Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Terezian Sibiu. Vanzari case 4 camere. casa p+m singur in curte 4 camere si 190 mp teren

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 190 m2 teren in zona Terezian - Sibiu
May 07, 2018 May 07, 2018 Casa P+M singur in curte de vanzare, in zona Terezian din Sibiu, cu 4 camere decomandate, 3 intrari separate si curte libera de 80 mp. Solidul imobil construit in anul 1970 si extins in anul 2000, are o fundatie de caramida cu bolte si sine de fier, pivnita uscata cu 2 incaperi mari fiind relevanta pentru rezistenta in timp. Prima parte a casei este formata dintr-un parter si o mansarda, spatiul util fiind foarte inteligent distribuit. Parterul casei in suprafata de 45 mp este reprezentat de un spatiu deschis si o baie, abordabile direct din strada, acest nivel fiind inchiriat cu o suma considerabila ( exista posibilitatea prelungirii contractului). Mansarda si bucataria de vara au intrarea separata prin curtea individuala. Astfel, la mansarda inalta sunt 2 camere decomandate mari, spatioase si luminoase, baia cu ventilator si holul completand imaginea practica a unei investitii fructuoase. Bucataria de vara poate fi considerata o garsoniera mare care este formata dintr-o bucatarie cu living open space ( 25 mp utili ), o baie ( cu cada, gresie, faianta, ventilator ) si un dressing. Aceasta parte a casei este termoizolata exterior cu polistiren de 10 cm. Imbunatatirile casei constau in centrala termica si caloriferele de inox, geamurile de tip termopan de buna calitate, gresia, faianta, termoizolatia cu polistiren partiala, instalatii noi de gaz, curent si apa, tigla de tip solzi. Curtea libera de 80 mp este pavata pana la jumatate, iar in partea din spate este o zona verde completata de o filigorie utila depozitarii. Locatia imobilului si structura camerelor abordabile prin 3 intrari precum si faptul ca o parte a casei este inchiriata, reprezinta argumente solide pentru o investitie sigura. De asemenea in imediata apropiere sunt scoli si gradinite de foarte buna calitate, puncte de aprovizionare si mijloace de transport in comun. Pretul acestui imobil este de 108.000 euro usor negociabil.

casa p+m singur in curte 4 camere si 190 mp teren

Casa cu 190 m2 teren in zona Terezian - Sibiu

Casa cu 4 camere, suprafata utila 110 m2, teren în suprafata de 190 m2.
Are 3 grupuri sanitare.
ID: 207718 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 108.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Terezian
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 110 m2
  • Suprafata construita: 132 m2
  • Suprafata teren: 190 m2
  • Deschidere: 9 m
  • Nr grupuri sanitare: 3
  • An constructie: 1970

Alte informatii:

Casa P+M singur in curte de vanzare, in zona Terezian din Sibiu, cu 4 camere decomandate, 3 intrari separate si curte libera de 80 mp.
Solidul imobil construit in anul 1970 si extins in anul 2000, are o fundatie de caramida cu bolte si sine de fier, pivnita uscata cu 2 incaperi mari fiind relevanta pentru rezistenta in timp.
Prima parte a casei este formata dintr-un parter si o mansarda, spatiul util fiind foarte inteligent distribuit. Parterul casei in suprafata de 45 mp este reprezentat de un spatiu deschis si o baie, abordabile direct din strada, acest nivel fiind inchiriat cu o suma considerabila ( exista posibilitatea prelungirii contractului).
Mansarda si bucataria de vara au intrarea separata prin curtea individuala. Astfel, la mansarda inalta sunt 2 camere decomandate mari, spatioase si luminoase, baia cu ventilator si holul completand imaginea practica a unei investitii fructuoase.
Bucataria de vara poate fi considerata o garsoniera mare care este formata dintr-o bucatarie cu living open space ( 25 mp utili ), o baie ( cu cada, gresie, faianta, ventilator ) si un dressing. Aceasta parte a casei este termoizolata exterior cu polistiren de 10 cm.
Imbunatatirile casei constau in centrala termica si caloriferele de inox, geamurile de tip termopan de buna calitate, gresia, faianta, termoizolatia cu polistiren partiala, instalatii noi de gaz, curent si apa, tigla de tip solzi.
Curtea libera de 80 mp este pavata pana la jumatate, iar in partea din spate este o zona verde completata de o filigorie utila depozitarii.
Locatia imobilului si structura camerelor abordabile prin 3 intrari precum si faptul ca o parte a casei este inchiriata, reprezinta argumente solide pentru o investitie sigura. De asemenea in imediata apropiere sunt scoli si gradinite de foarte buna calitate, puncte de aprovizionare si mijloace de transport in comun.
Pretul acestui imobil este de 108.000 euro usor negociabil.
  • Vanzare 108.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 207718 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1527 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2094 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 03.10.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei