Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa particulari Rahova Bucuresti. Vanzari case din Caramida 4 camere. Casa la curte, 4 camere, constructie caramida in zona Sebastian

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa Parter, 210 m2 teren in zona Rahova - Bucuresti
Sep 27, 2016 Sep 27, 2016 Vand casa la curte, 4 camere, constructie caramida in zona Sebastian Proprietar, vand casa caramida, 4 camere + dependinte, suprafata utila construita 112 mp, suprafata totala teren 210 mp, deschidere 8 m, toate utilitatile, an constructie 1970, renovata, termopan mahon, singur in curte cu 2 cai de acces, garaj + un al 2lea loc de parcare. Casa ce face obiectul acestei prezentari este situata pe un teren de 210 mp, la 5 minute de statia de tramvai Sebastian si la mai putin de 15 minute de Piata Unirii. Curtea este frumos amenajata, la intrare o sa fiti intampinati de o mica gradina cu flori si plante ornamentale, bolta de vita de vie va ofera intimitate si umbra. Zona este foarte linistita, servita foarte bine de 2 mijloace de transport (autobuz 117 si tramvai 32). Casa are posibilitatea de a fi divizata pe jumatate pentru a fi locuita de 2 familii, pentru ca sunt 2 cai de acces in curte si 2 intrari in casa. Casa este construita la o inaltime de 60cm fata de nivelul solului si nu prezinta risc de inundatii, infiltrari de apa, mucegai. De asemenea fundatia adanca si structura robusta a constructiei fac posibila inaltarea unui etaj suplimentar daca se doreste. Constructia are o amprenta de 112 mp si dispune de: - living (parchet laminat); - dormitor matrimonial (parchet laminat); - 1 dormitor pentru cei mici (parchet masiv); - bucatarie (gresie si faianta); - baie (gresie si faianta); - cămară si dressing de aproximativ 12mp (gresie); - grup sanitar de serviciu (gresie si faianta); - garaj acoperit unde puteti parca masina; - un al 2lea loc de parcare in curte (neacoperit); - magazie pentru lemne. Casa dispune de toate utilitatile: gaze, apa curenta si canalizare, energie electrica, internet fibra optica + cablu TV. Pentru incalzirea pe timpul iernii aveti la dispozitie centrala termica pe gaze, in fiecare camera sunt montate calorifere. Aveti posibilitatea sa montati si o centrala termica pe lemne. In dormitorul matrimonial si in living va puteti bucura pe timpul iernii de caldura oferita si de sobele de teracota. Casa se prezinta in stare exceptionala, atat in interior cat si la exterior si beneficiaza de finisaje de calitate si imbunatatiri moderne. Printre alte imbunatatiri putem enumera aer conditionat, geamuri si usi interioare din termopan mahon de foarte buna calitate. Investitia in termopane (geamuri + usi) a fost de aproximativ 8000 euro si au fost montate in urma cu 5 ani. In zona aveti: scoala, gradinita, Mega Image (la 3 minute de mers pe jos), Kaufland (la 5 minute de mers pe jos), Lidl, Penny, farmacii, banci. Pret negociabil. Se accepta si schimburi cu apartament 2 camere in zona (Rahova sau 13 Septembrie) + diferenta cash. Nu sunt interesat de terenuri. Pentru informatii suplimentare si vizionari va rog sa ma contactati.

Casa la curte, 4 camere, constructie caramida in zona Sebastian

Casa Parter, 210 m2 teren in zona Rahova - Bucuresti

Casa Parter cu 4 camere, suprafata utila 110 m2, teren în suprafata de 210 m2. semi-mobilat.
Are 2 grupuri sanitare.
Constructie din Caramida, perioada 1967 - 1987.
ID: 195674 | adaugat acum 7 ani si 6 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 99.000 € neg.
Radu Costinean Proprietar
prezentare anunt imobiliar
  • Bucuresti
  • Sector: 5
  • Zona: Rahova
  • Reper: Sebastian
  • Numar camere: 4
  • Numar dormitoare: 2
  • Suprafata utila: 110 m2
  • Suprafata teren: 210 m2
  • Deschidere: 8 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • Amplasament: în cartier de Locuinte Vechi
  • Extranivele: Pod
  • Detalii: Semi-mobilat
  • Utilitati: Internet, CATV, Gaze, Curent electric 220V, Apa, Canalizare
  • Incalzire: Centrala proprie a locuintei
  • Strazi: Amenajate
  • Constructie din: Caramida
  • Perioada constructie: 1967 - 1987
  • Stadiu constructie: finalizata
  • Destinatie recomandata: Rezidenta, Birou, Comercial, Magazin, Depozit
  • Vecinatati: Magazine, Piata, Gradinita, Scoala, Liceu, Transport în comun, Supermarket / Mall, Parc, Parcare publica

Alte informatii:

Vand casa la curte, 4 camere, constructie caramida in zona Sebastian

Proprietar, vand casa caramida, 4 camere + dependinte, suprafata utila construita 112 mp, suprafata totala teren 210 mp, deschidere 8 m, toate utilitatile, an constructie 1970, renovata, termopan mahon, singur in curte cu 2 cai de acces, garaj + un al 2lea loc de parcare.

Casa ce face obiectul acestei prezentari este situata pe un teren de 210 mp, la 5 minute de statia de tramvai Sebastian si la mai putin de 15 minute de Piata Unirii.
Curtea este frumos amenajata, la intrare o sa fiti intampinati de o mica gradina cu flori si plante ornamentale, bolta de vita de vie va ofera intimitate si umbra. Zona este foarte linistita, servita foarte bine de 2 mijloace de transport (autobuz 117 si tramvai 32).
Casa are posibilitatea de a fi divizata pe jumatate pentru a fi locuita de 2 familii, pentru ca sunt 2 cai de acces in curte si 2 intrari in casa. Casa este construita la o inaltime de 60cm fata de nivelul solului si nu prezinta risc de inundatii, infiltrari de apa, mucegai. De asemenea fundatia adanca si structura robusta a constructiei fac posibila inaltarea unui etaj suplimentar daca se doreste.

Constructia are o amprenta de 112 mp si dispune de:
- living (parchet laminat);
- dormitor matrimonial (parchet laminat);
- 1 dormitor pentru cei mici (parchet masiv);
- bucatarie (gresie si faianta);
- baie (gresie si faianta);
- cămară si dressing de aproximativ 12mp (gresie);
- grup sanitar de serviciu (gresie si faianta);
- garaj acoperit unde puteti parca masina;
- un al 2lea loc de parcare in curte (neacoperit);
- magazie pentru lemne.

Casa dispune de toate utilitatile: gaze, apa curenta si canalizare, energie electrica, internet fibra optica + cablu TV.
Pentru incalzirea pe timpul iernii aveti la dispozitie centrala termica pe gaze, in fiecare camera sunt montate calorifere. Aveti posibilitatea sa montati si o centrala termica pe lemne.
In dormitorul matrimonial si in living va puteti bucura pe timpul iernii de caldura oferita si de sobele de teracota.

Casa se prezinta in stare exceptionala, atat in interior cat si la exterior si beneficiaza de finisaje de calitate si imbunatatiri moderne.
Printre alte imbunatatiri putem enumera aer conditionat, geamuri si usi interioare din termopan mahon de foarte buna calitate. Investitia in termopane (geamuri + usi) a fost de aproximativ 8000 euro si au fost montate in urma cu 5 ani.

In zona aveti: scoala, gradinita, Mega Image (la 3 minute de mers pe jos), Kaufland (la 5 minute de mers pe jos), Lidl, Penny, farmacii, banci.

Pret negociabil.
Se accepta si schimburi cu apartament 2 camere in zona (Rahova sau 13 Septembrie) + diferenta cash. Nu sunt interesat de terenuri.

Pentru informatii suplimentare si vizionari va rog sa ma contactati.

Adresa completa: Judetul Bucuresti, localitatea Bucuresti, zona Rahova, Vasile Dumitrescu, nr. 63

  • Vanzare 99.000 € neg.
Date despre anunt Date despre proprietar
Proprietatea are ID: 195674 Nume: Radu Costinean
Actualizata: acum 7 ani si 6 luni Telefon: vezi numarul
Listata de: 821 ori Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 775 ori Contacteaza proprietarul
Istoric pret: nu sunt modificari de pret
Listata initial în: 27.09.2016

Etichete imobiliare