Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Calea Cisnadiei Sibiu. Vanzari case 4 camere. casa cu 4 camere zona calea cisnadiei din sibiu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 220 m2 teren in zona Calea Cisnadiei - Sibiu
May 18, 2018 May 18, 2018 Casa cu 4 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Calea Cisnadiei, cu o suprafata utila de 115 mp, curte libera de 150 mp pavata cu dale pentru locul de parcare si zona amenajata pentru spatiu verde, teren imprejmuit cu gard de lemn si cu fundatie de beton, constructie noua din 2016 cu termen de predare in Aprilie 2016. Imobilul se afla intr-o zona linistita unde se afla doar constructii noi de case / vile, se afla la o distanta de doar 5 minute de mers cu masina pana in oras. Compartimentare si suprafete: Casa este construita pe doua nivele, astfel incat: primul nivel este compus dintr-un living spatios si luminos cu o suprafata de aproximativ 27 mp, cu bucatarie separata de 12 mp de tip open-space ( posibilitate de a se si inchide bucataria ), spatiu pentru depozitare de 3 mp, baie de servici cu geam de aerisire. Accesul catre nivelul superior se face pe niste scari solide din beton unde se afla 3 dormitoare, unul de 12 mp cu acces la o terasa de 8.5 mp, doua dormitoare de 15 mp respectiv 12 mp cu acces la o terasa comuna de 8 mp, baie de 6 mp cu geam de aerisire, la nivelul superior este acces la pod care poate fi folosit ca si spatiu pentru depozitare. Locuinta este finisata si dotata cu: - centrala termica prin condensatie marca Motan - incalzire in pardoseala la parter - calorifere de otel ( doar la nivelul superior ) - geamuri termopan din tamplarie PVC marca Rehau - usa din termopan la intrare in imobil - ziduri duble intre case cu izolatie din polistiren de 10 cm intre ele - racordare la retelele edilitare existente in zona - alimentare cu apa, canalizare, energie electrica, gaze naturale, telefon si cablu TV - izolatie termica la exterior din polistiren de 5 cm - pereti tencuiti si gletuiti, vopsiti cu un strat de lavabila Imobilul este construit din materiale de calitate precum caramida Porotherm de 25 cm la exterior si izolatie termosistem de 10 cm la exterior, compartimentarile la interior sunt din caramida de 25 cm plus izolatie din polistiren de 5 cm intre case ceea ce ofera o mai buna izolatie atat termica si fonica intre imobile. Pretul de vanzare este de 75.000 euro.

casa cu 4 camere zona calea cisnadiei din sibiu

Casa cu 220 m2 teren in zona Calea Cisnadiei - Sibiu

Casa cu 4 camere, suprafata utila 115 m2, teren în suprafata de 220 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 199627 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 75.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Cisnadiei
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 115 m2
  • Suprafata construita: 140 m2
  • Suprafata teren: 220 m2
  • Deschidere: 10 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2016

Alte informatii:

Casa cu 4 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Calea Cisnadiei, cu o suprafata utila de 115 mp, curte libera de 150 mp pavata cu dale pentru locul de parcare si zona amenajata pentru spatiu verde, teren imprejmuit cu gard de lemn si cu fundatie de beton, constructie noua din 2016 cu termen de predare in Aprilie 2016.
Imobilul se afla intr-o zona linistita unde se afla doar constructii noi de case / vile, se afla la o distanta de doar 5 minute de mers cu masina pana in oras.

Compartimentare si suprafete:

Casa este construita pe doua nivele, astfel incat: primul nivel este compus dintr-un living spatios si luminos cu o suprafata de aproximativ 27 mp, cu bucatarie separata de 12 mp de tip open-space ( posibilitate de a se si inchide bucataria ), spatiu pentru depozitare de 3 mp, baie de servici cu geam de aerisire.
Accesul catre nivelul superior se face pe niste scari solide din beton unde se afla 3 dormitoare, unul de 12 mp cu acces la o terasa de 8.5 mp, doua dormitoare de 15 mp respectiv 12 mp cu acces la o terasa comuna de 8 mp, baie de 6 mp cu geam de aerisire, la nivelul superior este acces la pod care poate fi folosit ca si spatiu pentru depozitare.

Locuinta este finisata si dotata cu:

- centrala termica prin condensatie marca Motan
- incalzire in pardoseala la parter
- calorifere de otel ( doar la nivelul superior )
- geamuri termopan din tamplarie PVC marca Rehau
- usa din termopan la intrare in imobil
- ziduri duble intre case cu izolatie din polistiren de 10 cm intre ele
- racordare la retelele edilitare existente in zona
- alimentare cu apa, canalizare, energie electrica, gaze naturale, telefon si cablu TV
- izolatie termica la exterior din polistiren de 5 cm
- pereti tencuiti si gletuiti, vopsiti cu un strat de lavabila

Imobilul este construit din materiale de calitate precum caramida Porotherm de 25 cm la exterior si izolatie termosistem de 10 cm la exterior, compartimentarile la interior sunt din caramida de 25 cm plus izolatie din polistiren de 5 cm intre case ceea ce ofera o mai buna izolatie atat termica si fonica intre imobile.

Pretul de vanzare este de 75.000 euro.
  • Vanzare 75.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 199627 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1459 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2531 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 29.05.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei