Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Calea Cisnadiei Sibiu. Vanzari case 4 camere. casa cu 4 camere in sibiu zona calea cisnadiei

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 223 m2 teren in zona Calea Cisnadiei - Sibiu
Mar 22, 2017 Mar 22, 2017 Casa de vanzare in Sibiu zona Calea Cisnadiei, compusa din 4 camere decomandate avand o suprafata utila de 115 mp, structurata pe doua nivele si cu acces la pod care poate fi folosit ca spatiu pentru depozitare, cu un regim de inaltime de P+1. Imobilul este situat in imediata apropiere fata de oras ( aproximativ 500 metri ) si de punctele de interes precum institutii de invatamant si bancare, centre comerciale si mijloace de transport in comun. Casa se afla pe o strada privata cu acces prin bariera, strada iluminata si asfaltata. Constructia imobilului este de o calitate superioara structurat pe zidarie portanta si stalpi cu plansee de beton, caramida Cemacon la exterior de 30 cm cu izolatie termica din polistiren expandat de 8 cm EPS80, tencuiala mozaicata pe soclu si tencuiala decorativa siliconata pe fatada marca Kober. Compartimentarile interioare sunt realizate din caramida de 25 cm pentru o mai buna izolatie atat fonica cat si termica intre incaperile imobilului. Compartimentare si suprafete: Parter - suprafata totala este de 57 mp - living spatios si luminos cu o suprafata utila de 31 mp cu zona de dinning si acces pe terasa de 12 mp - bucatarie inchisa de 14 mp - baie de servici de 3 mp cu geam de aerisire - posibilitate de amenajare a unui spatiu pentru depozitare sub scara interioara Etaj - accesul catre nivelul superior se face cu ajutorul unor scari solide de beton - hol de 8 mp din care se face accesul catre toate incaperile - dormitor matrimonial de 15.5 mp cu acces la balcon - dormitor de 14,5 mp - dormitor 10 mp - spatiu separat care poate fi folosit ca dressing sau spatiu pentru depozitare - baie de 7 mp cu geam de aerisire Dotari si finisaje : - pereti tencuiti / gletuiti si vopsiti cu straturi de lavabila - sapa mecanizata elicopterizata - incalzire in pardoseala la parter si calorifere de otel la etajul superior - centrala termica prin condensatie de 24 kw - pervaze la interior din PVC culoare Wenge - geamuri din tamplarie PVC marca Rehau cu 5 camere de ventilatie si 3 foi de sticla - gresie antiderapanta pe balcoane si pe terasa de la intrare - tavan din planseu de lemn la etaj cu izolatie din vata minerala de 20 cm - sistem pluvial prin pamant cu racordare la coloana pluviala principala si clapeta de sens - saht din burlan de beton si capac Casa dispune de o curte libera de 150 mp imprejmuita cu gard din stalpi de beton si panouri din fier, iar pe laturi gard cu soclu de beton, stalpi de fier si lemn baituit, locul de parcare fiind pavat cu dale din beton cat si aleea pietonala. Exteriorul este ornamentat cu piatra naturala decorativa pe fatade, elemente decorative din lemn, pervaze exterioare la geamuri din piatra naturala si aluminiu, terasa de beton acoperita cu structura din lemn tratat de frasin, poarta de acces auto cat si cea pietonala sunt realizate din teava rectangulara vopsite in culoare neagra. Pretul de vanzare este de 77.900 Euro.

casa cu 4 camere in sibiu zona calea cisnadiei

Casa cu 223 m2 teren in zona Calea Cisnadiei - Sibiu

Casa cu 4 camere, suprafata utila 115 m2, teren în suprafata de 223 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 201511 | actualizat acum 7 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 77.900 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Cisnadiei
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 115 m2
  • Suprafata construita: 138 m2
  • Suprafata teren: 223 m2
  • Deschidere: 15 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2017

Alte informatii:

Casa de vanzare in Sibiu zona Calea Cisnadiei, compusa din 4 camere decomandate avand o suprafata utila de 115 mp, structurata pe doua nivele si cu acces la pod care poate fi folosit ca spatiu pentru depozitare, cu un regim de inaltime de P+1. Imobilul este situat in imediata apropiere fata de oras ( aproximativ 500 metri ) si de punctele de interes precum institutii de invatamant si bancare, centre comerciale si mijloace de transport in comun. Casa se afla pe o strada privata cu acces prin bariera, strada iluminata si asfaltata.
Constructia imobilului este de o calitate superioara structurat pe zidarie portanta si stalpi cu plansee de beton, caramida Cemacon la exterior de 30 cm cu izolatie termica din polistiren expandat de 8 cm EPS80, tencuiala mozaicata pe soclu si tencuiala decorativa siliconata pe fatada marca Kober. Compartimentarile interioare sunt realizate din caramida de 25 cm pentru o mai buna izolatie atat fonica cat si termica intre incaperile imobilului.

Compartimentare si suprafete:


Parter

- suprafata totala este de 57 mp
- living spatios si luminos cu o suprafata utila de 31 mp cu zona de dinning si acces pe terasa de 12 mp
- bucatarie inchisa de 14 mp
- baie de servici de 3 mp cu geam de aerisire
- posibilitate de amenajare a unui spatiu pentru depozitare sub scara interioara

Etaj

- accesul catre nivelul superior se face cu ajutorul unor scari solide de beton
- hol de 8 mp din care se face accesul catre toate incaperile
- dormitor matrimonial de 15.5 mp cu acces la balcon
- dormitor de 14,5 mp
- dormitor 10 mp
- spatiu separat care poate fi folosit ca dressing sau spatiu pentru depozitare
- baie de 7 mp cu geam de aerisire

Dotari si finisaje :

- pereti tencuiti / gletuiti si vopsiti cu straturi de lavabila
- sapa mecanizata elicopterizata
- incalzire in pardoseala la parter si calorifere de otel la etajul superior
- centrala termica prin condensatie de 24 kw
- pervaze la interior din PVC culoare Wenge
- geamuri din tamplarie PVC marca Rehau cu 5 camere de ventilatie si 3 foi de sticla
- gresie antiderapanta pe balcoane si pe terasa de la intrare
- tavan din planseu de lemn la etaj cu izolatie din vata minerala de 20 cm
- sistem pluvial prin pamant cu racordare la coloana pluviala principala si clapeta de sens
- saht din burlan de beton si capac

Casa dispune de o curte libera de 150 mp imprejmuita cu gard din stalpi de beton si panouri din fier, iar pe laturi gard cu soclu de beton, stalpi de fier si lemn baituit, locul de parcare fiind pavat cu dale din beton cat si aleea pietonala.
Exteriorul este ornamentat cu piatra naturala decorativa pe fatade, elemente decorative din lemn, pervaze exterioare la geamuri din piatra naturala si aluminiu, terasa de beton acoperita cu structura din lemn tratat de frasin, poarta de acces auto cat si cea pietonala sunt realizate din teava rectangulara vopsite in culoare neagra.

Pretul de vanzare este de 77.900 Euro.
  • Vanzare 77.900 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 201511 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 1 luna Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 236 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1340 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 26.01.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei