Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Sura Mare Sibiu. Vanzari case 4 camere. casa individuala 4 camere 175 mp teren si garaj in

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 225 m2 teren in Sura Mare, Sibiu
May 04, 2018 May 04, 2018 Casa individuala P+M+P cu 4 camere decomandate 117 mp utili, 175 mp de curte liber si garaj acoperit de vanzare in zona buna a localitatii Sura Mare. Proiectul va fi finalizat in luna august a anului 2018, iar predarea cladirii va fi la cheie in exterior si la alb in interior, cu peretii tencuiti si gletuiti, cu centrala termica in condensatie,calorifere, instalatii electrice-termice-sanitare, utilitatile fiind functionale in solutie subterana ( curent, gaz,apa-canal, canal pluvial ). Constructia casei se va face cu caramida Porotherm de 30 cm cu samburi de beton Holcim, fundatia fiind continua si cu beton armat. Aceasta va dispune de o izolatie termica exterioara de 10 cm, iar pentru izolarea acoperisului acoperit cu tigla Bramac se va utiliza vata minerala. Soliditatea casei reiese din structura de rezistenta si din fundatia impecabil realizate din punct de vedere tehnic. Amplasamentul ideal in teren, orientarea catre soare si structura camerelor deosebit de avantajoase sunt principalele argumente pentru o investitie sigura. La parter se afla un living cu o bucatarie open-space, o baie cu geam de aerisire, o debara si casa scarii. Spatiul este deosebit de luminos, primitor si util in timpul zilei. Casa scarilor ne va conduce catre trei dormitoare decomandate superbe, un hol si o baie. Aceasta mansarda inalta va avea un sarm deosebit fiindca lucarnele sunt atipice si creaza o atmosfera pozitiva. Orientarea catre soare va fi ideala, acest aspect asigurand o buna dispozitie locatarilor dar si un climat sanatos. Amprenta casei este de 50 mp, cei 225 mp de teren si privelistea minunata creand un confort deosebit. Deschiderea generoasa de 13 metri liniari a terenului permite un acces auto lejer spre garajul acoperit. Imobilul va avea ( lucru specificat in acte ) 2 locuri suplimentare in parcarea privata, spatiu util in cazul in care trebuie sa oferim confort oaspetilor. De asemenea accesul pietonal se poate face alternativ si prin spatele proprietatii, pe o alee frumoasa. Pretul acestui imobil este 73.000 euro + TVA ( care poate fi 5% ).

casa individuala 4 camere 175 mp teren si garaj in

Casa cu 225 m2 teren in Sura Mare, Sibiu

Casa cu 4 camere, suprafata utila 117 m2, teren în suprafata de 225 m2.
Are 3 grupuri sanitare.
ID: 213453 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 73.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sura Mare
  • Reper: Sura mare
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 117 m2
  • Suprafata construita: 140 m2
  • Suprafata teren: 225 m2
  • Deschidere: 13 m
  • Nr grupuri sanitare: 3
  • An constructie: 2018

Alte informatii:

Casa individuala P+M+P cu 4 camere decomandate 117 mp utili, 175 mp de curte liber si garaj acoperit de vanzare in zona buna a localitatii Sura Mare.
Proiectul va fi finalizat in luna august a anului 2018, iar predarea cladirii va fi la cheie in exterior si la alb in interior, cu peretii tencuiti si gletuiti, cu centrala termica in condensatie,calorifere, instalatii electrice-termice-sanitare, utilitatile fiind functionale in solutie subterana ( curent, gaz,apa-canal, canal pluvial ). Constructia casei se va face cu caramida Porotherm de 30 cm cu samburi de beton Holcim, fundatia fiind continua si cu beton armat. Aceasta va dispune de o izolatie termica exterioara de 10 cm, iar pentru izolarea acoperisului acoperit cu tigla Bramac se va utiliza vata minerala.
Soliditatea casei reiese din structura de rezistenta si din fundatia impecabil realizate din punct de vedere tehnic. Amplasamentul ideal in teren, orientarea catre soare si structura camerelor deosebit de avantajoase sunt principalele argumente pentru o investitie sigura.
La parter se afla un living cu o bucatarie open-space, o baie cu geam de aerisire, o debara si casa scarii. Spatiul este deosebit de luminos, primitor si util in timpul zilei. Casa scarilor ne va conduce catre trei dormitoare decomandate superbe, un hol si o baie. Aceasta mansarda inalta va avea un sarm deosebit fiindca lucarnele sunt atipice si creaza o atmosfera pozitiva. Orientarea catre soare va fi ideala, acest aspect asigurand o buna dispozitie locatarilor dar si un climat sanatos.
Amprenta casei este de 50 mp, cei 225 mp de teren si privelistea minunata creand un confort deosebit. Deschiderea generoasa de 13 metri liniari a terenului permite un acces auto lejer spre garajul acoperit. Imobilul va avea ( lucru specificat in acte ) 2 locuri suplimentare in parcarea privata, spatiu util in cazul in care trebuie sa oferim confort oaspetilor. De asemenea accesul pietonal se poate face alternativ si prin spatele proprietatii, pe o alee frumoasa.
Pretul acestui imobil este 73.000 euro + TVA ( care poate fi 5% ).
  • Vanzare 73.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 213453 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 870 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1471 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 28.11.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei