Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Calea Cisnadiei Sibiu. Vanzari case 4 camere. casa la cheie 4 camere pe calea cisnadiei judetul

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 234 m2 teren in zona Calea Cisnadiei - Sibiu
Feb 04, 2016 Feb 04, 2016 Casa la cheie cu 4 camere decomandate de vanzare in Sibiu pe Calea Cisnadiei cu suprafata totala de 135 mp. Imobilul este structurat dupa cum urmeaza: P+E+Pod, construit in anul 2015 si compartimentat astfel: la parterul inalt exista un living foarte spatios si luminos cu vedere la gradina din spatele casei, un hol, o bucatarie inchisa, o baie de servici cu geam de aerisire, un loc prevazut pentru dressing si 1 terasa in spatele casei. Etajul este compus din trei dormitoare acestea sunt foarte spatioase si luminoase dintre care doua au iesire pe balcon si inca 1 baie. Terenul liber al casei este de 164 mp, are o deschidere de 9 metri liniari care sunt utili accesului auto iar podul casei permite amenajarea unei camere sau a unui spatiu de depozitare / birou. Accesul la fiecare nivel al casei se face pe scari de beton foarte solide si suficient de late. Duplexul este construit din caramida porotherm pe plansee de beton, este racordat la apa, canalizare, gaz si curent electric. Locuinta este izolata termic exterior cu polistiren si se va preda la cheie, dotata cu geamuri termopan Rehau cu 5 camere, usa intrare, centrala Buderus, calorifere aluminiu, sape autonivelante, fatada exterior, gard si porti, gresie, faianta, parchet, pereti zugraviti in lavabil. Cei interesaţi pot veni pe şantier pentru a urmări cum cresc casele, de la izolarea fundaţiei pană la izolarea acoperişului şi montarea coamelor. Se va arata cu mare plăcere fiecare pas in construirea unei locuinţe moderne şi cum trebuie să arate un şantier bine organizat. La cerere, veţi primi o documentaţie fotografică a intregului proces de construcţie a casei. Momentan casa este in stadiul de constructie, putand fi data in folosinta incepand cu luna februarie iar pretul ei de vanzare este 66500 euro, se poate achizitiona prin orice tip de credit chiar si prin programul Prima Casa!

casa la cheie 4 camere pe calea cisnadiei judetul

Casa cu 234 m2 teren in zona Calea Cisnadiei - Sibiu

Casa cu 4 camere, suprafata utila 110 m2, teren în suprafata de 234 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 181938 | actualizat acum 8 ani si 2 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 66.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Cisnadiei
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 110 m2
  • Suprafata construita: 135 m2
  • Suprafata teren: 234 m2
  • Deschidere: 9 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2015

Alte informatii:

Casa la cheie cu 4 camere decomandate de vanzare in Sibiu pe Calea Cisnadiei cu suprafata totala de 135 mp.
Imobilul este structurat dupa cum urmeaza: P+E+Pod, construit in anul 2015 si compartimentat astfel: la parterul inalt exista un living foarte spatios si luminos cu vedere la gradina din spatele casei, un hol, o bucatarie inchisa, o baie de servici cu geam de aerisire, un loc prevazut pentru dressing si 1 terasa in spatele casei.
Etajul este compus din trei dormitoare acestea sunt foarte spatioase si luminoase dintre care doua au iesire pe balcon si inca 1 baie.
Terenul liber al casei este de 164 mp, are o deschidere de 9 metri liniari care sunt utili accesului auto iar podul casei permite amenajarea unei camere sau a unui spatiu de depozitare / birou.
Accesul la fiecare nivel al casei se face pe scari de beton foarte solide si suficient de late.
Duplexul este construit din caramida porotherm pe plansee de beton, este racordat la apa, canalizare, gaz si curent electric. Locuinta este izolata termic exterior cu polistiren si se va preda la cheie, dotata cu geamuri termopan Rehau cu 5 camere, usa intrare, centrala Buderus, calorifere aluminiu, sape autonivelante, fatada exterior, gard si porti, gresie, faianta, parchet, pereti zugraviti in lavabil.
Cei interesaţi pot veni pe şantier pentru a urmări cum cresc casele, de la izolarea fundaţiei pană la izolarea acoperişului şi montarea coamelor.
Se va arata cu mare plăcere fiecare pas in construirea unei locuinţe moderne şi cum trebuie să arate un şantier bine organizat.
La cerere, veţi primi o documentaţie fotografică a intregului proces de construcţie a casei.
Momentan casa este in stadiul de constructie, putand fi data in folosinta incepand cu luna februarie iar pretul ei de vanzare este 66500 euro, se poate achizitiona prin orice tip de credit chiar si prin programul Prima Casa!
  • Vanzare 66.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 181938 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 8 ani si 2 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 522 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 503 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 02.10.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei