Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Calea Cisnadiei Sibiu. Vanzari case 4 camere. casa cu 4 camere si pivnita in sibiu zona calea ci

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 240 m2 teren in zona Calea Cisnadiei - Sibiu
Feb 05, 2018 Feb 05, 2018 Casa de vanzare in Sibiu zona Calea Cisnadiei, compusa din 4 camere decomandate, avand o suprafata utila de 119 mp distribuiti pe 2 nivele, imobil ce dispune si de o pivnita foarte spatioasa de 12 mp cu acces din terasa, constructie noua din 2017. Imobilul este situat intr-o zona rezidentiala de constructii noi de case / vile pe o strada privata ce dispune de iluminat stradal si cu acces prin bariera. Constructia este realizata din materile de o calitate superioara astfel zdaria exterioara este realizata din caramida de 30 cm anvelopata cu izolatie din polistiren de 10 cm vopsita cu tencuiala decorativa, compartimentarile sunt din caramida de 25 cm, de asemenea zidurile despartitoare dintre locuinte sunt din doua randuri de caramida si cu izolatie din polistiren de 3 cm ceea ce confera o mai buna izolatie fonica. Compartimentare si suprafete: Parter - living spatios de 30 mp cu acces la o terasa acoperita cu o suprafata de 15 mp - zona de dining - bucatarie inchisa de 10 mp - spatiu pentru depozitare ( de asemenea si sub casa scari se poate amenaja un al doilea spatiu ) - baie de servici de 3 mp cu geam de aerisire - terasa de 15 mp acoperita - acces la pivnita din terasa ( 2l x 6L x 1.9h ) Etaj - accesul se face cu ajutorul unor scari solide din beton - hol de 6 mp care face accesul catre toate camerele - dormitor matrimonial de 15 mp cu dressing ( posibilitatea de amenajare ca baie ) - balcon de 5 mp pentru dormitorul mare - dormitor de 12 mp - dormitor de 11.5 mp - baie de 5 mp cu geam de aerisire - acces la pod cu ajutorul unei scari rabatabile - tavan din planseu de lemn la etaj cu izolatie din vata minerala de 20 cm Locuinta se preda la stadiul de gri ceea ce include usa de termopan la intrare, geamuri termopan din tamplarie PVC 7 camere si 3 foi de sticla, centrala termica prin condensatie marca Bosch, calorifere din otel, pereti tencuiti si gletuiti, sape autonivelante, racordare la toate utilitatile ( gaz, electricitate, canalizare si apa curenta ), instalatii electrice si sanitare, sistem pluvial prin pamant cu racordare la coloana pluviala principala. La cerere locuinta se poate preda si la stadiu de cheie pentru un cost suplimentar. Casa mai dispune si de o curte libera cu o suparafata de 165 mp cu accesul auto cat si cel pietonal pavat cu dale, zona verde amenajata, gard de lemn cu fundatie de beton, poarta glisanta pentru accesul auto. Pretul de vanzare este de 95.000 euro, putand fi achizitionata si prin Credit Ipotecar. Comision Zero !

casa cu 4 camere si pivnita in sibiu zona calea ci

Casa cu 240 m2 teren in zona Calea Cisnadiei - Sibiu

Casa cu 4 camere, suprafata utila 119 m2, teren în suprafata de 240 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 211128 | actualizat acum 6 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 95.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Cisnadiei
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 119 m2
  • Suprafata construita: 140 m2
  • Suprafata teren: 240 m2
  • Deschidere: 10 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2017

Alte informatii:

Casa de vanzare in Sibiu zona Calea Cisnadiei, compusa din 4 camere decomandate, avand o suprafata utila de 119 mp distribuiti pe 2 nivele, imobil ce dispune si de o pivnita foarte spatioasa de 12 mp cu acces din terasa, constructie noua din 2017. Imobilul este situat intr-o zona rezidentiala de constructii noi de case / vile pe o strada privata ce dispune de iluminat stradal si cu acces prin bariera. Constructia este realizata din materile de o calitate superioara astfel zdaria exterioara este realizata din caramida de 30 cm anvelopata cu izolatie din polistiren de 10 cm vopsita cu tencuiala decorativa, compartimentarile sunt din caramida de 25 cm, de asemenea zidurile despartitoare dintre locuinte sunt din doua randuri de caramida si cu izolatie din polistiren de 3 cm ceea ce confera o mai buna izolatie fonica.

Compartimentare si suprafete:

Parter

- living spatios de 30 mp cu acces la o terasa acoperita cu o suprafata de 15 mp
- zona de dining
- bucatarie inchisa de 10 mp
- spatiu pentru depozitare ( de asemenea si sub casa scari se poate amenaja un al doilea spatiu )
- baie de servici de 3 mp cu geam de aerisire
- terasa de 15 mp acoperita
- acces la pivnita din terasa ( 2l x 6L x 1.9h )

Etaj

- accesul se face cu ajutorul unor scari solide din beton
- hol de 6 mp care face accesul catre toate camerele
- dormitor matrimonial de 15 mp cu dressing ( posibilitatea de amenajare ca baie )
- balcon de 5 mp pentru dormitorul mare
- dormitor de 12 mp
- dormitor de 11.5 mp
- baie de 5 mp cu geam de aerisire
- acces la pod cu ajutorul unei scari rabatabile
- tavan din planseu de lemn la etaj cu izolatie din vata minerala de 20 cm


Locuinta se preda la stadiul de gri ceea ce include usa de termopan la intrare, geamuri termopan din tamplarie PVC 7 camere si 3 foi de sticla, centrala termica prin condensatie marca Bosch, calorifere din otel, pereti tencuiti si gletuiti, sape autonivelante, racordare la toate utilitatile ( gaz, electricitate, canalizare si apa curenta ), instalatii electrice si sanitare, sistem pluvial prin pamant cu racordare la coloana pluviala principala.
La cerere locuinta se poate preda si la stadiu de cheie pentru un cost suplimentar.
Casa mai dispune si de o curte libera cu o suparafata de 165 mp cu accesul auto cat si cel pietonal pavat cu dale, zona verde amenajata, gard de lemn cu fundatie de beton, poarta glisanta pentru accesul auto.

Pretul de vanzare este de 95.000 euro, putand fi achizitionata si prin Credit Ipotecar.
Comision Zero !
  • Vanzare 95.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 211128 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 1 luna Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 993 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1662 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 27.06.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei