Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Calea Cisnadiei Sibiu. Vanzari case 4 camere. casa stil mediteraneean cu 4 camere pe calea cisna

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 240 m2 teren in zona Calea Cisnadiei - Sibiu
May 08, 2018 May 08, 2018 Casa stil mediteraneean intabulata cu 4 camere,  decomandate de vanzare zona Calea Cisnadiei in Sibiu, construita in anul 2014 cu o suprafata totala de 140 mp si suprafata utila de 125 mp, cu o curte libera de 120 mp, pozitionata intr-o zona linistita. Locuinta este o constructie noua, moderna, izolatie termica si fonica la exterior, la interior primul nivel este compus dintr-un living spatios si luminos cu acces la terasa si la curtea interioara, zona separata de luat masa, o bucatarie de tip open space de asemenea cu iesire la terasa din curte, baie cu geam de aerisire. Accesul la al doilea nivel se face pe o scara de beton placata cu lemn masiv, unde se afla 3 dormitoare spatioase si luminoase datorita ferestrelor de dimensiuni mari, doua dintre dormitoare avand acces la un balcon comun deschis, hol si o baie cu geam de aerisire. Stadiul de predare al casei este la gri avansat, imobilul dispune de usa din tamplarie PVC la intrare si la interior, centrala termica proprie cu calorifere de otel, geamuri cu tamplarie PVC, pereti tencuiti, sapa autonivelanta. Pretul de vanzare al imobilului este de 82000 euro negociabil, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.

casa stil mediteraneean cu 4 camere pe calea cisna

Casa cu 240 m2 teren in zona Calea Cisnadiei - Sibiu

Casa cu 4 camere, suprafata utila 125 m2, teren în suprafata de 240 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 211856 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 82.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Cisnadiei
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 125 m2
  • Suprafata construita: 140 m2
  • Suprafata teren: 240 m2
  • Deschidere: 10 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2014

Alte informatii:

Casa stil mediteraneean intabulata cu 4 camere,  decomandate de vanzare zona Calea Cisnadiei in Sibiu, construita in anul 2014 cu o suprafata totala de 140 mp si suprafata utila de 125 mp, cu o curte libera de 120 mp, pozitionata intr-o zona linistita.
Locuinta este o constructie noua, moderna, izolatie termica si fonica la exterior, la interior primul nivel este compus dintr-un living spatios si luminos cu acces la terasa si la curtea interioara, zona separata de luat masa, o bucatarie de tip open space de asemenea cu iesire la terasa din curte, baie cu geam de aerisire.
Accesul la al doilea nivel se face pe o scara de beton placata cu lemn masiv, unde se afla 3 dormitoare spatioase si luminoase datorita ferestrelor de dimensiuni mari, doua dintre dormitoare avand acces la un balcon comun deschis, hol si o baie cu geam de aerisire.
Stadiul de predare al casei este la gri avansat, imobilul dispune de usa din tamplarie PVC la intrare si la interior, centrala termica proprie cu calorifere de otel, geamuri cu tamplarie PVC, pereti tencuiti, sapa autonivelanta.
Pretul de vanzare al imobilului este de 82000 euro negociabil, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.
  • Vanzare 82.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 211856 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 768 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1725 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 10.01.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei