Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Selimbar Sibiu. Vanzari case 4 camere. casa cu 4 camere singur in curte in selimbar judet

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 550 m2 teren in Selimbar, Sibiu
Sep 14, 2015 Sep 14, 2015 Casa cu 4 camere decomandate de vanzare singur in curte in Selimbar judetul Sibiu cu o suprafata totala de 140 mp, o curte libera individuala de 460 mp, cu posibilitate de acces auto in curtea interioara care beneficiaza de o deschidere totala la strada de 13 metri liniari. Casa este foarte spatioasa si bine compartimentata pe cele doua nivele astfel, demisolul casei a fost recent amenajat si este compus din bucatarie inchisa cu geam, o debara, o camera spatioasa cu geam la strada si o baie cu cabina de dus. Accesul la parterul casei se face separat din curtea interioara iar aici regasim un hol din care se face intrarea in incaperi, trei dormitoare generoase de 16 mp fiecare, o baie cu cada si geam de aerisire si o bucatarie spatioasa. Imobilul a fost construit in jurul anilor 1978 si renovat in totalitate atat la exterior cat si la interior in anul 2006, detinand toate utilitatile si imbunatatirile specifice cum ar fi izolatie termica si fonica la exterior, poarta acces in curte din fier forjat, geamuri si usa de intrare din termopan cu tamplarie PVC culoarea lemnului, usi de lemn la interior gresie, faianta, parchet laminat, dusumea raschetata si paluxata, centrala termica proprie si calorifere din fonta, contorizari separate la utilitati, panouri solare cu rezervor de 200 litri pentru incalzirea apei menajere. Pretul de vanzare al proprietatii este de 98000 euro negociabil, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar si programul Prima Casa.

casa cu 4 camere singur in curte in selimbar judet

Casa cu 550 m2 teren in Selimbar, Sibiu

Casa cu 4 camere, suprafata utila 120 m2, teren în suprafata de 550 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 158255 | actualizat acum 8 ani si 7 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 98.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Selimbar
  • Reper: Selimbar
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 120 m2
  • Suprafata construita: 140 m2
  • Suprafata teren: 550 m2
  • Deschidere: 10 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 1978

Alte informatii:

Casa cu 4 camere decomandate de vanzare singur in curte in Selimbar judetul Sibiu cu o suprafata totala de 140 mp, o curte libera individuala de 460 mp, cu posibilitate de acces auto in curtea interioara care beneficiaza de o deschidere totala la strada de 13 metri liniari.
Casa este foarte spatioasa si bine compartimentata pe cele doua nivele astfel, demisolul casei a fost recent amenajat si este compus din bucatarie inchisa cu geam, o debara, o camera spatioasa cu geam la strada si o baie cu cabina de dus.
Accesul la parterul casei se face separat din curtea interioara iar aici regasim un hol din care se face intrarea in incaperi, trei dormitoare generoase de 16 mp fiecare, o baie cu cada si geam de aerisire si o bucatarie spatioasa.
Imobilul a fost construit in jurul anilor 1978 si renovat in totalitate atat la exterior cat si la interior in anul 2006, detinand toate utilitatile si imbunatatirile specifice cum ar fi izolatie termica si fonica la exterior, poarta acces in curte din fier forjat, geamuri si usa de intrare din termopan cu tamplarie PVC culoarea lemnului, usi de lemn la interior gresie, faianta, parchet laminat, dusumea raschetata si paluxata, centrala termica proprie si calorifere din fonta, contorizari separate la utilitati, panouri solare cu rezervor de 200 litri pentru incalzirea apei menajere.
Pretul de vanzare al proprietatii este de 98000 euro negociabil, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar si programul Prima Casa.
  • Vanzare 98.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 158255 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 8 ani si 7 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 3174 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2837 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 04.08.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei