Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Calea Cisnadiei Sibiu. Vanzari case 4 camere. casa cu 4 camere zona calea cisnadiei in sibiu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 250 m2 teren in zona Calea Cisnadiei - Sibiu
Oct 11, 2017 Oct 11, 2017 Casa de vanzare cu 4 camere decomandate, zona Calea Cisnadiei in Sibiu, cu o suprafata utila de 120 mp, totala de 144 mp si curte libera de 175 mp, constructie noua 2016. Imobilul este structurat pe doua nivele, la primul nivel se afla un living spatios si luminos de 25 mp cu iesire la terasa de 12 mp, bucatarie inchisa de 16 mp, spatiu pentru depozitare care poate fi amenajat sub scari, baie de servici cu geam de aerisire. Accesul la nivelul superior se face pe scari solide din beton unde se afla un hol spatios cu acces catre cele trei dormitoare cu suprafete de 13 mp, 14 mp si 17 mp, doua dintre acestea avand iesire pe un balcon comun, un al doilea balcon privat pentru unul dintre dormitoare, baie spatioasa de 8 mp cu geam de aerisire. Casa se afla intr-o zona de constructii noi de case / vile, este construita din materiale de calitate, caramida Porotherm, acoperisul din tigla Bramac, izolatie termica la exterior din polistiren de 10 cm, usa de termopan la intrare, geamuri termopan din tamplarie PVC marca Rehau, centrala termica pe gaz, calorifere din otel, curte partial pavata cu dale pentru locul de parcare, zona verde amenajata atat in fata cat si in spatele casei, stadiul de predare la cheie la exterior cu tencuiala decorativa si de gri la interior. Stadiul de predare al casei este la gri, cu posibilitate de predare la cheie la interior cu un cost suplimentar de 5000 euro. Pretul de vanzare al casei este de 75.000 euro, poate fi achizitionata si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.

casa cu 4 camere zona calea cisnadiei in sibiu

Casa cu 250 m2 teren in zona Calea Cisnadiei - Sibiu

Casa cu 4 camere, suprafata utila 120 m2, teren în suprafata de 250 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 200073 | actualizat acum 6 ani si 6 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 75.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Cisnadiei
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 120 m2
  • Suprafata construita: 144 m2
  • Suprafata teren: 250 m2
  • Deschidere: 10 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2016

Alte informatii:

Casa de vanzare cu 4 camere decomandate, zona Calea Cisnadiei in Sibiu, cu o suprafata utila de 120 mp, totala de 144 mp si curte libera de 175 mp, constructie noua 2016.
Imobilul este structurat pe doua nivele, la primul nivel se afla un living spatios si luminos de 25 mp cu iesire la terasa de 12 mp, bucatarie inchisa de 16 mp, spatiu pentru depozitare care poate fi amenajat sub scari, baie de servici cu geam de aerisire.
Accesul la nivelul superior se face pe scari solide din beton unde se afla un hol spatios cu acces catre cele trei dormitoare cu suprafete de 13 mp, 14 mp si 17 mp, doua dintre acestea avand iesire pe un balcon comun, un al doilea balcon privat pentru unul dintre dormitoare, baie spatioasa de 8 mp cu geam de aerisire.
Casa se afla intr-o zona de constructii noi de case / vile, este construita din materiale de calitate, caramida Porotherm, acoperisul din tigla Bramac, izolatie termica la exterior din polistiren de 10 cm, usa de termopan la intrare, geamuri termopan din tamplarie PVC marca Rehau, centrala termica pe gaz, calorifere din otel, curte partial pavata cu dale pentru locul de parcare, zona verde amenajata atat in fata cat si in spatele casei, stadiul de predare la cheie la exterior cu tencuiala decorativa si de gri la interior.
Stadiul de predare al casei este la gri, cu posibilitate de predare la cheie la interior cu un cost suplimentar de 5000 euro.
Pretul de vanzare al casei este de 75.000 euro, poate fi achizitionata si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.
  • Vanzare 75.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 200073 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 6 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1370 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1868 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 19.10.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei