Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Piata Cluj Sibiu. Vanzari case 4 camere. casa cu 4 camere decomandate zona tractorului in s

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 250 m2 teren in zona Piata Cluj - Sibiu
Feb 07, 2017 Feb 07, 2017 Casa de lux cu 4 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Tractorului, cu o suprafata utila de 180 mp, constructie noua anul 2009, cu finisaje si materiale de cea mai buna calitate importate din Italia. Suprafata terenului este de 250 mp, iar casa este construita pe o amprenta de 100 mp structurata prin P+ Et 1 + Pod, compusa la parter din living foarte spatios si luminos cu bucatarie open space care se poate inchide foarte usor, un mini bar sub structura scarilor, o baie cu cabina de dus si o incapere in care se afla camara si masina de spalat rufe. La etajul casei accesul se face pe o scara din beton placata cu lemn masiv si o balustrada din fier forjat, unde sunt 3 dormitoare foarte spatioase cu balcon, unul din dormitoare este matrimonial in care se afla amenajat un dressing generos cu perete din oglinda, o baie foarte spatioasa cu geam de aerisire ( in care mai trebuie instalate obiectele sanitare ) si un hol din care se face accesul in fiecare incapere cat si la pod pe o scara plianta. Acest imobil beneficiaza de imbunatatiri de o calitate superioara cu semineu construit din samota placat cu teracota ceramica de culoare inchisa, usa metalica la intrarea in casa, usi din lemn masiv de stejar executate la comanda, geamuri termopan cu tamplarie din PVC, centrala termica, gresie si faianta importate din Italia, parchet din lemn masiv de la Vicla, iar intreg mobilierul a fost achizitionat din Italia de o calitate superioara. Imobilul este imprejmuit cu gard din caramida in lateral si spatele casei iar in partea din fata se afla un gard cu poarta din fier forjat placat cu plexiglas, pentru a va oferi intimitate. Aceasta casa tip duplex deosebita cu finisaje de lux este amplasata intr-o zona foarte linistita ferita de traficul cotidian al orasului, pe o strada privata cu acces doar pentru proprietarii care locuiesc pe aceasta strada. Curtea acestui imobil are o suprafata de 150 mp, partea din fata este amenajata cu gazon si flori iar partea din lateral si spate este betonata, iar in spatele casei este amenajata si o filigorie acoperita unde va puteti petrece timpul liber cu prietenii si familia intr-un mediu cu intimitate asigurata. Pretul de vanzare pentru aceasta casa complet mobilata si utilata este de 119.000 euro usor negociabil.

casa cu 4 camere decomandate zona tractorului in s

Casa cu 250 m2 teren in zona Piata Cluj - Sibiu

Casa cu 4 camere, suprafata utila 180 m2, teren în suprafata de 250 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 191043 | actualizat acum 7 ani si 2 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 119.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Piata Cluj
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 180 m2
  • Suprafata construita: 200 m2
  • Suprafata teren: 250 m2
  • Deschidere: 10 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2009

Alte informatii:

Casa de lux cu 4 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Tractorului, cu o suprafata utila de 180 mp, constructie noua anul 2009, cu finisaje si materiale de cea mai buna calitate importate din Italia.
Suprafata terenului este de 250 mp, iar casa este construita pe o amprenta de 100 mp structurata prin P+ Et 1 + Pod, compusa la parter din living foarte spatios si luminos cu bucatarie open space care se poate inchide foarte usor, un mini bar sub structura scarilor, o baie cu cabina de dus si o incapere in care se afla camara si masina de spalat rufe.
La etajul casei accesul se face pe o scara din beton placata cu lemn masiv si o balustrada din fier forjat, unde sunt 3 dormitoare foarte spatioase cu balcon, unul din dormitoare este matrimonial in care se afla amenajat un dressing generos cu perete din oglinda, o baie foarte spatioasa cu geam de aerisire ( in care mai trebuie instalate obiectele sanitare ) si un hol din care se face accesul in fiecare incapere cat si la pod pe o scara plianta.
Acest imobil beneficiaza de imbunatatiri de o calitate superioara cu semineu construit din samota placat cu teracota ceramica de culoare inchisa, usa metalica la intrarea in casa, usi din lemn masiv de stejar executate la comanda, geamuri termopan cu tamplarie din PVC, centrala termica, gresie si faianta importate din Italia, parchet din lemn masiv de la Vicla, iar intreg mobilierul a fost achizitionat din Italia de o calitate superioara.
Imobilul este imprejmuit cu gard din caramida in lateral si spatele casei iar in partea din fata se afla un gard cu poarta din fier forjat placat cu plexiglas, pentru a va oferi intimitate.
Aceasta casa tip duplex deosebita cu finisaje de lux este amplasata intr-o zona foarte linistita ferita de traficul cotidian al orasului, pe o strada privata cu acces doar pentru proprietarii care locuiesc pe aceasta strada.
Curtea acestui imobil are o suprafata de 150 mp, partea din fata este amenajata cu gazon si flori iar partea din lateral si spate este betonata, iar in spatele casei este amenajata si o filigorie acoperita unde va puteti petrece timpul liber cu prietenii si familia intr-un mediu cu intimitate asigurata.
Pretul de vanzare pentru aceasta casa complet mobilata si utilata este de 119.000 euro usor negociabil.
  • Vanzare 119.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 191043 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 2 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 553 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1569 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 08.06.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei