Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Piata Cluj Sibiu. Vanzari case 4 camere. casa cu 4 camere singur in curte in piata cluj din

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 261 m2 teren in zona Piata Cluj - Sibiu
May 14, 2018 May 14, 2018 Casa cu 4 camere singur in curte, de vanzare in zona Piata Cluj din Sibiu, cu o suprafata utila de 105 mp si regim de inaltime P+ 1E + P si curte libera de 150 mp. Aceasta este compusa dintr-un parter format din living spatios, cu acces pe terasa din curtea interioara a casei, bucataria care poate fi inchisa sau lasata open-space cu living-ul, antreu la intrare din care se face accesul spre baia de servici si nivelul doi al casei, unde sunt 3 dormitoare spatioase si luminoase, doua dintre ele cu iesire pe balconul de 7 mp si o baie cu geamuri de aerisire, care poate fi mobilata si dotata cu cada sau cabina de dus, dupa preferinte. Proprietate este construita in 2017 cu materiale de calitate, iar stadiul de predare va fi alb avansat la interior respectiv, peretii cu lavabila, geamuri si usa la intrare si cele pentru accesul pe terasa si balcon din termopan cu tamplarie PVC, centrala termica si calorifere din otel, toate instalatiile racordate ( curent, gaz, apa si canalizare) si exteriorul se va preda la cheie. Face parte dintr-un complex format din 4 case individuale identice ca si compartimentare, fiecare cu teren aferent, loc de parcare in curtea privata a complexului, iar zona in care se afla acest complex va ofera sentimentul de relaxare de care aveti nevoie atunci cand ajungeti acasa, departe de cotidianul agitat al orasului, iar in apropiere se afla magazine alimentare, gradinite si statii ale mijloacelor de transport in comun. Pretul de vanzare al acestei case este de 90.100 euro usor negociabil si poate fi achizitionata prin Credit Bancar sau Cash, iar predarea se poate face in minim 1 luna de zile.

casa cu 4 camere singur in curte in piata cluj din

Casa cu 261 m2 teren in zona Piata Cluj - Sibiu

Casa cu 4 camere, suprafata utila 105 m2, teren în suprafata de 261 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 213683 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 90.100 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Piata Cluj
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 105 m2
  • Suprafata construita: 111 m2
  • Suprafata teren: 261 m2
  • Deschidere: 5 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2017

Alte informatii:

Casa cu 4 camere singur in curte, de vanzare in zona Piata Cluj din Sibiu, cu o suprafata utila de 105 mp si regim de inaltime P+ 1E + P si curte libera de 150 mp.
Aceasta este compusa dintr-un parter format din living spatios, cu acces pe terasa din curtea interioara a casei, bucataria care poate fi inchisa sau lasata open-space cu living-ul, antreu la intrare din care se face accesul spre baia de servici si nivelul doi al casei, unde sunt 3 dormitoare spatioase si luminoase, doua dintre ele cu iesire pe balconul de 7 mp si o baie cu geamuri de aerisire, care poate fi mobilata si dotata cu cada sau cabina de dus, dupa preferinte.
Proprietate este construita in 2017 cu materiale de calitate, iar stadiul de predare va fi alb avansat la interior respectiv, peretii cu lavabila, geamuri si usa la intrare si cele pentru accesul pe terasa si balcon din termopan cu tamplarie PVC, centrala termica si calorifere din otel, toate instalatiile racordate ( curent, gaz, apa si canalizare) si exteriorul se va preda la cheie.
Face parte dintr-un complex format din 4 case individuale identice ca si compartimentare, fiecare cu teren aferent, loc de parcare in curtea privata a complexului, iar zona in care se afla acest complex va ofera sentimentul de relaxare de care aveti nevoie atunci cand ajungeti acasa, departe de cotidianul agitat al orasului, iar in apropiere se afla magazine alimentare, gradinite si statii ale mijloacelor de transport in comun.
Pretul de vanzare al acestei case este de 90.100 euro usor negociabil si poate fi achizitionata prin Credit Bancar sau Cash, iar predarea se poate face in minim 1 luna de zile.
  • Vanzare 90.100 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 213683 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 565 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1731 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 25.10.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei