Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Sibiu. Vanzari case 4 camere. casa cu 4 camere si curte individuala zona alba iu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 262 m2 teren in Sibiu
May 23, 2018 May 23, 2018 Casa cu 4 camere si curte individuala de vanzare in zona Alba Iulia din Sibiu, o zona care asigura accesul foarte usor spre zona centrala a orasului. Cu o suprafata utila de 148 mp structurata pe doua corpuri distincte respectiv, primul corp format din demisol cu spatiu comercial cu o suprafata utila de 48 mp, amenajat pentru coafor si servicii de infrumusetare si un parter inalt compartimentat in 2 camere spatioase si luminoase, mobilate si utilate modern in anul 2017, bucatarie mobilata si utilata cu cuptor si aragaz, cuptor cu microunde, o baie de servici cu masina de spalat rufe, cu geam de aerisire si cealalta baie mobilata si utilata. Acest corp are geamuri de lemn duble, usi de interior din lemn si usa la intrare din stejar. Cel de al doilea corp este compartimentat in 2 camere, una dintre ele mobilata clasic si dotata cu televizor, cealalta camera fiind nemobilata, o bucatarie mobilata si utilata cu aragaz, cuptor, hota, televizor, frigider si cuptor cu microunde, camara si baie cu masina de spalat rufe, cabina de dus si geam de aerisire. Acest corp are geamuri si usa la intrare din termopan cu tamplarie din stejar auriu. Cele doua corpuri sunt despartite de o curte pavata de 142 mp, unde se poate amenaja o terasa foarte frumoasa pentru relaxare. Ca si imbunatatiri aduse impreuna cu renovarea din 2017 putem mentiona: centrala termica in fiecare corp, calorifere din otel, parchet, gresie, faianta, aer conditionat, izolatie exterioara si acoperis din tigla. Zona in care se afla aceasta proprietate este apropape de punctele de interes public precum supermarket-uri, statii ale mijloacelor de transport public si unitati de invatamant prescolar si scolar. Pretul acestei case este de 230.000 euro negociabil.

casa cu 4 camere si curte individuala zona alba iu

Casa cu 262 m2 teren in Sibiu

Casa cu 4 camere, suprafata utila 148 m2, teren în suprafata de 262 m2.
Are 3 grupuri sanitare.
ID: 207697 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 230.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Alba iulia
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 148 m2
  • Suprafata construita: 178 m2
  • Suprafata teren: 262 m2
  • Deschidere: 20 m
  • Nr grupuri sanitare: 3
  • An constructie: 1940

Alte informatii:

Casa cu 4 camere si curte individuala de vanzare in zona Alba Iulia din Sibiu, o zona care asigura accesul foarte usor spre zona centrala a orasului.
Cu o suprafata utila de 148 mp structurata pe doua corpuri distincte respectiv, primul corp format din demisol cu spatiu comercial cu o suprafata utila de 48 mp, amenajat pentru coafor si servicii de infrumusetare si un parter inalt compartimentat in 2 camere spatioase si luminoase, mobilate si utilate modern in anul 2017, bucatarie mobilata si utilata cu cuptor si aragaz, cuptor cu microunde, o baie de servici cu masina de spalat rufe, cu geam de aerisire si cealalta baie mobilata si utilata.
Acest corp are geamuri de lemn duble, usi de interior din lemn si usa la intrare din stejar.
Cel de al doilea corp este compartimentat in 2 camere, una dintre ele mobilata clasic si dotata cu televizor, cealalta camera fiind nemobilata, o bucatarie mobilata si utilata cu aragaz, cuptor, hota, televizor, frigider si cuptor cu microunde, camara si baie cu masina de spalat rufe, cabina de dus si geam de aerisire. Acest corp are geamuri si usa la intrare din termopan cu tamplarie din stejar auriu.
Cele doua corpuri sunt despartite de o curte pavata de 142 mp, unde se poate amenaja o terasa foarte frumoasa pentru relaxare.
Ca si imbunatatiri aduse impreuna cu renovarea din 2017 putem mentiona: centrala termica in fiecare corp, calorifere din otel, parchet, gresie, faianta, aer conditionat, izolatie exterioara si acoperis din tigla.
Zona in care se afla aceasta proprietate este apropape de punctele de interes public precum supermarket-uri, statii ale mijloacelor de transport public si unitati de invatamant prescolar si scolar.
Pretul acestei case este de 230.000 euro negociabil.
  • Vanzare 230.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 207697 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 2244 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2136 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 04.09.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei