Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Tineretului Sibiu. Vanzari case 4 camere. casa la rosu singur in curte pe strada oslo in sib

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 264 m2 teren in zona Tineretului - Sibiu
Mar 07, 2017 Mar 07, 2017 Casa la rosu de vanzare in Sibiu zona Cartierul Tineretului, pozitionata la intersectia strazilor Oslo cu Lisabona, constructie edificata din caramida Porotherm in anul 2013, in prezent se afla la stadiul de rosu si are o suprafata utila de 132 mp si o suprafata totala construita de 174 mp, cu o deschidere stradala de 13 metri liniari. Aceasta casa are regimul de inaltime P+1+P (parter, etaj si pod) si este excelent compartimentata astfel la parter avem un hol cu camera tehnica unde este amplasata si scara pe care se face accesul la nivelul superior, baie cu geam de aerisire, living cu iesire pe o terasa de 18 mp si bucatarie cu acces la o terasa de 4 mp cu vedere la strada principala. La nivelul superior se afla 3 dormitoare de cate 16 mp fiecare si 2 bai prevazute cu geamuri de aerisire, care sunt impartite astfel: un dormitor este prevazut cu dressing si baie proprie iar celelalte 2 dormitoare au acces comun la cea de a doua baie. Toate incaperile sunt prevazute cu locuri pentru geamuri foarte mari ceea ce ofera o foarte mare luminozitate in interiorul casei, care are acoperis de tip sarpanta de lemn cu invelitoare din tigla Bramac oferind cumparatorului acces auto in curtea libera de 177 mp care poate fi amenajata dupa bunul plac. Acest imobil are utilitati precum apa, curent, gaz si canalizare la granita proprietatii si se afla pe o strada asfaltata si iluminata, intr-o zona foarte frumoasa si linistita de case si vile in plina expansiune, cu acces la numeroase puncte de interes public printre care statie de autobuz, magazine, farmacii, biserica sau loc de joaca pentru copii. Aceasta proprietate se poate achizitiona la pretul de 43500 euro negociabil.

casa la rosu singur in curte pe strada oslo in sib

Casa cu 264 m2 teren in zona Tineretului - Sibiu

Casa cu 4 camere, suprafata utila 132 m2, teren în suprafata de 264 m2.
Are 3 grupuri sanitare.
ID: 188841 | actualizat acum 7 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 43.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Tineretului
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 132 m2
  • Suprafata construita: 174 m2
  • Suprafata teren: 264 m2
  • Deschidere: 13 m
  • Nr grupuri sanitare: 3
  • An constructie: 2013

Alte informatii:

Casa la rosu de vanzare in Sibiu zona Cartierul Tineretului, pozitionata la intersectia strazilor Oslo cu Lisabona, constructie edificata din caramida Porotherm in anul 2013, in prezent se afla la stadiul de rosu si are o suprafata utila de 132 mp si o suprafata totala construita de 174 mp, cu o deschidere stradala de 13 metri liniari.
Aceasta casa are regimul de inaltime P+1+P (parter, etaj si pod) si este excelent compartimentata astfel la parter avem un hol cu camera tehnica unde este amplasata si scara pe care se face accesul la nivelul superior, baie cu geam de aerisire, living cu iesire pe o terasa de 18 mp si bucatarie cu acces la o terasa de 4 mp cu vedere la strada principala.
La nivelul superior se afla 3 dormitoare de cate 16 mp fiecare si 2 bai prevazute cu geamuri de aerisire, care sunt impartite astfel: un dormitor este prevazut cu dressing si baie proprie iar celelalte 2 dormitoare au acces comun la cea de a doua baie.
Toate incaperile sunt prevazute cu locuri pentru geamuri foarte mari ceea ce ofera o foarte mare luminozitate in interiorul casei, care are acoperis de tip sarpanta de lemn cu invelitoare din tigla Bramac oferind cumparatorului acces auto in curtea libera de 177 mp care poate fi amenajata dupa bunul plac.
Acest imobil are utilitati precum apa, curent, gaz si canalizare la granita proprietatii si se afla pe o strada asfaltata si iluminata, intr-o zona foarte frumoasa si linistita de case si vile in plina expansiune, cu acces la numeroase puncte de interes public printre care statie de autobuz, magazine, farmacii, biserica sau loc de joaca pentru copii.
Aceasta proprietate se poate achizitiona la pretul de 43500 euro negociabil.
  • Vanzare 43.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 188841 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 1 luna Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1163 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1915 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 13.04.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei