Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Selimbar Sibiu. Vanzari case 4 camere. casa cu 4 camere si garaj in selimbar judetul sibi

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 275 m2 teren in zona Selimbar - Sibiu
May 11, 2018 May 11, 2018 Casa cu 4 camere decomandate si garaj de vanzare in Selimbar judetul Sibiu, cu o suprafata totala de 150 mp si o curte libera de 190 mp, situata pe o strada complet noua din punct de vedere al infrastructurii ( canalizare, alimentare cu apa, retea gaz, instalatie Tv si internet - telefonie, iluminat stradal, trotuare generoase ). Casa are o suprafata utila de 125 mp compusa la parter dintr-un living spatios si luminos cu acces catre terasa si gradina, o bucatarie incapatoare care la cerere poate fi open-space cu livingul sau inchisa, o baie mare cu geam de aerisire si un garaj de 25 mp. La etaj casa este compusa din 3 dormitoare spatioase cu suprafete cuprinse intre 14 si 20 mp, o baie mare de 9 mp cu geam de aerisire, hol si acces in pod. Locuinta este construita din caramida Porotherm de 30 cm la exterior si 25 cm la interior, tamplarie PVC marca Rehau 5 camere si 3 foi de sticla, centrala termica proprie Viessmann in condensatie ( la cerere incalzire in pardoseala cu termostat pentru fiecare camera in parte si repartizator ), calorifere din otel, izolatie termica EPS 80 la exterior de 10 cm, instalatie electrica la comanda, sape turnate elicopterizate, pereti tencuiti, gletuiti si 2 straturi de lavabila alba, invelitoare din tigla Bramac cu hidroizolatie Universal 2S de la Bramac. Locuinta este amplasata pe un teren cu suprafata de 275 mp cu deschidere la 2 strazii, care beneficiaza de racordare la toate utilitatile curent, gaz, apa, canalizare. Valoarea casei este de 105.000 euro la stadiul de alb iar la cerere se poate aduce la stadiul de Cheie, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar!

casa cu 4 camere si garaj in selimbar judetul sibi

Casa cu 275 m2 teren in zona Selimbar - Sibiu

Casa cu 4 camere, suprafata utila 125 m2, teren în suprafata de 275 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 212295 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 105.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Selimbar
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 125 m2
  • Suprafata construita: 150 m2
  • Suprafata teren: 275 m2
  • Deschidere: 15 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2016

Alte informatii:

Casa cu 4 camere decomandate si garaj de vanzare in Selimbar judetul Sibiu, cu o suprafata totala de 150 mp si o curte libera de 190 mp, situata pe o strada complet noua din punct de vedere al infrastructurii ( canalizare, alimentare cu apa, retea gaz, instalatie Tv si internet - telefonie, iluminat stradal, trotuare generoase ).
Casa are o suprafata utila de 125 mp compusa la parter dintr-un living spatios si luminos cu acces catre terasa si gradina, o bucatarie incapatoare care la cerere poate fi open-space cu livingul sau inchisa, o baie mare cu geam de aerisire si un garaj de 25 mp.
La etaj casa este compusa din 3 dormitoare spatioase cu suprafete cuprinse intre 14 si 20 mp, o baie mare de 9 mp cu geam de aerisire, hol si acces in pod.
Locuinta este construita din caramida Porotherm de 30 cm la exterior si 25 cm la interior, tamplarie PVC marca Rehau 5 camere si 3 foi de sticla, centrala termica proprie Viessmann in condensatie ( la cerere incalzire in pardoseala cu termostat pentru fiecare camera in parte si repartizator ), calorifere din otel, izolatie termica EPS 80 la exterior de 10 cm, instalatie electrica la comanda, sape turnate elicopterizate, pereti tencuiti, gletuiti si 2 straturi de lavabila alba, invelitoare din tigla Bramac cu hidroizolatie Universal 2S de la Bramac.
Locuinta este amplasata pe un teren cu suprafata de 275 mp cu deschidere la 2 strazii, care beneficiaza de racordare la toate utilitatile curent, gaz, apa, canalizare.

Valoarea casei este de 105.000 euro la stadiul de alb iar la cerere se poate aduce la stadiul de Cheie, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar!
  • Vanzare 105.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 212295 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 535 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1115 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 20.11.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei