Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Selimbar Sibiu. Vanzari case 4 camere. casa duplex in selimbar 4 camere decomandate 150 m

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 290 m2 teren in zona Selimbar - Sibiu
Jun 21, 2017 Jun 21, 2017 Casa tip duplex de vanzare in Selimbar judetul Sibiu, cu o suprafata utila de 150 mp si 290 mp teren, situata la aproximativ 15 minute de mers pe jos fata de strada Semaforului si pozitionata intr-o zona de case complet noua din punct de vedere al infrastructurii. Locuinta este structurata din P+1E+ER, compartimentata la parter din living foarte spatios cu o suprafata de 31 mp, o bucatarie inchisa de 13 mp, spatiu pentru depozitare de 8 mp, toalete de servici si un hol de 6 mp. La etaj este compusa din 3 dormitoare spatioase cu suprafete cuprinse intre 14 mp si 16 mp, o baie de 9 mp ce dispune de ventilatie naturala si un hol de circulatie de 10 mp, iar pe etajul retras dispune de o terasa cu o suprafata de 55 mp si o baie de 9 mp. Casa este construita din materiale de buna calitate astfel la exterior este compusa din caramida Porotherm de 30 cm cu izolatie Arcon de 10 cm, zugraveli decorative, curte amenajata cu pavaj si gazon, imprejmuire cu gard din fier forjat si 3 locuri de parcare amenajate. La interior locuinta dispune de tamplarie PVC marca QFort cu profil Veka 5 camere 3 foi de sticla, pereti tencuiti, gletuiti si zugraviti in lavabila, centrala termica Viessmann in condensatie, incalzire in pardoseala la parter, incalzire cu calorifere la etaj, usi marca Porta Doors la interior, parchet din lemn masiv la parter triplustratificat de 14 mm, iar la etaj parchet dublu stratificat de 11 mm, piatra naturala in baia de la parter, gresie ceramica in bucatarie si baile de la etaj, bateriile si sistemele de dus de la Grohe si Kludi, mobilier pe comanda cu sistem soft close incorporat, electrocasnice si corpuri de iluminat. Pretul de achizitionare al locuintei este de 160000 euro, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.

casa duplex in selimbar 4 camere decomandate 150 m

Casa cu 290 m2 teren in zona Selimbar - Sibiu

Casa cu 4 camere, suprafata utila 150 m2, teren în suprafata de 290 m2.
Are 3 grupuri sanitare.
ID: 188778 | actualizat acum 6 ani si 10 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 160.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Selimbar
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 150 m2
  • Suprafata construita: 180 m2
  • Suprafata teren: 290 m2
  • Deschidere: 10 m
  • Nr grupuri sanitare: 3
  • An constructie: 2015

Alte informatii:

Casa tip duplex de vanzare in Selimbar judetul Sibiu, cu o suprafata utila de 150 mp si 290 mp teren, situata la aproximativ 15 minute de mers pe jos fata de strada Semaforului si pozitionata intr-o zona de case complet noua din punct de vedere al infrastructurii.
Locuinta este structurata din P+1E+ER, compartimentata la parter din living foarte spatios cu o suprafata de 31 mp, o bucatarie inchisa de 13 mp, spatiu pentru depozitare de 8 mp, toalete de servici si un hol de 6 mp.
La etaj este compusa din 3 dormitoare spatioase cu suprafete cuprinse intre 14 mp si 16 mp, o baie de 9 mp ce dispune de ventilatie naturala si un hol de circulatie de 10 mp, iar pe etajul retras dispune de o terasa cu o suprafata de 55 mp si o baie de 9 mp.
Casa este construita din materiale de buna calitate astfel la exterior este compusa din caramida Porotherm de 30 cm cu izolatie Arcon de 10 cm, zugraveli decorative, curte amenajata cu pavaj si gazon, imprejmuire cu gard din fier forjat si 3 locuri de parcare amenajate.
La interior locuinta dispune de tamplarie PVC marca QFort cu profil Veka 5 camere 3 foi de sticla, pereti tencuiti, gletuiti si zugraviti in lavabila, centrala termica Viessmann in condensatie, incalzire in pardoseala la parter, incalzire cu calorifere la etaj, usi marca Porta Doors la interior, parchet din lemn masiv la parter triplustratificat de 14 mm, iar la etaj parchet dublu stratificat de 11 mm, piatra naturala in baia de la parter, gresie ceramica in bucatarie si baile de la etaj, bateriile si sistemele de dus de la Grohe si Kludi, mobilier pe comanda cu sistem soft close incorporat, electrocasnice si corpuri de iluminat.
Pretul de achizitionare al locuintei este de 160000 euro, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.
  • Vanzare 160.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 188778 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 10 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1245 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1803 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 12.04.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei