Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Orasul de Jos Sibiu. Vanzari case 4 camere. casa cu 4 camere decomandate in sibiu zona orasul

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 30 m2 teren in zona Orasul de Jos - Sibiu
Dec 13, 2016 Dec 13, 2016 Casa cu 4 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Orasul de Jos cu o suprafata totala de 190 mp si o curte libera aferenta de 30 mp fiind reconstruita si finsata in totalitate in anul 2004 cu materiale de cea mai buna calitate. Casa este foarte spatioasa si compartimentata pe cele doua nivele ale sale astfel la parter se afla un dormitor spatios decomandat, o baie cu cada si geam de aerisire, un living mare de aprox 40 mp cu bucatarie open-space unde este amenajat un semineu modern pe lemne functional si o fantana arteziana artificiala. La cel de al doilea nivel accesul se face pe o scara interioara din lemn masiv, iar aici se afla un hol pe toata lungimea, doua dormitoare spatioase decomandate cu iesire in balcoanele private din curtea interioara, o baie cu cada si geam de aerisire si un dressing amenajat la capatul holului. Casa are toate utilitatile si imbunatatirile necesare unui trai decent si linistit precum gresie, faianta, parchet laminat, geamuri si usi termopan cu tamplarie PVC, centrala termica proprie si calorifere de otel, scara interioara din lemn masiv, semineu pe lemne. De asemenea casa detine si un pod foarte inalt cu posibilitatea de mansardare, o camara si un loc de luat masa, amenajate in curtea comuna. Se vinde la pretul de 85000 euro cu posibiltatea de a fi achizitionata si partial mobilata.

casa cu 4 camere decomandate in sibiu zona orasul

Casa cu 30 m2 teren in zona Orasul de Jos - Sibiu

Casa cu 4 camere, suprafata utila 160 m2, teren în suprafata de 30 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 158475 | actualizat acum 7 ani si 4 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 85.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Orasul de Jos
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 160 m2
  • Suprafata construita: 190 m2
  • Suprafata teren: 30 m2
  • Deschidere: 5 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2004

Alte informatii:

Casa cu 4 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Orasul de Jos cu o suprafata totala de 190 mp si o curte libera aferenta de 30 mp fiind reconstruita si finsata in totalitate in anul 2004 cu materiale de cea mai buna calitate.
Casa este foarte spatioasa si compartimentata pe cele doua nivele ale sale astfel la parter se afla un dormitor spatios decomandat, o baie cu cada si geam de aerisire, un living mare de aprox 40 mp cu bucatarie open-space unde este amenajat un semineu modern pe lemne functional si o fantana arteziana artificiala.
La cel de al doilea nivel accesul se face pe o scara interioara din lemn masiv, iar aici se afla un hol pe toata lungimea, doua dormitoare spatioase decomandate cu iesire in balcoanele private din curtea interioara, o baie cu cada si geam de aerisire si un dressing amenajat la capatul holului.
Casa are toate utilitatile si imbunatatirile necesare unui trai decent si linistit precum gresie, faianta, parchet laminat, geamuri si usi termopan cu tamplarie PVC, centrala termica proprie si calorifere de otel, scara interioara din lemn masiv, semineu pe lemne. De asemenea casa detine si un pod foarte inalt cu posibilitatea de mansardare, o camara si un loc de luat masa, amenajate in curtea comuna.
Se vinde la pretul de 85000 euro cu posibiltatea de a fi achizitionata si partial mobilata.
  • Vanzare 85.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 158475 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 4 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 3782 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1625 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 08.08.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei