Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Piata Cluj Sibiu. Vanzari case 4 camere. casa cu 4 camere decomandate in sibiu zona piata c

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 300 m2 teren in zona Piata Cluj - Sibiu
Jun 22, 2017 Jun 22, 2017 Casa individuala cu 4 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Piata Cluj, intr-o constructie finalizata in anul 1975 ce a fost modernizata, ranforsata dupa anul 2000 si renovata in anul 2014, avand suprafata totala de 230 mp. Are suprafata de 200 mp utili si este structurata pe 2 niveluri parter si etaj, compartimentata astfel: la parter este un living spatios unde este un semineu, o bucatarie cu loc de luat masa si iesire pe terasa si un WC de servici, accesul la etaj se face pe o scara din lemn masiv avand acces in fiecare dormitor separat; dormitorul matrimonial este generos si are iesire pe balcon, al doilea dormitor are acces pe terasa din spate si al 3 lea dormitor are acces de balcon, baia este prevazuta cu cada si geam de aerisire, iar la subsol sunt 2 pivnite generoase de aproximativ 35 mp. Ca si imbunatatiri aduse dispune de parchet din lemn masiv, gresie, faianta, centrala proprie, calorifere de aluminiu, geamuri termopan cu tamplarie de aluminiu, izolatie termica exterioara, usa metalica la intrare. Accesul auto se face foarte usor in curtea care are o suprafata de 180 mp unde este amenajata o terasa acoperita pentru relaxare in timpul verii, un garaj pentru motor si un tarc pentru caini, dar se poate reamenaja dupa propriul plac. Imobilul este situat pe o strada linistita in apropierea magazinelor, mijloacelor de transport in comun, scoli si gradinite, de asemenea la doar 15 minute de mers pe jos pana in Centrul Istoric al orasului Sibiu. Pretul de vanzare al casei mobilata si utilata este de 175000 euro negociabil, se poate achizitiona si prin Credit Bancar.

casa cu 4 camere decomandate in sibiu zona piata c

Casa cu 300 m2 teren in zona Piata Cluj - Sibiu

Casa cu 4 camere, suprafata utila 200 m2, teren în suprafata de 300 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 205983 | actualizat acum 6 ani si 10 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 175.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Piata Cluj
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 200 m2
  • Suprafata construita: 230 m2
  • Suprafata teren: 300 m2
  • Deschidere: 12 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 1975

Alte informatii:

Casa individuala cu 4 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Piata Cluj, intr-o constructie finalizata in anul 1975 ce a fost modernizata, ranforsata dupa anul 2000 si renovata in anul 2014, avand suprafata totala de 230 mp.
Are suprafata de 200 mp utili si este structurata pe 2 niveluri parter si etaj, compartimentata astfel: la parter este un living spatios unde este un semineu, o bucatarie cu loc de luat masa si iesire pe terasa si un WC de servici, accesul la etaj se face pe o scara din lemn masiv avand acces in fiecare dormitor separat; dormitorul matrimonial este generos si are iesire pe balcon, al doilea dormitor are acces pe terasa din spate si al 3 lea dormitor are acces de balcon, baia este prevazuta cu cada si geam de aerisire, iar la subsol sunt 2 pivnite generoase de aproximativ 35 mp.
Ca si imbunatatiri aduse dispune de parchet din lemn masiv, gresie, faianta, centrala proprie, calorifere de aluminiu, geamuri termopan cu tamplarie de aluminiu, izolatie termica exterioara, usa metalica la intrare.
Accesul auto se face foarte usor in curtea care are o suprafata de 180 mp unde este amenajata o terasa acoperita pentru relaxare in timpul verii, un garaj pentru motor si un tarc pentru caini, dar se poate reamenaja dupa propriul plac.
Imobilul este situat pe o strada linistita in apropierea magazinelor, mijloacelor de transport in comun, scoli si gradinite, de asemenea la doar 15 minute de mers pe jos pana in Centrul Istoric al orasului Sibiu.
Pretul de vanzare al casei mobilata si utilata este de 175000 euro negociabil, se poate achizitiona si prin Credit Bancar.
  • Vanzare 175.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 205983 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 10 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 493 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 726 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 05.05.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei