Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Gura Raului Sibiu. Vanzari case 4 camere. casa de vacanta cu teren de 3000 mp in gura raului

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 3.000 m2 teren in Gura Raului, Sibiu
Apr 07, 2017 Apr 07, 2017 Casa de vacanta singur in curte, de vanzare cu 4 camere, in localitatea Gura Raului pe strada Valea Marajdiei judetul Sibiu, cu o suprafata a terenului de 3000 mp respectiv o amprenta de 80 mp si o curte libera de 80 mp, construita in anul 1980 din caramida. Aceasta proprietate are regimul de inaltime astfel: demisol, parter si pod. La demisol se afla o bucatarie de vara cu un mic atelier, iar la parter un living spatios din care se face trecerea in cele 3 dormitoare, bucatarie si baie, incalzirea se face cu o centrala pe lemne si calorifere din metal, dar si o soba din teracota. Curtea libera este foarte generoasa si complet imprejmuita, prevazuta cu vita de vie, pomi fructiferi si multe spatii verzi, viitorul cumparator are acces si la o filigorie cu gratar si loc de luat masa in zilele calduroase de vara, la o fantana cu apa potabila dar si la utilitati precum apa, curent electric si canalizare. Locatia se afla intr-o zona foarte linistita, la 20 de minute de orasul Sibiu cu multe obiective turistice cum ar fi: partia de schi Trecatoarea Lupilor situata la doar 3,5 km de Gura Raului, iar la 4 km de localitate se afla un baraj artificial creat cu scopul principal de a alimenta cu apa municipiul Sibiu si comuna Gura Raului. Casa de vacanta se vinde complet mobilata si utilata cu tot ce se afla in acest moment in interior cat si exterior, la pretul de 60.000 euro negociabil.

casa de vacanta cu teren de 3000 mp in gura raului

Casa cu 3.000 m2 teren in Gura Raului, Sibiu

Casa cu 4 camere, suprafata utila 80 m2, teren în suprafata de 3.000 m2.
Are 1 grup sanitar.
ID: 200259 | actualizat acum 7 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 60.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Gura Raului
  • Reper: Gura raului
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 80 m2
  • Suprafata construita: 96 m2
  • Suprafata teren: 3.000 m2
  • Deschidere: 20 m
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1980

Alte informatii:

Casa de vacanta singur in curte, de vanzare cu 4 camere, in localitatea Gura Raului pe strada Valea Marajdiei judetul Sibiu, cu o suprafata a terenului de 3000 mp respectiv o amprenta de 80 mp si o curte libera de 80 mp, construita in anul 1980 din caramida.
Aceasta proprietate are regimul de inaltime astfel: demisol, parter si pod. La demisol se afla o bucatarie de vara cu un mic atelier, iar la parter un living spatios din care se face trecerea in cele 3 dormitoare, bucatarie si baie, incalzirea se face cu o centrala pe lemne si calorifere din metal, dar si o soba din teracota.
Curtea libera este foarte generoasa si complet imprejmuita, prevazuta cu vita de vie, pomi fructiferi si multe spatii verzi, viitorul cumparator are acces si la o filigorie cu gratar si loc de luat masa in zilele calduroase de vara, la o fantana cu apa potabila dar si la utilitati precum apa, curent electric si canalizare.
Locatia se afla intr-o zona foarte linistita, la 20 de minute de orasul Sibiu cu multe obiective turistice cum ar fi: partia de schi Trecatoarea Lupilor situata la doar 3,5 km de Gura Raului, iar la 4 km de localitate se afla un baraj artificial creat cu scopul principal de a alimenta cu apa municipiul Sibiu si comuna Gura Raului.
Casa de vacanta se vinde complet mobilata si utilata cu tot ce se afla in acest moment in interior cat si exterior, la pretul de 60.000 euro negociabil.
  • Vanzare 60.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 200259 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1101 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1854 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 19.12.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei