Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Calea Cisnadiei Sibiu. Vanzari case 4 camere. casa de lux cu 4 camere calea cisnadiei in sibiu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 320 m2 teren in zona Calea Cisnadiei - Sibiu
Aug 15, 2017 Aug 15, 2017 Casa cu 4 camere decomandate tip duplex de vanzare in zona Calea Cisnadiei judetul Sibiu, cu o suprafata de 120 mp utili si 250 mp de curte libera, pozitionata intr-o zona rezidentiala total delimitata, constructie noua din 2016. Proprietatea dispune de un teren cu o suprafata de 320 mp imprejmuit si delimitat pe care sunt amenajate 2 locuri de parcare, accesul pietonal si un spatiu verde. Compartimentare si suprafete: Locuinta este structurata din P+ E + Pod si este compusa la parter dintr-un living cu o suprafata de 25 mp cu acces pe terasa din spatele imobilului, o bucatarie de 15 mp, birou si baie de servici, hol si casa scarii, inaltimea parterului este de 2.60 m. Etajul casei este compus din 2 dormitoare cu acces pe balconul propriu, ce au suprafete cuprinse intre 18 mp si 20 mp, dormitorul matrimonial dispunand si de un dressing generos. Locuinta este mobilata si utilata cu mobilier de cea mai buna calitate, iar finisajele locuintei sunt de lux. Locuinta este finisata si dotata cu: - incalzire in pardoseala de la Sistema - centrala termica de la Porotherm pe gaz - calorifere din otel - geam termopan cu tamplarie PVC de la Rehau - tencuieli manuale - zugraveli lavabile - sape mecanizate - toate utilitatile racordate, instalatii electrice si sanitare - racordare la retelele edilitare existente in zona - alimentare cu apa, canalizare, energie electrica, gaze naturale, telefon si cablu TV Aceasta este construita la exterior din caramida Porotherm de 30 cm cu izolatie de 10 cm EPS 70 de la Caparol, la interior s-a folosit caramida de 25 cm pentru compartimentare, tencuieli decorative, placata cu piatra ardezie, acoperis din tigla Bramac, curte amenajata cu pavaj si zona verde, 2 locuri de parcare amenajate si acces pietonal. Casa se vinde complet mobilata si utilata. Pretul de vanzare al imobilului este de 170.000 euro, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.

casa de lux cu 4 camere calea cisnadiei in sibiu

Casa cu 320 m2 teren in zona Calea Cisnadiei - Sibiu

Casa cu 4 camere, suprafata utila 120 m2, teren în suprafata de 320 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 206313 | actualizat acum 6 ani si 8 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 170.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Cisnadiei
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 120 m2
  • Suprafata construita: 160 m2
  • Suprafata teren: 320 m2
  • Deschidere: 20 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2016

Alte informatii:

Casa cu 4 camere decomandate tip duplex de vanzare in zona Calea Cisnadiei judetul Sibiu, cu o suprafata de 120 mp utili si 250 mp de curte libera, pozitionata intr-o zona rezidentiala total delimitata, constructie noua din 2016. Proprietatea dispune de un teren cu o suprafata de 320 mp imprejmuit si delimitat pe care sunt amenajate 2 locuri de parcare, accesul pietonal si un spatiu verde.

Compartimentare si suprafete:

Locuinta este structurata din P+ E + Pod si este compusa la parter dintr-un living cu o suprafata de 25 mp cu acces pe terasa din spatele imobilului, o bucatarie de 15 mp, birou si baie de servici, hol si casa scarii, inaltimea parterului este de 2.60 m.
Etajul casei este compus din 2 dormitoare cu acces pe balconul propriu, ce au suprafete cuprinse intre 18 mp si 20 mp, dormitorul matrimonial dispunand si de un dressing generos. Locuinta este mobilata si utilata cu mobilier de cea mai buna calitate, iar finisajele locuintei sunt de lux.

Locuinta este finisata si dotata cu:

- incalzire in pardoseala de la Sistema
- centrala termica de la Porotherm pe gaz
- calorifere din otel
- geam termopan cu tamplarie PVC de la Rehau
- tencuieli manuale
- zugraveli lavabile
- sape mecanizate
- toate utilitatile racordate, instalatii electrice si sanitare
- racordare la retelele edilitare existente in zona
- alimentare cu apa, canalizare, energie electrica, gaze naturale, telefon si cablu TV

Aceasta este construita la exterior din caramida Porotherm de 30 cm cu izolatie de 10 cm EPS 70 de la Caparol, la interior s-a folosit caramida de 25 cm pentru compartimentare, tencuieli decorative, placata cu piatra ardezie, acoperis din tigla Bramac, curte amenajata cu pavaj si zona verde, 2 locuri de parcare amenajate si acces pietonal.

Casa se vinde complet mobilata si utilata.
Pretul de vanzare al imobilului este de 170.000 euro, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.
  • Vanzare 170.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 206313 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 8 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 208 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 921 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 18.07.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei