Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Sura Mare Sibiu. Vanzari case 4 camere. casa cu 4 camere decomandate si 220 mp curte in su

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 322 m2 teren in Sura Mare, Sibiu
Apr 26, 2018 Apr 26, 2018 Casa cu 4 camere decomandate si 220 mp curte de vanzare in Sura Mare din Sibiu, cu o suprafata utila de 114 mp, structurata pe 2 nivele, respectiv parter compartimentat intr-un hol la intrare cu acces catre camera tehnica si baia de servici cu geam de aerisire, living-ul spatios cu vedere spre curtea interioara si terasa din spatele casei, open space cu bucataria care are vedere spre curtea din fata casei si acces catre camara. La parterul casei se afla si doua terase, prima terasa cu acces din living, prin usa glisanta de termopan din lemn stratificat si a doua terasa aflata in spatele casei care ofera o priveliste superba asupra orasului Sibiu si de asemenea acces spre camera cu baie si dressing incorporat, aceasta camera momentan fiind separata, insa se poate face foarte usor o usa pentru legatura cu restul incaperilor din casa mai ales cu living-ul de la parter. Urcand pe scarile interioare se ajunge la primul nivel, compus din 2 dormitoare spatioase, unul dintre ele fiind ideal pentru un dormitor matrimonial cu acces catre balconul cu vedere spre curtea din spate, iar celalalt perfect pentru camera copilului. De asemenea este prevazut si un dressing spatios, o baie generoasa cu geam de aerisire, terasa care ofera o priveliste frumoasa spre terenul din fata casei. Curtea libera a casei cu o suprafata de 220 mp, se desfasoara atat pe lateralele casei asigurand astfel accesul auto pe ambele parti cat si in spatele casei, conferind astfel un sentiment de intimitate si liniste, fiind perfecta pentru relaxare avand in vedere privelistea oferita de aceasta parte a curtii. Ca si imbunatatiri putem mentiona geamurile termopan din lemn stratificat, usa la intrare termopan din lemn stratificat, instalatia de curent, apa si canalizare finalizate in interiorul casei si terasele care sunt betonate. Pretul casei este de 48.000 euro negociabil cu COMISION 0 de la cumparator, iar stadiul la care se face predarea este de rosu la exterior si gri la interior.

casa cu 4 camere decomandate si 220 mp curte in su

Casa cu 322 m2 teren in Sura Mare, Sibiu

Casa cu 4 camere, suprafata utila 114 m2, teren în suprafata de 322 m2.
Are 3 grupuri sanitare.
ID: 212557 | actualizat acum 5 ani si 12 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 48.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sura Mare
  • Reper: Sura mare
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 114 m2
  • Suprafata construita: 158 m2
  • Suprafata teren: 322 m2
  • Deschidere: 18 m
  • Nr grupuri sanitare: 3
  • An constructie: 2015

Alte informatii:

Casa cu 4 camere decomandate si 220 mp curte de vanzare in Sura Mare din Sibiu, cu o suprafata utila de 114 mp, structurata pe 2 nivele, respectiv parter compartimentat intr-un hol la intrare cu acces catre camera tehnica si baia de servici cu geam de aerisire, living-ul spatios cu vedere spre curtea interioara si terasa din spatele casei, open space cu bucataria care are vedere spre curtea din fata casei si acces catre camara.
La parterul casei se afla si doua terase, prima terasa cu acces din living, prin usa glisanta de termopan din lemn stratificat si a doua terasa aflata in spatele casei care ofera o priveliste superba asupra orasului Sibiu si de asemenea acces spre camera cu baie si dressing incorporat, aceasta camera momentan fiind separata, insa se poate face foarte usor o usa pentru legatura cu restul incaperilor din casa mai ales cu living-ul de la parter.
Urcand pe scarile interioare se ajunge la primul nivel, compus din 2 dormitoare spatioase, unul dintre ele fiind ideal pentru un dormitor matrimonial cu acces catre balconul cu vedere spre curtea din spate, iar celalalt perfect pentru camera copilului.
De asemenea este prevazut si un dressing spatios, o baie generoasa cu geam de aerisire, terasa care ofera o priveliste frumoasa spre terenul din fata casei.
Curtea libera a casei cu o suprafata de 220 mp, se desfasoara atat pe lateralele casei asigurand astfel accesul auto pe ambele parti cat si in spatele casei, conferind astfel un sentiment de intimitate si liniste, fiind perfecta pentru relaxare avand in vedere privelistea oferita de aceasta parte a curtii.
Ca si imbunatatiri putem mentiona geamurile termopan din lemn stratificat, usa la intrare termopan din lemn stratificat, instalatia de curent, apa si canalizare finalizate in interiorul casei si terasele care sunt betonate.
Pretul casei este de 48.000 euro negociabil cu COMISION 0 de la cumparator, iar stadiul la care se face predarea este de rosu la exterior si gri la interior.
  • Vanzare 48.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 212557 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 12 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 751 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1698 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 04.09.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei