Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Turnisor Sibiu. Vanzari case 4 camere. casa singur in curte cu 4 camere in sibiu zona tur

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 323 m2 teren in zona Turnisor - Sibiu
Jan 26, 2016 Jan 26, 2016 Casa singur in curte de vanzare cu 4 camere in Sibiu zona Turnisor cu o suprafata totala de 200 mp si o curte libera de 90 mp cu posibilitate de acces auto, construita la inceputul anilor 2000 pe structura de caramida si plansee din beton armat. Casa este foarte spatioasa si bine compartimentata fiind compusa din doua corpuri separate de cladire. Primul corp este format dintr-un living generos de aproximativ 40 mp, doua dormitoare decomandate si o baie cu cada pe colt cu hidromasaj si geam de aerisire. In cel de al doilea corp al casei se afla bucataria de 40 mp open-space cu loc de luat masa, doua camere decomandate ce necesita amenajare si o baie cu cada. De asemenea in curtea interioara regasim o anexa folosita ca spatiu de depozitare si o pivnita amenajata sub imobil de aproximativ 20 mp. Casa detine toate utilitatile si imbuntatirile necesare precum izolatie termica si fonica exterioara, acoperis tigla, curte betonata, poarta acces in curtea interioara din fier forjat, geamuri termopan cu tamplarie PVC, gresie, faianta, parchet laminat in camere, centrala termica proprie si calorifere de otel, usi de lemn la interior, usi din termopan cu tamplarie PVC la intrare. Pretul de vanzare al acestui imobil este de 75000 euro negociabil.

casa singur in curte cu 4 camere in sibiu zona tur

Casa cu 323 m2 teren in zona Turnisor - Sibiu

Casa cu 4 camere, suprafata utila 150 m2, teren în suprafata de 323 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 169797 | actualizat acum 8 ani si 2 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 75.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Turnisor
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 150 m2
  • Suprafata construita: 200 m2
  • Suprafata teren: 323 m2
  • Deschidere: 19 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2000

Alte informatii:

Casa singur in curte de vanzare cu 4 camere in Sibiu zona Turnisor cu o suprafata totala de 200 mp si o curte libera de 90 mp cu posibilitate de acces auto, construita la inceputul anilor 2000 pe structura de caramida si plansee din beton armat.
Casa este foarte spatioasa si bine compartimentata fiind compusa din doua corpuri separate de cladire. Primul corp este format dintr-un living generos de aproximativ 40 mp, doua dormitoare decomandate si o baie cu cada pe colt cu hidromasaj si geam de aerisire. In cel de al doilea corp al casei se afla bucataria de 40 mp open-space cu loc de luat masa, doua camere decomandate ce necesita amenajare si o baie cu cada.
De asemenea in curtea interioara regasim o anexa folosita ca spatiu de depozitare si o pivnita amenajata sub imobil de aproximativ 20 mp.
Casa detine toate utilitatile si imbuntatirile necesare precum izolatie termica si fonica exterioara, acoperis tigla, curte betonata, poarta acces in curtea interioara din fier forjat, geamuri termopan cu tamplarie PVC, gresie, faianta, parchet laminat in camere, centrala termica proprie si calorifere de otel, usi de lemn la interior, usi din termopan cu tamplarie PVC la intrare.
Pretul de vanzare al acestui imobil este de 75000 euro negociabil.
  • Vanzare 75.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 169797 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 8 ani si 2 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1006 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 817 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 04.03.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei