Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Cisnadie Sibiu. Vanzari case 4 camere. casa cu 4 camere in centrul orasului cisnadie

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 340 m2 teren in Cisnadie, Sibiu
Apr 13, 2018 Apr 13, 2018 Casa cu 4 camere decomandate de vanzare pe strada Podului, la 1 minut de mers pe jos pana in Centrul Istoric al orasului Cisnadie judetul Sibiu, cu o suprafata construita de 140 mp si acces auto in curtea libera de 200 mp la comun cu o alta persoana. Aceasta proprietate este racordata la toate utilitatiile necesare apa, canalizare, curent, gaz. Locuinta a fost renovata in totalitate in anul 2012, atunci cand i-au fost aduse imbunatatiri si finisaje de cea mai inalta calitate precum: acoperis nou de lemn acoperit cu tabla, centrala termica proprie pe gaz cu calorifere din otel, semineu, geamuri si usi de termopan cu tamplarie PVC, pereti zugraviti cu lavabila, gresie, faianta si parchet laminat. Aceasta casa este excelent compartimentata si anume: hol la intrare cu acces in bucataria complet mobilata si utilata cu aragaz si frigider, o baie cu cada, geam de aerisire si masina de spalat, un living foarte spatios si luminos cu acces in 2 dormitoare, unul dintre ele avand iesire pe o terasa de 15 mp. Dupa aceasta constructie proprietarul a amenajat un garaj foarte spatios unde se pot parca 2 autoturisme fara probleme, tot aici este inca o camera de 25 mp unde se poate amenaja un salon. Acest imobil dispune si de curte libera de 200 mp betonata in totalitate, detine o magazie cu camara si gradina cu flori si vita de vie unde poate fi amenajat un gratar cu foisor. Aceasta proprietate se afla pe o strada asfaltata si iluminata public si are acces in imediata vecinatate la toate punctele de interes ale orasului cum ar fi institutii publice, unitati bancare, farmacii, institutii de invatamant, spatii comerciale, restaurante si cafenele. Pretul pentru aceasta casa complet mobilata si utilata este de 75000 euro negociabil.

casa cu 4 camere in centrul orasului cisnadie

Casa cu 340 m2 teren in Cisnadie, Sibiu

Casa cu 4 camere, suprafata utila 120 m2, teren în suprafata de 340 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 205822 | actualizat acum 6 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 75.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Cisnadie
  • Reper: Cisnadie
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 120 m2
  • Suprafata construita: 140 m2
  • Suprafata teren: 340 m2
  • Deschidere: 9 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 1980

Alte informatii:

Casa cu 4 camere decomandate de vanzare pe strada Podului, la 1 minut de mers pe jos pana in Centrul Istoric al orasului Cisnadie judetul Sibiu, cu o suprafata construita de 140 mp si acces auto in curtea libera de 200 mp la comun cu o alta persoana.
Aceasta proprietate este racordata la toate utilitatiile necesare apa, canalizare, curent, gaz.
Locuinta a fost renovata in totalitate in anul 2012, atunci cand i-au fost aduse imbunatatiri si finisaje de cea mai inalta calitate precum: acoperis nou de lemn acoperit cu tabla, centrala termica proprie pe gaz cu calorifere din otel, semineu, geamuri si usi de termopan cu tamplarie PVC, pereti zugraviti cu lavabila, gresie, faianta si parchet laminat.
Aceasta casa este excelent compartimentata si anume: hol la intrare cu acces in bucataria complet mobilata si utilata cu aragaz si frigider, o baie cu cada, geam de aerisire si masina de spalat, un living foarte spatios si luminos cu acces in 2 dormitoare, unul dintre ele avand iesire pe o terasa de 15 mp.
Dupa aceasta constructie proprietarul a amenajat un garaj foarte spatios unde se pot parca 2 autoturisme fara probleme, tot aici este inca o camera de 25 mp unde se poate amenaja un salon.
Acest imobil dispune si de curte libera de 200 mp betonata in totalitate, detine o magazie cu camara si gradina cu flori si vita de vie unde poate fi amenajat un gratar cu foisor.
Aceasta proprietate se afla pe o strada asfaltata si iluminata public si are acces in imediata vecinatate la toate punctele de interes ale orasului cum ar fi institutii publice, unitati bancare, farmacii, institutii de invatamant, spatii comerciale, restaurante si cafenele.
Pretul pentru aceasta casa complet mobilata si utilata este de 75000 euro negociabil.
  • Vanzare 75.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 205822 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1350 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2376 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 16.06.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei