Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Calea Cisnadiei Sibiu. Vanzari case 4 camere. casa individuala cu 4 camere in sibiu zona calea c

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 340 m2 teren in zona Calea Cisnadiei - Sibiu
May 21, 2018 May 21, 2018 Casa individuala de vanzare in Sibiu zona Calea Cisnadiei, compusa din 4 camere decomandate, cu o suprafata utila de 110 mp, distribuiti pe doua nivele cu un regim de inaltime scazut ( P+1 ) si o curte libera de 270 mp. Imobilul se afla intr-o zona exclusiva de constructii noi de case / vila, intr-o locatie foarte aerisita, constructia imobilului este realizata din materiale de o calitate superioara astfel pentru zidaria exterioara s-a folosit caramida de 30 cm anvelopata cu izolatie din polistiren de 10 cm EPS 80. Compartimentarile interioare sunt realizate din caramida de 25 cm pentru o mai buna izolatie atat fonica cat si termica intre incaperile imobilului. Casa se preda la stadiul de gri avansat cu pereti tencuiti / gletuiti si vopsiti cu un strat de lavabila, centrala termica de 24 Kw cu incalzire prin radiatoare, sape autonivelante mecanizate, usa din termopan la intrare, geamuri termopan din tamplarie PVC marca Salamander 5 camere si 2 foi de sticla, acoperis din tigla de la Bramac, toate utilitatile racordate, instalatii electrice si sanitare, alimentare cu apa, canalizare, energie electrica, gaze naturale, telefon si cablu TV. Imobilul la exterior se preda la stadiul de cheie, teren imprejmuit cu gard din beton, poarta de acces din fier forjat cu fundatie din beton, accesul auto cat si cel pietonal pavat cu dale din beton, terenul din spate fiind nivelat oferind posibilitatea de a fi amenajat cu gazon sau dupa cum se doreste. Compartimentare si suprafete: Parter - living spatios si luminos cu o suprafata de 26 mp cu acces la gradina - bucatarie inchisa de 13 mp - baie de servici de 5 mp - hol intrare de 6 mp Etaj - dormitor matrimonial de 14.50 mp cu propiul balcon de 4 mp - dormitor de 12.5 mp - dormitor de 12 mp - baie cu geam de aerisire de 6.5 mp - balcon de 6 mp cu acces din doua dormitoare Pretul de vanzare este de 125.000 euro, poate fi achizitionata si prin Credit Ipotecar.

casa individuala cu 4 camere in sibiu zona calea c

Casa cu 340 m2 teren in zona Calea Cisnadiei - Sibiu

Casa cu 4 camere, suprafata utila 110 m2, teren în suprafata de 340 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 212747 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 125.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Cisnadiei
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 110 m2
  • Suprafata construita: 130 m2
  • Suprafata teren: 340 m2
  • Deschidere: 16 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2017

Alte informatii:

Casa individuala de vanzare in Sibiu zona Calea Cisnadiei, compusa din 4 camere decomandate, cu o suprafata utila de 110 mp, distribuiti pe doua nivele cu un regim de inaltime scazut ( P+1 ) si o curte libera de 270 mp. Imobilul se afla intr-o zona exclusiva de constructii noi de case / vila, intr-o locatie foarte aerisita, constructia imobilului este realizata din materiale de o calitate superioara astfel pentru zidaria exterioara s-a folosit caramida de 30 cm anvelopata cu izolatie din polistiren de 10 cm EPS 80. Compartimentarile interioare sunt realizate din caramida de 25 cm pentru o mai buna izolatie atat fonica cat si termica intre incaperile imobilului.
Casa se preda la stadiul de gri avansat cu pereti tencuiti / gletuiti si vopsiti cu un strat de lavabila, centrala termica de 24 Kw cu incalzire prin radiatoare, sape autonivelante mecanizate, usa din termopan la intrare, geamuri termopan din tamplarie PVC marca Salamander 5 camere si 2 foi de sticla, acoperis din tigla de la Bramac, toate utilitatile racordate, instalatii electrice si sanitare, alimentare cu apa, canalizare, energie electrica, gaze naturale, telefon si cablu TV.
Imobilul la exterior se preda la stadiul de cheie, teren imprejmuit cu gard din beton, poarta de acces din fier forjat cu fundatie din beton, accesul auto cat si cel pietonal pavat cu dale din beton, terenul din spate fiind nivelat oferind posibilitatea de a fi amenajat cu gazon sau dupa cum se doreste.

Compartimentare si suprafete:

Parter

- living spatios si luminos cu o suprafata de 26 mp cu acces la gradina
- bucatarie inchisa de 13 mp
- baie de servici de 5 mp
- hol intrare de 6 mp

Etaj

- dormitor matrimonial de 14.50 mp cu propiul balcon de 4 mp
- dormitor de 12.5 mp
- dormitor de 12 mp
- baie cu geam de aerisire de 6.5 mp
- balcon de 6 mp cu acces din doua dormitoare

Pretul de vanzare este de 125.000 euro, poate fi achizitionata si prin Credit Ipotecar.
  • Vanzare 125.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 212747 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 899 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1843 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 06.12.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei