Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Turnisor Sibiu. Vanzari case 4 camere. casa constructie 2018 cu 4 camere si curte in turn

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 381 m2 teren in zona Turnisor - Sibiu
May 04, 2018 May 04, 2018 Casa constructie 2018, cu 4 camere si singur in curte de vanzare in zona Turnisor din Sibiu, cu o suprafata utila a casei de 115 mp. Locuinta este structurata pe 2 nivele, astfel: - parterul format dintr-un living de 29 mp open-space cu bucataria de 15 mp si o baie de 4 mp dotata cu geam de aerisire; - scara interioara asigura accesul spre urmatorul nivel al casei format dintr-un hol de 7 mp care asigura accesul catre cele 3 dormitoare total decomandate, cu suprafete utile de 12 mp, 14 mp, respectiv 17 mp acesta din urma avand si acces pe balconul de 4 mp. Baia de la acest nivel are o suprafata utila de 4 mp si este dotata cu geam de aerisire. Materialele folosite pentru constructie sunt unele de calitate, structura casei fiind una solida, realizata cu caramida Porotherm de 30 cm pentru zidaria exterioara, izolatie exterioara de 10 mm, iar la interior incalzirea va fi asigurata de centrala termica si incalzirea prin pardoseala iar geamurile sunt din termopan cu tamplarie PVC. Casa face parte dintr-un ansamblu de case insiruite, cu zidarie dubla intre ele pentru o izolare fonica mai buna, si fiecare casa are teren aferent cu o suprafata de 310 mp, teren pe care se poate amenaja cu usurinta un loc pentru relaxare, un gratar sau un foisor. Zona in care se afla proprietatea este o zona predominata de case, fiind retrasa de la agitatia orasului dar avand totusi in apropiere statii ale mijloacelor de transport in comun si magazine alimentare. Pretul de vanzare al casei este de 97.000 euro si stadiul de predare va fi cheie la exterior si gri la interior.

casa constructie 2018 cu 4 camere si curte in turn

Casa cu 381 m2 teren in zona Turnisor - Sibiu

Casa cu 4 camere, suprafata utila 115 m2, teren în suprafata de 381 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 215029 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 97.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Turnisor
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 115 m2
  • Suprafata construita: 142 m2
  • Suprafata teren: 381 m2
  • Deschidere: 5 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2018

Alte informatii:

Casa constructie 2018, cu 4 camere si singur in curte de vanzare in zona Turnisor din Sibiu, cu o suprafata utila a casei de 115 mp.
Locuinta este structurata pe 2 nivele, astfel:
- parterul format dintr-un living de 29 mp open-space cu bucataria de 15 mp si o baie de 4 mp dotata cu geam de aerisire;
- scara interioara asigura accesul spre urmatorul nivel al casei format dintr-un hol de 7 mp care asigura accesul catre cele 3 dormitoare total decomandate, cu suprafete utile de 12 mp, 14 mp, respectiv 17 mp acesta din urma avand si acces pe balconul de 4 mp.
Baia de la acest nivel are o suprafata utila de 4 mp si este dotata cu geam de aerisire.
Materialele folosite pentru constructie sunt unele de calitate, structura casei fiind una solida, realizata cu caramida Porotherm de 30 cm pentru zidaria exterioara, izolatie exterioara de 10 mm, iar la interior incalzirea va fi asigurata de centrala termica si incalzirea prin pardoseala iar geamurile sunt din termopan cu tamplarie PVC.
Casa face parte dintr-un ansamblu de case insiruite, cu zidarie dubla intre ele pentru o izolare fonica mai buna, si fiecare casa are teren aferent cu o suprafata de 310 mp, teren pe care se poate amenaja cu usurinta un loc pentru relaxare, un gratar sau un foisor.
Zona in care se afla proprietatea este o zona predominata de case, fiind retrasa de la agitatia orasului dar avand totusi in apropiere statii ale mijloacelor de transport in comun si magazine alimentare.
Pretul de vanzare al casei este de 97.000 euro si stadiul de predare va fi cheie la exterior si gri la interior.
  • Vanzare 97.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 215029 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 983 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 921 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 28.02.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei