Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Talmaciu Sibiu. Vanzari case 4 camere. casa in talmaciu judetul sibiu cu 4 camere decoman

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 410 m2 teren in Talmaciu, Sibiu
Jan 29, 2015 Jan 29, 2015 Casa de vanzare cu 4 camere in Talmaciu la doar 15 minute de orasul Sibiu, avand o suprafata utila de 180 mp, dispusa prin P+ M+ Pod. Acest imobil este de tip duplex si este compus la parter dintr-un hol mare la intrare, living foarte spatios, o bucatarie separata cu acces la terasa de aproximativ 16 mp si la curtea interioara din spatele casei care o parte este amenajata frumos cu flori, iar pe o parte se cultiva zarzavaturi ecologice pentru consumul propriu al familiei. In holul de la intrare mai exista o baie si o scara din beton care face accesul la nivelul superior unde se gasesc 3 dormitoare fiecare cu balcon, un hol foarte spatios si o baie cu cada ( care nu este amenajata momentan ). In curtea din fata casei se mai afla o mica gradinuta cu zona numai de flori si un garaj cu poarta automatizata la telecomanda, iar in spatele casei se mai afla sub terasa si pivnita. Duplexul are imbunatatiri si modernizari precum usa din PVC la intrare, usi din lemn la interior, geamuri termopane, gresie, faianta, parchet, centrala termica pe gaz. Acest imobil se afla pe o strada linistita in apropiere de magazine, scoli, gradinite, locatia ideala pentru a trai cu familia intr- un mediu curat cu aer de munte si cu o priveliste unica catre Muntii Fagaras. Aceast duplex se vinde la pretul de 59.800 euro partial mobilata si utilata.

casa in talmaciu judetul sibiu cu 4 camere decoman

Casa cu 410 m2 teren in Talmaciu, Sibiu

Casa cu 4 camere, suprafata utila 180 m2, teren în suprafata de 410 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 155780 | actualizat acum 9 ani si 2 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 59.800 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Talmaciu
  • Reper: Talmaciu
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 180 m2
  • Suprafata construita: 210 m2
  • Suprafata teren: 410 m2
  • Deschidere: 7 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2009

Alte informatii:

Casa de vanzare cu 4 camere in Talmaciu la doar 15 minute de orasul Sibiu, avand o suprafata utila de 180 mp, dispusa prin P+ M+ Pod. Acest imobil este de tip duplex si este compus la parter dintr-un hol mare la intrare, living foarte spatios, o bucatarie separata cu acces la terasa de aproximativ 16 mp si la curtea interioara din spatele casei care o parte este amenajata frumos cu flori, iar pe o parte se cultiva zarzavaturi ecologice pentru consumul propriu al familiei.
In holul de la intrare mai exista o baie si o scara din beton care face accesul la nivelul superior unde se gasesc 3 dormitoare fiecare cu balcon, un hol foarte spatios si o baie cu cada ( care nu este amenajata momentan ).
In curtea din fata casei se mai afla o mica gradinuta cu zona numai de flori si un garaj cu poarta automatizata la telecomanda, iar in spatele casei se mai afla sub terasa si pivnita.
Duplexul are imbunatatiri si modernizari precum usa din PVC la intrare, usi din lemn la interior, geamuri termopane, gresie, faianta, parchet, centrala termica pe gaz.
Acest imobil se afla pe o strada linistita in apropiere de magazine, scoli, gradinite, locatia ideala pentru a trai cu familia intr- un mediu curat cu aer de munte si cu o priveliste unica catre Muntii Fagaras.
Aceast duplex se vinde la pretul de 59.800 euro partial mobilata si utilata.
  • Vanzare 59.800 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155780 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 9 ani si 2 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 2995 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1026 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 01.05.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei