Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Tocile Sibiu. Vanzari case 4 camere. casa cu 4 camere zona tocile judetul sibiu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 425 m2 teren in Tocile, Sibiu
Jun 27, 2016 Jun 27, 2016 Casa cu 4 camere decomandate de vanzare, construita in 2007, situata intr-o zona rezidentiala splendida Tocile / Sadu la 15 km de Sibiu. Imobilul este incadrat intr-o zona aerisita cu iluminat stradal, construit pe un teren de 425 mp, pe o fundatie de beton si structura usoara din lemn fiind izolat cu cojoc de vata minerala si termosistem de 10 cm la exterior. Suprafata construita a imobiluilui este de 160 mp fiind distributa astfel: la parter avem 80 mp compartimentati in camera tehnica ( centrala termica pe combustibil solid, boiler pentru apa calda, rezervor apa potabila, spatii mari pentru depozitare ), debara cu rafturi amenajate, casa scarii cu zona de depozitare sub scara, living plus dining, bucatarie separata si baie cu cabina de dus mobilata si utilata complet. Etajul mansardat este format din 3 dormitoare lumioase, un dressing apartinand dormitorului matrimonial, hol si baia mare mobilata si utilata cu cabina de dus cu hidromasaj. Casa este complet renovata in anul 2015 racordata la utilitati precum curent electric monofazic si trifazat, cablu tv, internet. Ferestrele sunt de tip termopan din PVC cu deschidere rotobatanta si prevazute cu plasa antiinsecte. Confortul termic al imobilului este asigurat de o centrala cu combustibil solid care este racordata la calorifere de otel, ea fiind incarcata cu antigel pentru prevenirea inghetului pe perioada de iarna cand nu se face foc in centrala. Curtea este amenajata cu gazon, foisor pentru gratar, terasa deschisa si loc de depozitare a lemnelor. Imobilul se vinde la pretul de 76500 euro usor negociabil, se poate achizitiona si prin credit ipotecar sau programul Prima Casa.

casa cu 4 camere zona tocile judetul sibiu

Casa cu 425 m2 teren in Tocile, Sibiu

Casa cu 4 camere, suprafata utila 134 m2, teren în suprafata de 425 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 180876 | actualizat acum 7 ani si 10 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 76.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Tocile
  • Reper: Tocile
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 134 m2
  • Suprafata construita: 160 m2
  • Suprafata teren: 425 m2
  • Deschidere: 18 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2007

Alte informatii:

Casa cu 4 camere decomandate de vanzare, construita in 2007, situata intr-o zona rezidentiala splendida Tocile / Sadu la 15 km de Sibiu.
Imobilul este incadrat intr-o zona aerisita cu iluminat stradal, construit pe un teren de 425 mp, pe o fundatie de beton si structura usoara din lemn fiind izolat cu cojoc de vata minerala si termosistem de 10 cm la exterior.
Suprafata construita a imobiluilui este de 160 mp fiind distributa astfel: la parter avem 80 mp compartimentati in camera tehnica ( centrala termica pe combustibil solid, boiler pentru apa calda, rezervor apa potabila, spatii mari pentru depozitare ), debara cu rafturi amenajate, casa scarii cu zona de depozitare sub scara, living plus dining, bucatarie separata si baie cu cabina de dus mobilata si utilata complet.
Etajul mansardat este format din 3 dormitoare lumioase, un dressing apartinand dormitorului matrimonial, hol si baia mare mobilata si utilata cu cabina de dus cu hidromasaj.
Casa este complet renovata in anul 2015 racordata la utilitati precum curent electric monofazic si trifazat, cablu tv, internet. Ferestrele sunt de tip termopan din PVC cu deschidere rotobatanta si prevazute cu plasa antiinsecte.
Confortul termic al imobilului este asigurat de o centrala cu combustibil solid care este racordata la calorifere de otel, ea fiind incarcata cu antigel pentru prevenirea inghetului pe perioada de iarna cand nu se face foc in centrala.
Curtea este amenajata cu gazon, foisor pentru gratar, terasa deschisa si loc de depozitare a lemnelor.
Imobilul se vinde la pretul de 76500 euro usor negociabil, se poate achizitiona si prin credit ipotecar sau programul Prima Casa.
  • Vanzare 76.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 180876 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 10 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1799 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 658 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 23.09.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei