Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Calea Cisnadiei Sibiu. Vanzari case 4 camere. casa cu 4 camere decomandate pe calea cisnadiei in

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 460 m2 teren in zona Calea Cisnadiei - Sibiu
May 04, 2018 May 04, 2018 Casa cu 4 camere decomandate de vanzare zona Calea Cisnadiei in Sibiu, ce dispune de o suprafata utila de 130 mp, curte libera de 300 mp situata intr-o zona cu constructii noi de case / vile, construita in anul 2014. Acest imobil este construit cu materiale de calitate cu un design futurist, cu o compartimentare benefica compusa la parter dintr-un living spatios si luminos cu iesire la terasa din spatele casei, zona de dining, bucatarie de tip open-space, hol, baie de serviciu utilata si mobilata vopsita cu vopsea ceramica cu geam de aerisire. La etajul superior se afla un hol care face legatura cu cele trei dormitoare spatioase cu acces la balcon, baie foarte spatioase de lux cu obiecte sanitare de calitate, candelabru, geam de aerisire Aceasta proprietate dispune de utilitati precum gaz, curent, apa, canalizare, imobilul se preda la stadiu de gri avansat, avand urmatoarele dotari: usa PVC la intrare, geamuri termopan 5 camere 2 foi de sticla din tamplarie PVC , instalatii sanitare, perenti tencuiti, izolatie termica si fonica la exterior, instalatii electrice, centrala termica cu calorifere de otel, balcon cu gresie antiderapanta, scara interioara solida din beton placata cu lemn masiv. Casa dispune de de multiple imbunatiri precm parchet din lemn masiv triplu stratificat, usi la interior de calitate importate din Germania, centrala termica Viesman prin condensatie, vopsea ceramica in baie, balcoanele au balustrada din sticla, arcada la intrare placata cu piatra naturala. Casa se vinde la pretul de 110.000 euro negociabil, se poate achizitiona atat prin Prima Casa cat si prin Credit Ipotecar.

casa cu 4 camere decomandate pe calea cisnadiei in

Casa cu 460 m2 teren in zona Calea Cisnadiei - Sibiu

Casa cu 4 camere, suprafata utila 130 m2, teren în suprafata de 460 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 189670 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 110.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Cisnadiei
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 130 m2
  • Suprafata construita: 156 m2
  • Suprafata teren: 460 m2
  • Deschidere: 10 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2014

Alte informatii:

Casa cu 4 camere decomandate de vanzare zona Calea Cisnadiei in Sibiu, ce dispune de o suprafata utila de 130 mp, curte libera de 300 mp situata intr-o zona cu constructii noi de case / vile, construita in anul 2014.
Acest imobil este construit cu materiale de calitate cu un design futurist, cu o compartimentare benefica compusa la parter dintr-un living spatios si luminos cu iesire la terasa din spatele casei, zona de dining, bucatarie de tip open-space, hol, baie de serviciu utilata si mobilata vopsita cu vopsea ceramica cu geam de aerisire.
La etajul superior se afla un hol care face legatura cu cele trei dormitoare spatioase cu acces la balcon, baie foarte spatioase de lux cu obiecte sanitare de calitate, candelabru, geam de aerisire
Aceasta proprietate dispune de utilitati precum gaz, curent, apa, canalizare, imobilul se preda la stadiu de gri avansat, avand urmatoarele dotari: usa PVC la intrare, geamuri termopan 5 camere 2 foi de sticla din tamplarie PVC , instalatii sanitare, perenti tencuiti, izolatie termica si fonica la exterior, instalatii electrice, centrala termica cu calorifere de otel, balcon cu gresie antiderapanta, scara interioara solida din beton placata cu lemn masiv.
Casa dispune de de multiple imbunatiri precm parchet din lemn masiv triplu stratificat, usi la interior de calitate importate din Germania, centrala termica Viesman prin condensatie, vopsea ceramica in baie, balcoanele au balustrada din sticla, arcada la intrare placata cu piatra naturala.
Casa se vinde la pretul de 110.000 euro negociabil, se poate achizitiona atat prin Prima Casa cat si prin Credit Ipotecar.
  • Vanzare 110.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 189670 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 2192 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2650 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 13.05.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei