Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Calea Dumbravii Sibiu. Vanzari case 4 camere. casa cu 4 camere in sibiu la 2 minute de parcul su

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 486 m2 teren in zona Calea Dumbravii - Sibiu
Feb 28, 2017 Feb 28, 2017 Casa de vanzare cu 4 camere decomandate in Sibiu in zona Calea Dumbravii, structurata pe 2 niveluri cu o suprafata totala de teren 486 mp, amprenta casei de 93 mp avand o curte libera de 393 mp, constructia fiind finalizata in anul 1966. Aceasta este structurata pe doua niveluri, are o suprafata totala de 186 mp acestia fiind alcatuiti din doua apartamente unul pe parter iar cel de al doilea la etaj cu intrari separate, contorizare separata la gaz, centrale separate iar la subsol este o pivnita de 10 mp. Apartamentul de la parter este compus dintr-un living spatios open space cu bucataria, un dormitor spatios, o baie cu cabina de dus si geam de aerisire, acesta a fost renovat in totalitate in anul 2005 iar ca si imbunatatiri dispune de gresie, parchet din lemn masiv, faianta, centrala proprie, calorifere de otel geamuri termopan, usa la intrare din termopan. La apartamentul de la etaj se face accesul separat, a fost renovat in toatalitate in anul 2011 si este compus dintr-un living open space cu bucataria, un dormitor cu dressing, o baie spatioasa cu cabina de dus si o debara iar ca si imbunatatiri dispune de gresie, faianta, dusumea foarte bine intretinuta, geamuri termopan, usa la intrare din termopan, izolatie termica interioara, centrala proprie si calorifere de otel. Imobilul detine o curte libera individuala de 393 mp cu acces auto, in partea din spate sunt plantati pomi fructiferi unde se poate amenaja o terasa, loc pentru gratar un spatiu de relaxare in functie de preferinta fiecarei persoane. Casa este pozitionata la 2 minute de Parcul Sub Arini intr-o zona rezidentiala pe o strada cu sens unic ferita de traficul intens al orasului, aceasta fiind foarte cautata pe piata imobiliara din Sibiu. Casa se vinde partial mobilata si utilata la pretul de 181000 euro negociabil.

casa cu 4 camere in sibiu la 2 minute de parcul su

Casa cu 486 m2 teren in zona Calea Dumbravii - Sibiu

Casa cu 4 camere, suprafata utila 154 m2, teren în suprafata de 486 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 186812 | actualizat acum 7 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 181.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Dumbravii
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 154 m2
  • Suprafata construita: 186 m2
  • Suprafata teren: 486 m2
  • Deschidere: 14 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 1966

Alte informatii:

Casa de vanzare cu 4 camere decomandate in Sibiu in zona Calea Dumbravii, structurata pe 2 niveluri cu o suprafata totala de teren 486 mp, amprenta casei de 93 mp avand o curte libera de 393 mp, constructia fiind finalizata in anul 1966.
Aceasta este structurata pe doua niveluri, are o suprafata totala de 186 mp acestia fiind alcatuiti din doua apartamente unul pe parter iar cel de al doilea la etaj cu intrari separate, contorizare separata la gaz, centrale separate iar la subsol este o pivnita de 10 mp.
Apartamentul de la parter este compus dintr-un living spatios open space cu bucataria, un dormitor spatios, o baie cu cabina de dus si geam de aerisire, acesta a fost renovat in totalitate in anul 2005 iar ca si imbunatatiri dispune de gresie, parchet din lemn masiv, faianta, centrala proprie, calorifere de otel geamuri termopan, usa la intrare din termopan.
La apartamentul de la etaj se face accesul separat, a fost renovat in toatalitate in anul 2011 si este compus dintr-un living open space cu bucataria, un dormitor cu dressing, o baie spatioasa cu cabina de dus si o debara iar ca si imbunatatiri dispune de gresie, faianta, dusumea foarte bine intretinuta, geamuri termopan, usa la intrare din termopan, izolatie termica interioara, centrala proprie si calorifere de otel.
Imobilul detine o curte libera individuala de 393 mp cu acces auto, in partea din spate sunt plantati pomi fructiferi unde se poate amenaja o terasa, loc pentru gratar un spatiu de relaxare in functie de preferinta fiecarei persoane.
Casa este pozitionata la 2 minute de Parcul Sub Arini intr-o zona rezidentiala pe o strada cu sens unic ferita de traficul intens al orasului, aceasta fiind foarte cautata pe piata imobiliara din Sibiu.
Casa se vinde partial mobilata si utilata la pretul de 181000 euro negociabil.
  • Vanzare 181.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 186812 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 1 luna Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1045 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1693 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 19.02.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei