Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Sebes Alba. Vanzari case 4 camere. casa cu 4 camere in sebes judetul alba

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 495 m2 teren in Sebes, Alba
May 24, 2018 May 24, 2018 Casa cu 4 camere de vanzare in Sebes, zona foarte linistita, constructie noua 2008, cu o suprafata utila de 150 mp. Proprietatea este renovata in anul 2015 si este dispusa astfel : la parter gasim un living spatios, mobilat cu bun gust, in mijlocul caruia se afla un semineu din piatra naturala (marmura Brescia), care ofera o eleganta aparte. Bucatarie inchisa, mobilata, utilata, cu plita si cuptor electric masina de spalat vase si baie renovata recent.  La etaj sunt 3 dormitoare decomandate, o baie spatioasa cu cada de dus si geam de aerisire.  O parte din curte este pavata iar in rest gasim un gazon deosebit de ingrijit cu plante ornamentale de diferite tipuri. Tot aici este o terasa cu o suprafata de 32 mp, pavata cu gresie din portelan, model mediteranean si loc pentru barbeque. Din bucatarie, legatura cu garajul de 20 mp se face printr-o camera tehnica, unde se afla masina de spalat rufe si centrala pe gaz marca Vaillant, montata la inceputul acestui an. Casa dispune de toate utilitatile: gaz, curent, apa, canalizare si de urmatoarele dotari: geamuri si usi de termopan de lemn, gresie, faianta, parchet lemn triplu stratificat, sistem de alarma, aer conditionat. Casa se vinde complet mobilata si utilata la pretul de 165000 euro, comision 0% pentru cumparator.

casa cu 4 camere in sebes judetul alba

Casa cu 495 m2 teren in Sebes, Alba

Casa cu 4 camere, suprafata utila 150 m2, teren în suprafata de 495 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 179797 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 165.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Alba
  • Localitate: Sebes
  • Reper: Fantanele
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 150 m2
  • Suprafata construita: 160 m2
  • Suprafata teren: 495 m2
  • Deschidere: 20 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2008

Alte informatii:

Casa cu 4 camere de vanzare in Sebes, zona foarte linistita, constructie noua 2008, cu o suprafata utila de 150 mp. Proprietatea este renovata in anul 2015 si este dispusa astfel : la parter gasim un living spatios, mobilat cu bun gust, in mijlocul caruia se afla un semineu din piatra naturala (marmura Brescia), care ofera o eleganta aparte. Bucatarie inchisa, mobilata, utilata, cu plita si cuptor electric masina de spalat vase si baie renovata recent. 
La etaj sunt 3 dormitoare decomandate, o baie spatioasa cu cada de dus si geam de aerisire.  O parte din curte este pavata iar in rest gasim un gazon deosebit de ingrijit cu plante ornamentale de diferite tipuri.
Tot aici este o terasa cu o suprafata de 32 mp, pavata cu gresie din portelan, model mediteranean si loc pentru barbeque.
Din bucatarie, legatura cu garajul de 20 mp se face printr-o camera tehnica, unde se afla masina de spalat rufe si centrala pe gaz marca Vaillant, montata la inceputul acestui an.
Casa dispune de toate utilitatile: gaz, curent, apa, canalizare si de urmatoarele dotari: geamuri si usi de termopan de lemn, gresie, faianta, parchet lemn triplu stratificat, sistem de alarma, aer conditionat.
Casa se vinde complet mobilata si utilata la pretul de 165000 euro, comision 0% pentru cumparator.
  • Vanzare 165.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 179797 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 3176 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2822 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 02.09.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei