Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Cristian Sibiu. Vanzari case 4 camere. vila lux 4 camere si 500 mp teren in cristian lang

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 500 m2 teren in Cristian, Sibiu
Apr 03, 2017 Apr 03, 2017 Vila spatioasa de lux cu 4 camere decomandate si 500 mp teren, constructie noua anul 2013 de vanzare, in Cristian la 10 minute de mers cu masina fata de Sibiu, situata intr-o zona exclusivista de case si vile constructii noi, cu deschidere stradala de 10 metri liniari si acces la utilitati precum apa, canalizare, curent electric si gaz. Aceasta casa are regimul de inaltime P+M, dispune de garaj acoperit, curte libera cu gradina de 350 mp si are o suprafata utila de 160 mp dispusa pe cele doua nivele astfel: la parter se afla un living de 27 mp, o bucatarie de 20 mp cu loc pentru camara de 3 mp, baie de serviciu cu geam de aerisire de 3,5 mp si un hol de 15 mp la intrare unde este amplasata si o scara de beton placata cu gresie. La nivelul superior este un hol de 20 mp unde se poate amenaja un birou, baie cu geam de aerisire de 7 mp, 3 dormitoare decomandate ( 20 mp, 18 mp, 26 mp ) dintre care unul este prevazut cu dressing iar altul cu balcon de 7 mp de unde privelistea asupra muntilor si imprejurimilor este una memorabila. Acest imobil se afla momentan la stadiul de rosu la exterior si de alb la interior cu imbunatatiri si finisaje de cea mai buna calitate cum ar fi: parchet laminat de 8 mm in camere, gresie si faianta in bai si bucatarie, instalatii electrice si sanitare noi, pereti gletuiti si zugraviti in lavabil, geamuri termopan cu tamplarie PVC, iar la exterior vila se va preda la stadiul de cheie cu izolatie termica si fonica de 8 cm, tencuiala decorativa ( culoarea se poate alege de catre client ), acoperis masiv de lemn acoperit cu tigla Bramac. Aceasta proprietate a fost construita din caramida de 30 cm la exterior, in gradina se afla o magazie din caramida la stadiul de rosu de aproximativ 40 mp care se poate amenaja cu un minim de investitie, detine o centrala pe lemne de 45 kw, fantana in curte, teren imprejmuit si este situata la o strada principala asfaltata si iluminata public cu acces la numeroase puncte de interes public. Pretul de vanzare pentru aceasta vila superba este de 75000 euro negociabil si este o oferta in exclusivitate a Agentiei Imobiliare Taboo.

vila lux 4 camere si 500 mp teren in cristian lang

Casa cu 500 m2 teren in Cristian, Sibiu

Casa cu 4 camere, suprafata utila 160 m2, teren în suprafata de 500 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 190302 | actualizat acum 6 ani si 12 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 75.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Cristian
  • Reper: Sat
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 160 m2
  • Suprafata construita: 280 m2
  • Suprafata teren: 500 m2
  • Deschidere: 10 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2013

Alte informatii:

Vila spatioasa de lux cu 4 camere decomandate si 500 mp teren, constructie noua anul 2013 de vanzare, in Cristian la 10 minute de mers cu masina fata de Sibiu, situata intr-o zona exclusivista de case si vile constructii noi, cu deschidere stradala de 10 metri liniari si acces la utilitati precum apa, canalizare, curent electric si gaz.
Aceasta casa are regimul de inaltime P+M, dispune de garaj acoperit, curte libera cu gradina de 350 mp si are o suprafata utila de 160 mp dispusa pe cele doua nivele astfel: la parter se afla un living de 27 mp, o bucatarie de 20 mp cu loc pentru camara de 3 mp, baie de serviciu cu geam de aerisire de 3,5 mp si un hol de 15 mp la intrare unde este amplasata si o scara de beton placata cu gresie.
La nivelul superior este un hol de 20 mp unde se poate amenaja un birou, baie cu geam de aerisire de 7 mp, 3 dormitoare decomandate ( 20 mp, 18 mp, 26 mp ) dintre care unul este prevazut cu dressing iar altul cu balcon de 7 mp de unde privelistea asupra muntilor si imprejurimilor este una memorabila.
Acest imobil se afla momentan la stadiul de rosu la exterior si de alb la interior cu imbunatatiri si finisaje de cea mai buna calitate cum ar fi: parchet laminat de 8 mm in camere, gresie si faianta in bai si bucatarie, instalatii electrice si sanitare noi, pereti gletuiti si zugraviti in lavabil, geamuri termopan cu tamplarie PVC, iar la exterior vila se va preda la stadiul de cheie cu izolatie termica si fonica de 8 cm, tencuiala decorativa ( culoarea se poate alege de catre client ), acoperis masiv de lemn acoperit cu tigla Bramac.
Aceasta proprietate a fost construita din caramida de 30 cm la exterior, in gradina se afla o magazie din caramida la stadiul de rosu de aproximativ 40 mp care se poate amenaja cu un minim de investitie, detine o centrala pe lemne de 45 kw, fantana in curte, teren imprejmuit si este situata la o strada principala asfaltata si iluminata public cu acces la numeroase puncte de interes public.
Pretul de vanzare pentru aceasta vila superba este de 75000 euro negociabil si este o oferta in exclusivitate a Agentiei Imobiliare Taboo.
  • Vanzare 75.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 190302 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 12 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1415 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1689 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 27.05.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei