Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Selimbar Sibiu. Vanzari case 4 camere. casa in selimbar judetul sibiu cu 4 camere si 500

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 500 m2 teren in Selimbar, Sibiu
Jan 14, 2016 Jan 14, 2016 Casa cu 4 camere decomandate cu arhitectura moderna de vanzare in Selimbar judetul Sibiu, cu o suprafata totala de 150 mp si o curte libera de 360 mp si este situata intr-o zona linistita de case constructii noi. Locuinta are o suprafata totala de150 mp compusa dintr-un living spatios si luminos cu acces catre terasa si gradina, o bucatarie incapatoare care la cerere poate fi open-space cu livingul sau inchisa, 3 dormitoare spatioase cu suprafete cuprinse intre 14 si 20 mp, 2 bai mari cu geam de aerisire si pivnita de aproximativ 20 mp. Casa este construita din caramida Porotherm, dispune de ferestre cu geam termopan ( tripan cu 7 camere ), centrala termica proprie Viessmann, calorifere, izolatie termica la exterior de 20 cm, folie aluminizata, instalatie electrica, instalatie incalzire, sape turnate elicopterizate, pereti gletuiti si un strat de lavabila alba, imprejmuire cu gard, zone pavate cu delimitari pietonale si pentru accesul auto, zone amenajate cu gazon, iar la cererea cumparatorului se pot aduce imbunatatiri si modernizari dupa bunul plac al fiecaruia. Locuinta este amplasata pe un teren cu suprafata de 500 mp, care beneficiaza de racordarea la toate utilitatile curent, gaz, apa, canalizare. Casa se poate achizitiona la pretul de 87.000 euro.

casa in selimbar judetul sibiu cu 4 camere si 500

Casa cu 500 m2 teren in Selimbar, Sibiu

Casa cu 4 camere, suprafata utila 125 m2, teren în suprafata de 500 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 161446 | actualizat acum 8 ani si 3 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 87.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Selimbar
  • Reper: Selimbar
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 125 m2
  • Suprafata construita: 150 m2
  • Suprafata teren: 500 m2
  • Deschidere: 175 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2013

Alte informatii:

Casa cu 4 camere decomandate cu arhitectura moderna de vanzare in Selimbar judetul Sibiu, cu o suprafata totala de 150 mp si o curte libera de 360 mp si este situata intr-o zona linistita de case constructii noi.
Locuinta are o suprafata totala de150 mp compusa dintr-un living spatios si luminos cu acces catre terasa si gradina, o bucatarie incapatoare care la cerere poate fi open-space cu livingul sau inchisa, 3 dormitoare spatioase cu suprafete cuprinse intre 14 si 20 mp, 2 bai mari cu geam de aerisire si pivnita de aproximativ 20 mp.
Casa este construita din caramida Porotherm, dispune de ferestre cu geam termopan ( tripan cu 7 camere ), centrala termica proprie Viessmann, calorifere, izolatie termica la exterior de 20 cm, folie aluminizata, instalatie electrica, instalatie incalzire, sape turnate elicopterizate, pereti gletuiti si un strat de lavabila alba, imprejmuire cu gard, zone pavate cu delimitari pietonale si pentru accesul auto, zone amenajate cu gazon, iar la cererea cumparatorului se pot aduce imbunatatiri si modernizari dupa bunul plac al fiecaruia.
Locuinta este amplasata pe un teren cu suprafata de 500 mp, care beneficiaza de racordarea la toate utilitatile curent, gaz, apa, canalizare.
Casa se poate achizitiona la pretul de 87.000 euro.
  • Vanzare 87.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 161446 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 8 ani si 3 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1369 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1129 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 23.09.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei