Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Sibiu. Vanzari case 4 camere. casa si 500 mp de teren in sibiu zona bulevardul v

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 500 m2 teren in Sibiu
Apr 07, 2017 Apr 07, 2017 Casa cu 2 apartamente distincte de 70 mp fiecare si 500 mp teren, singur in curte de vanzare in Sibiu zona Bulevardul Victoriei. Imobilul solid construit in anul 1971 este retras 6 metri de la strada linistita si asfaltata, aceasta casa D+P+E+P este conceputa pentru doua familii, structura camerelor si accesul la cele doua apartamente fiind foarte relevante, la parterul cladirii, din hol se bifurca cele 2 camere decomandate, baia si bucataria. Camerele sunt spatioase si luminoase si beneficiaza de dotari cum ar fi centrala termica, calorifere de otel, geamuri termopan, parchet din lemn masiv, bucataria si baia sunt cu geam de aerisire si beneficiaza de gresie, faianta, vopsea lavabila. Apartamentul de la etaj pastreaza aceeasi structura a camerelor, avand in plus balconul care este in continuarea bucatariei. Demisolul foarte mare este inalt si se poate adapta foarte usor locuirii, momentan fiind utilizat ca loc pentru depozitare, un alt spatiu care ar putea fi transformat in spatiu locuibil este podul, forma acestuia fiind avantajoasa in perspectiva construirii unei mansarde. Deschiderea generoasa la strada este de 14,5 metri liniari, accesul auto fiind posibil pe doua intrari ( una la garajul din demisol, cealalta in lateralul casei ). Suprafata de gradina este generoasa 350 mp, amprenta casei si anexele ocupand doar 125 mp, zona este foarte linistita si ofera multe avantaje, investitia fiind una foarte buna, mai ales ca imobilul are doua apartamente distincte, cu contorizari si centrale termice separate, iar raportul pret calitate este corect. Pretul de vanzare al acestui imobil este de 165.000 euro negociabil.

casa si 500 mp de teren in sibiu zona bulevardul v

Casa cu 500 m2 teren in Sibiu

Casa cu 4 camere, suprafata utila 140 m2, teren în suprafata de 500 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 199126 | actualizat acum 7 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 165.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Bulevardul victoriei
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 140 m2
  • Suprafata construita: 168 m2
  • Suprafata teren: 500 m2
  • Deschidere: 11 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 1971

Alte informatii:

Casa cu 2 apartamente distincte de 70 mp fiecare si 500 mp teren, singur in curte de vanzare in Sibiu zona Bulevardul Victoriei. Imobilul solid construit in anul 1971 este retras 6 metri de la strada linistita si asfaltata, aceasta casa D+P+E+P este conceputa pentru doua familii, structura camerelor si accesul la cele doua apartamente fiind foarte relevante, la parterul cladirii, din hol se bifurca cele 2 camere decomandate, baia si bucataria.
Camerele sunt spatioase si luminoase si beneficiaza de dotari cum ar fi centrala termica, calorifere de otel, geamuri termopan, parchet din lemn masiv, bucataria si baia sunt cu geam de aerisire si beneficiaza de gresie, faianta, vopsea lavabila.
Apartamentul de la etaj pastreaza aceeasi structura a camerelor, avand in plus balconul care este in continuarea bucatariei. Demisolul foarte mare este inalt si se poate adapta foarte usor locuirii, momentan fiind utilizat ca loc pentru depozitare, un alt spatiu care ar putea fi transformat in spatiu locuibil este podul, forma acestuia fiind avantajoasa in perspectiva construirii unei mansarde.
Deschiderea generoasa la strada este de 14,5 metri liniari, accesul auto fiind posibil pe doua intrari ( una la garajul din demisol, cealalta in lateralul casei ).
Suprafata de gradina este generoasa 350 mp, amprenta casei si anexele ocupand doar 125 mp, zona este foarte linistita si ofera multe avantaje, investitia fiind una foarte buna, mai ales ca imobilul are doua apartamente distincte, cu contorizari si centrale termice separate, iar raportul pret calitate este corect.
Pretul de vanzare al acestui imobil este de 165.000 euro negociabil.
  • Vanzare 165.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 199126 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 723 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2949 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 17.06.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei