Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Sura Mare Sibiu. Vanzari case 4 camere. casa singur in curte cu 4 camere la cheie in sura

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 500 m2 teren in Sura Mare, Sibiu
May 17, 2018 May 17, 2018 Casa la cheie cu 4 camere decomandate si 500 mp teren, de vanzare, la 5 minute distanta de Sibiu, in Sura Mare, constructie noua anul 2016 , cu regimul de inaltime D+P+1+P, cu o suprafata utila de 128 mp si curte libera de 435 mp. Aceasta este compartimentata astfel: pivnita de 20 mp la subsol cu scari de acces, parterul inalt compus din camera tehnica pentru depozitare si centrala termica, living cu iesire pe o terasa exterioara, bucatarie inchisa, baie cu geam de aerisire, hol cu casa scarii la interior pe unde se face accesul la nivelul superior, aici sunt 3 dormitoare decomandate, 2 balcoane dintre care unul foarte spatios, de 13 mp si o baie cu geam de aerisire. Locuinta se va preda pe interior la stadiul de cheie si anume: pereti zugraviti in lavabil, bransamente la apa, canalizare si curent, geamuri termopan cu tamplarie PVC, usi din lemn la interior si din PVC la exterior, gresie si faianta in bai si bucatarie, parchet laminat in camere. Stadiul de predare la exterior este tot de cheie, curtea amenajata cu pietris, termosistem la exterior, vopsea decorativa si culoare, gard la limita de proprietate cu vecinii, imprejmuire front stradal si poarta acces, alee acces in casa amenajata cu dale de beton si acoperis din tigla ceramica, canalizarea grupurilor sanitare se va face de catre o fosa septica vitanjabila. Casa se vinde intabulata la pretul de 64900 euro negociabil.

casa singur in curte cu 4 camere la cheie in sura

Casa cu 500 m2 teren in Sura Mare, Sibiu

Casa cu 4 camere, suprafata utila 128 m2, teren în suprafata de 500 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 198922 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 64.900 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sura Mare
  • Reper: Sura mare
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 128 m2
  • Suprafata construita: 210 m2
  • Suprafata teren: 500 m2
  • Deschidere: 16 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2016

Alte informatii:

Casa la cheie cu 4 camere decomandate si 500 mp teren, de vanzare, la 5 minute distanta de Sibiu, in Sura Mare, constructie noua anul 2016 , cu regimul de inaltime D+P+1+P, cu o suprafata utila de 128 mp si curte libera de 435 mp.
Aceasta este compartimentata astfel: pivnita de 20 mp la subsol cu scari de acces, parterul inalt compus din camera tehnica pentru depozitare si centrala termica, living cu iesire pe o terasa exterioara, bucatarie inchisa, baie cu geam de aerisire, hol cu casa scarii la interior pe unde se face accesul la nivelul superior, aici sunt 3 dormitoare decomandate, 2 balcoane dintre care unul foarte spatios, de 13 mp si o baie cu geam de aerisire.
Locuinta se va preda pe interior la stadiul de cheie si anume: pereti zugraviti in lavabil, bransamente la apa, canalizare si curent, geamuri termopan cu tamplarie PVC, usi din lemn la interior si din PVC la exterior, gresie si faianta in bai si bucatarie, parchet laminat in camere.
Stadiul de predare la exterior este tot de cheie, curtea amenajata cu pietris, termosistem la exterior, vopsea decorativa si culoare, gard la limita de proprietate cu vecinii, imprejmuire front stradal si poarta acces, alee acces in casa amenajata cu dale de beton si acoperis din tigla ceramica, canalizarea grupurilor sanitare se va face de catre o fosa septica vitanjabila.
Casa se vinde intabulata la pretul de 64900 euro negociabil.
  • Vanzare 64.900 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 198922 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 2472 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2538 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 27.10.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei