Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Strand Sibiu. Vanzari case 4 camere. casa zona strand in sibiu cu 4 camere decomandate

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 170 m2 teren in zona Strand - Sibiu
Apr 03, 2015 Apr 03, 2015 Casa de vanzare in Sibiu zona Strand, situat pe o strada cu sens unic, foarte linistita cu acces usor in orice zona a orasului, avand o suprafata utila de 150 mp, structurata prin: D+ P+ Et 1+ Pod care se poate compartimenta si amenaja pentru a putea fi folosit ca si spatiu de locuit, acoperisul casei fiind foarte inalt. La demisolul acestui imobil se afla o bucataria cu loc de luat masa, toaleta de serviciu si un spatiu de depozitare. La parterul casei se gaseste sufrageria si un dormitor, iar la etajul superior se mai afla inca 2 dormitoare si o baie. Accesul de la demisol pana la podul acestui imobil se face prin casa scarilor, iar la fiecare nivel se regaseste cate un hol spatios care se poate amenaja ca spatiu de primire a musafirilor. Acest imobil are ca imbunatatiri precum centrala termica, gresie si faianta in bucatarie, casa scarilor si bai, parchet laminat in dormitoarele de la etaj. Acest duplex mai detine o curte de aproximativ 100 mp in spatele imobilului, iar in prelungirea acestei curti se mai gaseste o casuta care necesita renovare totala cu o suprafata utila de 70 mp utili compusa din: 2 camere, bucatarie si o baie, avand teren de 200 mp.  Pretul de vanzare pentru acest duplex cu teren aferent de 100 mp este de 79.000 euro. Daca se doreste extindere sau achizitionarea unui teren mai mare respectiv si aceea casuta cu terenul de 200 mp,  exista posibilitatea dupa o negociere cu proprietarul.

casa zona strand in sibiu cu 4 camere decomandate

Casa cu 170 m2 teren in zona Strand - Sibiu

Casa cu 4 camere, suprafata utila 150 m2, teren în suprafata de 170 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 159890 | actualizat acum 9 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 79.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Strand
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 150 m2
  • Suprafata construita: 180 m2
  • Suprafata teren: 170 m2
  • Deschidere: 18 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 1989

Alte informatii:

Casa de vanzare in Sibiu zona Strand, situat pe o strada cu sens unic, foarte linistita cu acces usor in orice zona a orasului, avand o suprafata utila de 150 mp, structurata prin: D+ P+ Et 1+ Pod care se poate compartimenta si amenaja pentru a putea fi folosit ca si spatiu de locuit, acoperisul casei fiind foarte inalt.
La demisolul acestui imobil se afla o bucataria cu loc de luat masa, toaleta de serviciu si un spatiu de depozitare. La parterul casei se gaseste sufrageria si un dormitor, iar la etajul superior se mai afla inca 2 dormitoare si o baie. Accesul de la demisol pana la podul acestui imobil se face prin casa scarilor, iar la fiecare nivel se regaseste cate un hol spatios care se poate amenaja ca spatiu de primire a musafirilor.
Acest imobil are ca imbunatatiri precum centrala termica, gresie si faianta in bucatarie, casa scarilor si bai, parchet laminat in dormitoarele de la etaj. Acest duplex mai detine o curte de aproximativ 100 mp in spatele imobilului, iar in prelungirea acestei curti se mai gaseste o casuta care necesita renovare totala cu o suprafata utila de 70 mp utili compusa din: 2 camere, bucatarie si o baie, avand teren de 200 mp. 
Pretul de vanzare pentru acest duplex cu teren aferent de 100 mp este de 79.000 euro. Daca se doreste extindere sau achizitionarea unui teren mai mare respectiv si aceea casuta cu terenul de 200 mp,  exista posibilitatea dupa o negociere cu proprietarul.
  • Vanzare 79.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 159890 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 9 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1961 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 241 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 09.09.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei