Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Selimbar Sibiu. Vanzari case 4 camere. casa la cheie cu 4 camere si terasa in zona selimb

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 563 m2 teren in zona Selimbar - Sibiu
May 30, 2018 May 30, 2018 Casa individuala de vanzare la cheie cu 4 camere, balcon, 2 bai, dressing si o terasa de 26 mp, in Sibiu zona Selimbar cu suprafata totala de 182 mp din care 140 mp utili, pozitionat intr-un imobil construit din caramida in anul 2018. Este situata intr-o zona foarte frumoasa de case, avand in apropierea sa constructii noi, amplasata la strada cu o deschidere de 35 m si o suprafata totala de teren de 563 mp, din care curte libera de 455 mp. Compartimentarea este una foarte buna astfel ca: - la parter se afla un living si un loc de luat masa de 23 mp, un dormitor de 13 mp, o bucatarie inchisa de 7 mp, o toaleta de serviciu, un dressing si o terasa de 26 mp. - la etaj sunt 2 dormitoare de 16 mp si 13 mp, un hol de 9 mp, o baie de 6 mp si un balcon de 6 mp. Structura de rezistenta este executata pe fundatii continue din beton armat, structura cu stalpi, grinzi, plansee armate si zidarie portanta. Peretii exteriori sunt construiti din caramida Porotherm de 30 cm, iar cei de compartimentare au grosimea de 12.5 cm. Casa se preda pe exterior la stadiul de cheie, iar interiorul la stadiul de alb si dispune de dotari si finisaje precum: Finisaje exterioare: - fatada este izolata cu Polistiren de 10 cm EPS 80 si lavabila siliconata de exterior - piatra decorativa aparenta, coltare ornamentale - elemente ornamentale din lemn - usa de intrare principala este din PVC culoarea stejar auriu, in acelasi ton cu tamplaria PVC de la geamuri - curtea imprejmuita cu un gard usor de delimitare La interior casa se preda la stadiu de alb si anume: - pereti tencuiti si 2 maini de glet - sape elicopterizare semiuscate - centrala termica in condensatie 24 kw - instalatie sanitara trasa pe pozitie - instalatiile electrice de iluminat si prizele sunt montate sub tencuiala si pe tavane - casa este echipata cu tablou general de distributie, montat pe holul de la intrare, doze de ramificatie in fiecare camera pentru punctele de iluminat - locuinta este dotata cu prize pentru curenti slabi: TV, telefon, internet, care pot fi legate la coloana principala de alimentare a furnizorilor de servici Locuinta este bransata si contorizata la toate utilitatile: apa curenta, canalizare, gaze naturale, energie electrica. Pretul de vanzare al acestei case este de 95.000 euro si poate fi achizitionata prin orice fel de Creditare Bancara sau prin programul Prima Casa.

casa la cheie cu 4 camere si terasa in zona selimb

Casa cu 563 m2 teren in zona Selimbar - Sibiu

Casa cu 4 camere, suprafata utila 140 m2, teren în suprafata de 563 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 213304 | actualizat acum 5 ani si 10 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 95.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Selimbar
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 140 m2
  • Suprafata construita: 182 m2
  • Suprafata teren: 563 m2
  • Deschidere: 17 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2018

Alte informatii:

Casa individuala de vanzare la cheie cu 4 camere, balcon, 2 bai, dressing si o terasa de 26 mp, in Sibiu zona Selimbar cu suprafata totala de 182 mp din care 140 mp utili, pozitionat intr-un imobil construit din caramida in anul 2018.
Este situata intr-o zona foarte frumoasa de case, avand in apropierea sa constructii noi, amplasata la strada cu o deschidere de 35 m si o suprafata totala de teren de 563 mp, din care curte libera de 455 mp.
Compartimentarea este una foarte buna astfel ca:
- la parter se afla un living si un loc de luat masa de 23 mp, un dormitor de 13 mp, o bucatarie inchisa de 7 mp, o toaleta de serviciu, un dressing si o terasa de 26 mp.
- la etaj sunt 2 dormitoare de 16 mp si 13 mp, un hol de 9 mp, o baie de 6 mp si un balcon de 6 mp.

Structura de rezistenta este executata pe fundatii continue din beton armat, structura cu stalpi, grinzi, plansee armate si zidarie portanta. Peretii exteriori sunt construiti din caramida Porotherm de 30 cm, iar cei de compartimentare au grosimea de 12.5 cm.
Casa se preda pe exterior la stadiul de cheie, iar interiorul la stadiul de alb si dispune de dotari si finisaje precum:

Finisaje exterioare:
- fatada este izolata cu Polistiren de 10 cm EPS 80 si lavabila siliconata de exterior
- piatra decorativa aparenta, coltare ornamentale
- elemente ornamentale din lemn
- usa de intrare principala este din PVC culoarea stejar auriu, in acelasi ton cu tamplaria PVC de la geamuri
- curtea imprejmuita cu un gard usor de delimitare

La interior casa se preda la stadiu de alb si anume:
- pereti tencuiti si 2 maini de glet
- sape elicopterizare semiuscate
- centrala termica in condensatie 24 kw
- instalatie sanitara trasa pe pozitie
- instalatiile electrice de iluminat si prizele sunt montate sub tencuiala si pe tavane
- casa este echipata cu tablou general de distributie, montat pe holul de la intrare, doze de ramificatie in fiecare camera pentru punctele de iluminat
- locuinta este dotata cu prize pentru curenti slabi: TV, telefon, internet, care pot fi legate la coloana principala de alimentare a furnizorilor de servici
Locuinta este bransata si contorizata la toate utilitatile: apa curenta, canalizare, gaze naturale, energie electrica.

Pretul de vanzare al acestei case este de 95.000 euro si poate fi achizitionata prin orice fel de Creditare Bancara sau prin programul Prima Casa.
  • Vanzare 95.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 213304 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 10 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 698 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1837 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 09.02.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei