Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Terezian Sibiu. Vanzari case 4 camere. casa singur in curte cu 4 camere in sibiu zona ter

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 590 m2 teren in zona Terezian - Sibiu
Nov 28, 2016 Nov 28, 2016 Casa singur in curte cu 4 camere de vanzare in Sibiu zona Terezian, cu o suprafata totala de 174 mp si o curte libera individuala de 450 mp, cu o deschidere ampla la strada de 17 metri liniari. Locuinta este foarte spatioasa si bine compartimentata fiind compusa din hol mare la intarea in casa, doua camere decomandate generoase de aproximativ 25 mp cu geamurile spre strada principala, doua camere spatioase cu trecere din una in cealalta si o baie cu cada si geam de aerisire unde este montat si junkersul de incalzire a apei calde menajere. In curtea interioara lipit de peretele casei se afla o anexa unde regasim o bucatarie spatioasa in care este instalata centrala termica, o baie cu cada si o scara de acces in pivnita. De asemenea imobilul detine in curtea interioara multiple anexe gospodaresti, o gradina mare in spate si un garaj generos cu posibilitatea accesului auto cu mare usurinta in curte si parcarea acestuia in garaj. Casa detine toate utilitatile si imbunatatirile specifice cum ar fi subzidire la tot imobilul si fundatie solida din piatra, acoperisul refacut in totalitate in anul 2013, geamuri cu tamplarie din lemn cu canat dublu, usi de lemn la intrare si interior din lemn masiv, parchet din lemn masiv in camere, gresie, faianta, centrala termica proprie si calorifere de otel, curte interioara pavata, contorizari separate la utilitati. Zona in care este amplasata casa este una linistita a orasului aflata la o distanta de doar 10 minute de mers pe jos pana in centrul istoric al Sibiului, avand in apropiere majoritatea punctelor de interes public, unitati de invatamant, banci, magazine, statii ale mijloacelor de transport in comun si statii de taxi. Pretul de vanzare al intregii proprietati este de 145000 euro negociabil.

casa singur in curte cu 4 camere in sibiu zona ter

Casa cu 590 m2 teren in zona Terezian - Sibiu

Casa cu 4 camere, suprafata utila 145 m2, teren în suprafata de 590 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 178740 | actualizat acum 7 ani si 4 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 145.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Terezian
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 145 m2
  • Suprafata construita: 174 m2
  • Suprafata teren: 590 m2
  • Deschidere: 17 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 1952

Alte informatii:

Casa singur in curte cu 4 camere de vanzare in Sibiu zona Terezian, cu o suprafata totala de 174 mp si o curte libera individuala de 450 mp, cu o deschidere ampla la strada de 17 metri liniari.
Locuinta este foarte spatioasa si bine compartimentata fiind compusa din hol mare la intarea in casa, doua camere decomandate generoase de aproximativ 25 mp cu geamurile spre strada principala, doua camere spatioase cu trecere din una in cealalta si o baie cu cada si geam de aerisire unde este montat si junkersul de incalzire a apei calde menajere.
In curtea interioara lipit de peretele casei se afla o anexa unde regasim o bucatarie spatioasa in care este instalata centrala termica, o baie cu cada si o scara de acces in pivnita. De asemenea imobilul detine in curtea interioara multiple anexe gospodaresti, o gradina mare in spate si un garaj generos cu posibilitatea accesului auto cu mare usurinta in curte si parcarea acestuia in garaj.
Casa detine toate utilitatile si imbunatatirile specifice cum ar fi subzidire la tot imobilul si fundatie solida din piatra, acoperisul refacut in totalitate in anul 2013, geamuri cu tamplarie din lemn cu canat dublu, usi de lemn la intrare si interior din lemn masiv, parchet din lemn masiv in camere, gresie, faianta, centrala termica proprie si calorifere de otel, curte interioara pavata, contorizari separate la utilitati.
Zona in care este amplasata casa este una linistita a orasului aflata la o distanta de doar 10 minute de mers pe jos pana in centrul istoric al Sibiului, avand in apropiere majoritatea punctelor de interes public, unitati de invatamant, banci, magazine, statii ale mijloacelor de transport in comun si statii de taxi.
Pretul de vanzare al intregii proprietati este de 145000 euro negociabil.
  • Vanzare 145.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 178740 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 4 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1317 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1373 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 04.08.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei