Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Sibiu. Vanzari case 4 camere. casa cu 4 camere in sibiu zona bulevardul victorie

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 600 m2 teren in Sibiu
Mar 06, 2017 Mar 06, 2017 Casa singur in curte cu 4 camere decomandate de vanzare, in Sibiu zona Bulevardul Victoriei, structurata pe doua niveluri, cu o suprafata totala de 180 mp construita in anul 1970 cu structura de caramida. Spatiul interior este divizat intr-un mod inteligent, astfel la primul nivel se afla bucataria spatioasa care poate fi transformata cu usurita intr-un spatiu multifunctional, camera de zi si o baie de servici. La al doilea nivel sunt 3 camere decomandate care pot fi amenajate ca si dormitoare avand o arie considerabila si o baie spatioasa cu geam de aerisire. Aceasta casa a fost proiectata rational pentru un trai confortabil si armonios, dar in momentul de fata necesita reconditionare, ca si imbunatatiri dispune de: usa din lemn masiv la intrare, ferestre duble din lemn, parchet din lemn masiv, gresie si faianta, sobe de teracota si acoperis din tigla cu posibilitate de mansardare. Curtea libera se intinde pe un perimetru de 510 mp ce ofera liniste si intimitate, se poate converti cu usurinta intr-o oaza de relaxare adapostita de agitatia urbana. Spatioasa si armonioasa oferind confortul zonei 0 si in acelasi timp tihna oferita de curtea interioara, locuinta se pliaza perfect pentru locuit, cat si pentru inchiriat in regim hotelier sau alte activitati specifice zonei centrale. In apropiere sunt scoli si gradinite, puncte de aprovizionare, mijloace de transport in comun, banci si magazine, argumente care sustin ideea unei investitii bune. Pretul de vanzare al casei este de 165000 euro negociabil.

casa cu 4 camere in sibiu zona bulevardul victorie

Casa cu 600 m2 teren in Sibiu

Casa cu 4 camere, suprafata utila 140 m2, teren în suprafata de 600 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 194711 | actualizat acum 7 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 165.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Bulevardul victoriei
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 140 m2
  • Suprafata construita: 180 m2
  • Suprafata teren: 600 m2
  • Deschidere: 30 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 1970

Alte informatii:

Casa singur in curte cu 4 camere decomandate de vanzare, in Sibiu zona Bulevardul Victoriei, structurata pe doua niveluri, cu o suprafata totala de 180 mp construita in anul 1970 cu structura de caramida.
Spatiul interior este divizat intr-un mod inteligent, astfel la primul nivel se afla bucataria spatioasa care poate fi transformata cu usurita intr-un spatiu multifunctional, camera de zi si o baie de servici.
La al doilea nivel sunt 3 camere decomandate care pot fi amenajate ca si dormitoare avand o arie considerabila si o baie spatioasa cu geam de aerisire.
Aceasta casa a fost proiectata rational pentru un trai confortabil si armonios, dar in momentul de fata necesita reconditionare, ca si imbunatatiri dispune de: usa din lemn masiv la intrare, ferestre duble din lemn, parchet din lemn masiv, gresie si faianta, sobe de teracota si acoperis din tigla cu posibilitate de mansardare.
Curtea libera se intinde pe un perimetru de 510 mp ce ofera liniste si intimitate, se poate converti cu usurinta intr-o oaza de relaxare adapostita de agitatia urbana.
Spatioasa si armonioasa oferind confortul zonei 0 si in acelasi timp tihna oferita de curtea interioara, locuinta se pliaza perfect pentru locuit, cat si pentru inchiriat in regim hotelier sau alte activitati specifice zonei centrale.
In apropiere sunt scoli si gradinite, puncte de aprovizionare, mijloace de transport in comun, banci si magazine, argumente care sustin ideea unei investitii bune.
Pretul de vanzare al casei este de 165000 euro negociabil.
  • Vanzare 165.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 194711 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 1 luna Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 831 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1509 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 29.11.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei