Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Sura Mica Sibiu. Vanzari case 4 camere. casa cu 4 camere intr-o zona linistita langa sibiu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 608 m2 teren in Sura Mica, Sibiu
Oct 16, 2015 Oct 16, 2015 Casa de vanzare in apropriere de Sibiu, intr-o zona foarte linistita si usor accesibila in localitatea Sura Mica intr-un cartier nou construit de vile. Vila a fost construita cu mult suflet special pentru o familie, fiind pozitionata pe un teren cu suprafata de 608 mp, teren imprejmuit cu gard. Casa este structurata astfel la primul nivel exista un living foarte spatios mobilat complet, un birou pentru activitatea zilnica, bucatarie special de iarna mobilata, o bucatarie de vara cu iesirea in curtea interioara, casa scarii si o baie de servici cu cabina de dus si nu in ultimul rand camera centralei ( incalzirea casei este conceputa cu 2 centrale termice - una pe lemne si una pe gaz, sunt montate si functionale, incalzirea imobilului este in pardoseala, benefic pentru mentenanta si costuri reduse). La etajul vilei exista 2 dormitoare decomandate spatioase, unul din dormitoare cu baie cu cabina de dus, si inca o baie cu cada pozitionata pe hol. Tot la nivelul superior exista inca o camera neamenajata - care poate fi folosita si drept loc de joaca pentru copii sau pot fi separate in 2 camere mici. Casa dispune de garaj inchis cu usa glisanta, si pivnita. Dispune de toate imbunatarile necesare precum gresie, parchet, usa metalica, usi de lemn, sistem de alarma, centrale termice, toate de cea mai buna calitate. Aceasta vila se vinde complet mobilata si utilata ( aragaz, frigider, masina de spalat rufe, masina de spalat vase T.V., cuptor). Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati, va stam la dispozitie cu toate detaliile necesare. NU SE PERCEPE COMISION PENTRU ACHIZITIONAREA ACESTEI CASE. Pretul de vanzare este 105.000 euro negociabil.

casa cu 4 camere intr-o zona linistita langa sibiu

Casa cu 608 m2 teren in Sura Mica, Sibiu

Casa cu 4 camere, suprafata utila 250 m2, teren în suprafata de 608 m2.
Are 3 grupuri sanitare.
ID: 155285 | actualizat acum 8 ani si 6 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 105.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sura Mica
  • Reper: Sura mica
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 250 m2
  • Suprafata construita: 280 m2
  • Suprafata teren: 608 m2
  • Deschidere: 15 m
  • Nr grupuri sanitare: 3
  • An constructie: 2012

Alte informatii:

Casa de vanzare in apropriere de Sibiu, intr-o zona foarte linistita si usor accesibila in localitatea Sura Mica intr-un cartier nou construit de vile. Vila a fost construita cu mult suflet special pentru o familie, fiind pozitionata pe un teren cu suprafata de 608 mp, teren imprejmuit cu gard.
Casa este structurata astfel la primul nivel exista un living foarte spatios mobilat complet, un birou pentru activitatea zilnica, bucatarie special de iarna mobilata, o bucatarie de vara cu iesirea in curtea interioara, casa scarii si o baie de servici cu cabina de dus si nu in ultimul rand camera centralei ( incalzirea casei este conceputa cu 2 centrale termice - una pe lemne si una pe gaz, sunt montate si functionale, incalzirea imobilului este in pardoseala, benefic pentru mentenanta si costuri reduse).
La etajul vilei exista 2 dormitoare decomandate spatioase, unul din dormitoare cu baie cu cabina de dus, si inca o baie cu cada pozitionata pe hol. Tot la nivelul superior exista inca o camera neamenajata - care poate fi folosita si drept loc de joaca pentru copii sau pot fi separate in 2 camere mici.
Casa dispune de garaj inchis cu usa glisanta, si pivnita. Dispune de toate imbunatarile necesare precum gresie, parchet, usa metalica, usi de lemn, sistem de alarma, centrale termice, toate de cea mai buna calitate.
Aceasta vila se vinde complet mobilata si utilata ( aragaz, frigider, masina de spalat rufe, masina de spalat vase T.V., cuptor). Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati, va stam la dispozitie cu toate detaliile necesare.
NU SE PERCEPE COMISION PENTRU ACHIZITIONAREA ACESTEI CASE.
Pretul de vanzare este 105.000 euro negociabil.
  • Vanzare 105.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155285 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 8 ani si 6 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 2517 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 698 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 20.08.2013 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei