Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Selimbar Sibiu. Vanzari case 4 camere. casa in selimbar cu 4 camere decomandate

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 620 m2 teren in zona Selimbar - Sibiu
Nov 02, 2017 Nov 02, 2017 Casa cu 4 camere decomandate de vanzare in Selimbar, pozitionata in apropierea strazii Triajului, judetul Sibiu, cu o suprafata totala de 220 mp, regim de inaltime P+1E+Pod si dispune de 620 mp de teren. Locuinta este construita in anul 2012, realizata si finisata cu materiale de cea mai buna calitate: caramida Porotherm, izolatie exterioara termica si fonica de 10 cm, acoperis cu tigla Bramac, tamplarie PVC cu geam termopan, parchet, gresie, faianta, izolatie termica in pardoseala. Aceasta este amplasata intr-o zona foarte linistita din Selimbar, departe de agitatia cotidiana a orasului. Casa este foarte spatioasa si structurata pe cele doua nivele astfel la primul nivel se afla un hol spatios, bucataria inchisa mobilata si utilata complet, respectiv: mobilier realizat la comanda, cuptor incorporabil electric, plita electrica vitroceramica, hota traditionala, o baie cu cabina de dus si geam de aerisire si un living spatios de 40 mp cu iesire pe terasa acoperita din spatele casei. La cel de al doilea nivel accesul se face din holul de la intrare pe o scara interioara din lemn masiv, unde se afla trei dormitoare decomandate si spatioase, un dressing amenajat la capatul holului si o baie cu cada si geam de aerisire. De asemenea casa detine mai multe anexe in curtea interioara, un garaj de 20 mp cu acces in camera tehnica unde se afla centrala termica pe lemne si o suprafata libera de teren in jurul casei de 500 mp. Casa se vinde la pretul de 120000 euro negociabil, se poate achizitiona si prin programul Prima Casa sau Credit Ipotecar.

casa in selimbar cu 4 camere decomandate

Casa cu 620 m2 teren in zona Selimbar - Sibiu

Casa cu 4 camere, suprafata utila 148 m2, teren în suprafata de 620 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 204282 | actualizat acum 6 ani si 5 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 120.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Selimbar
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 148 m2
  • Suprafata construita: 220 m2
  • Suprafata teren: 620 m2
  • Deschidere: 25 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2012

Alte informatii:

Casa cu 4 camere decomandate de vanzare in Selimbar, pozitionata in apropierea strazii Triajului, judetul Sibiu, cu o suprafata totala de 220 mp, regim de inaltime P+1E+Pod si dispune de 620 mp de teren.
Locuinta este construita in anul 2012, realizata si finisata cu materiale de cea mai buna calitate: caramida Porotherm, izolatie exterioara termica si fonica de 10 cm, acoperis cu tigla Bramac, tamplarie PVC cu geam termopan, parchet, gresie, faianta, izolatie termica in pardoseala.
Aceasta este amplasata intr-o zona foarte linistita din Selimbar, departe de agitatia cotidiana a orasului.
Casa este foarte spatioasa si structurata pe cele doua nivele astfel la primul nivel se afla un hol spatios, bucataria inchisa mobilata si utilata complet, respectiv: mobilier realizat la comanda, cuptor incorporabil electric, plita electrica vitroceramica, hota traditionala, o baie cu cabina de dus si geam de aerisire si un living spatios de 40 mp cu iesire pe terasa acoperita din spatele casei.
La cel de al doilea nivel accesul se face din holul de la intrare pe o scara interioara din lemn masiv, unde se afla trei dormitoare decomandate si spatioase, un dressing amenajat la capatul holului si o baie cu cada si geam de aerisire.
De asemenea casa detine mai multe anexe in curtea interioara, un garaj de 20 mp cu acces in camera tehnica unde se afla centrala termica pe lemne si o suprafata libera de teren in jurul casei de 500 mp.
Casa se vinde la pretul de 120000 euro negociabil, se poate achizitiona si prin programul Prima Casa sau Credit Ipotecar.
  • Vanzare 120.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 204282 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 5 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 587 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1980 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 17.03.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei