Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Avrig Sibiu. Vanzari case 4 camere. casa cu 4 camere decomandate in orasul avrig judet

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 700 m2 teren in Avrig, Sibiu
Feb 14, 2017 Feb 14, 2017 Casa cu 4 camere decomandate de vanzare in orasul Avrig din judetul Sibiu, cu o suprafata totala de 256 mp structurata pe 3 niveluri: subsol, parter, etaj aceasta fiind construita in anul 2013 cu materiale de calitate superioara. Imobilul are suprafata utila de 182 mp acestia sunt compusi astfel: la parter este un living generos cu iesire pe terasa, bucatarie inchisa cu loc de servire a mesei, baie cu geam de aerisire, accesul la etaj se face pe o scara din beton bine gandita de unde se intra intr-un hol care decomandeaza camerele, respectiv un dormitor matrimonial cu dressing si baie, doua dormitoare si a doua baie care deserveste cele doua dormitoare, iar la subsol este pivnita compusa din doua incaperi. Casa este semifinisata avand izolatie termica exterioara, geamuri termopan low-e, incalzire in pardoseala la parter, usi de termopan, sistem de supraveghere video. Imobilul a fost construit pe suprafata de 700 mp, casa fiind pozitionata pe partea din spate cu o amprenta de 122 mp ramanand curte libera de 588 mp unde se poate amenaja cu usurinta un spatiu de relaxare cu foisor si barbeque, accesul auto fiind foarte usor accesibil. Casa are priveliste frumoasa catre munti, in apropiere avand magazin si alte puncte de interes public iar la distanta de doar 30 km este orasul Sibiu. Pretul de vanzare al casei semifinisata este de 72000 euro negociabil existand posibilitatea de achizitionare si prin credit bancar.

casa cu 4 camere decomandate in orasul avrig judet

Casa cu 700 m2 teren in Avrig, Sibiu

Casa cu 4 camere, suprafata utila 182 m2, teren în suprafata de 700 m2.
Are 3 grupuri sanitare.
ID: 200245 | actualizat acum 7 ani si 2 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 72.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Avrig
  • Reper: Avrig
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 182 m2
  • Suprafata construita: 256 m2
  • Suprafata teren: 700 m2
  • Deschidere: 15 m
  • Nr grupuri sanitare: 3
  • An constructie: 2013

Alte informatii:

Casa cu 4 camere decomandate de vanzare in orasul Avrig din judetul Sibiu, cu o suprafata totala de 256 mp structurata pe 3 niveluri: subsol, parter, etaj aceasta fiind construita in anul 2013 cu materiale de calitate superioara.
Imobilul are suprafata utila de 182 mp acestia sunt compusi astfel: la parter este un living generos cu iesire pe terasa, bucatarie inchisa cu loc de servire a mesei, baie cu geam de aerisire, accesul la etaj se face pe o scara din beton bine gandita de unde se intra intr-un hol care decomandeaza camerele, respectiv un dormitor matrimonial cu dressing si baie, doua dormitoare si a doua baie care deserveste cele doua dormitoare, iar la subsol este pivnita compusa din doua incaperi.
Casa este semifinisata avand izolatie termica exterioara, geamuri termopan low-e, incalzire in pardoseala la parter, usi de termopan, sistem de supraveghere video.
Imobilul a fost construit pe suprafata de 700 mp, casa fiind pozitionata pe partea din spate cu o amprenta de 122 mp ramanand curte libera de 588 mp unde se poate amenaja cu usurinta un spatiu de relaxare cu foisor si barbeque, accesul auto fiind foarte usor accesibil.
Casa are priveliste frumoasa catre munti, in apropiere avand magazin si alte puncte de interes public iar la distanta de doar 30 km este orasul Sibiu.
Pretul de vanzare al casei semifinisata este de 72000 euro negociabil existand posibilitatea de achizitionare si prin credit bancar.
  • Vanzare 72.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 200245 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 2 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 845 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1518 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 18.10.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei