Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Cristian Sibiu. Vanzari case din Caramida 4 camere. Casa Cristian jud. Sibiu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa S+Parter, 760 m2 teren in Cristian, Sibiu
Feb 11, 2020 Feb 11, 2020 Vand casa situata in localitatea Cristian, jud. Sibiu, intr-o zona linistita si foarte apropiata de centrul comunei. Imobilul este compus din 2 corpuri: Corpul 1: Este compus din 3 camere ( Living de aproximativ 30 mp, , baie 6 mp, dormitor 17 mp, camera 12 mp, hol 11 mp, casa scarii iar sub toata constructia este o pivnita mare compusa din 4 incaperi (boltite) Corpul 2 : Este compus din - hol 4 mp, camera 17 mp, baie 6 mp, bucatarie(camara) 17 mp Imobilul a fost renovat in intregime, ferestrele sunt cu geam termopan, incalzirea se face cu centrala termica pe gaz, pardoselile sunt acoperite cu podele sau parchet in camere, si gresie in bai si pe holuri. Din curte accesul in cele doua imobile se face prin usi separate pentru fiecare corp in parte, motiv pentru care imobilul poate fi locuit si de doua familii. Acoperisul a fost renovat in totalitate, tigla, lemnaria, burlanele au fost schimbate. Zidurile exterioare ale casei au o latimea cuprinsa intre 60cm si 100 cm. Pivnita este uscata si aerisita. Accesul in corpul nr. 2 se face trecand printr-o filigorie spatioasa. In gradina este amenajat un loc de joaca pentru copii, iar in spatele curtii mai exista o incapere cu destinatia de magazie/ atelier dar si mai multe anexe pentru depozitare. Portile modelul sasesc au fost renovate si sunt in perfecta stare. Imobilul are un front la strada de aproximativ 17 ml. In imobil sunt aduse toate utilitatile respectiv: apa, canal, gaz, curent, fibra optica. In vecinatatea casei gasim: centre comerciale, scoala, gradinita, statie de autobuz. Imobilul este in stare excelenta si datorita avantajelor oferite intra in categoria de IMOBILE RECOMANDATE.

Casa Cristian jud. Sibiu

Casa S+Parter, 760 m2 teren in Cristian, Sibiu

Casa S+Parter cu 4 camere, suprafata utila 130 m2, teren în suprafata de 760 m2.
Are 1 balcon, 2 grupuri sanitare.
Constructie din Caramida.
ID: 230796 | adaugat acum 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
 • Vanzare 89.000 €
prezentare anunt imobiliar
 • Sibiu
 • Localitate: Cristian
 • Numar camere: 4
 • Suprafata utila: 130 m2
 • Suprafata construita: 250 m2
 • Suprafata teren: 760 m2
 • Deschidere: 17 m
 • Nr grupuri sanitare: 2
 • Numar balcoane / terase: 1
 • Amplasament: în cartier de Locuinte Vechi
 • Extranivele: Subsol, Pod
 • Utilitati: CATV, Gaze, Curent electric 220V, Apa, Canalizare
 • Incalzire: Centrala proprie a cladirii
 • Constructie din: Caramida
 • Stadiu constructie: finalizata
 • Acte: Cadastru, Intabulare
 • Destinatie recomandata: Rezidenta, Comercial, Vacanta
 • Vecinatati: Magazine, Piata, Gradinita, Scoala, Transport în comun, Restaurant / Bar, Parcare proprie

Alte informatii:

Vand casa situata in localitatea Cristian, jud. Sibiu, intr-o zona linistita si foarte apropiata de centrul comunei. Imobilul este compus din 2 corpuri:

Corpul 1: Este compus din 3 camere ( Living de aproximativ 30 mp, , baie 6 mp, dormitor 17 mp, camera 12 mp, hol 11 mp, casa scarii iar sub toata constructia este o pivnita mare compusa din 4 incaperi (boltite)
Corpul 2 : Este compus din - hol 4 mp, camera 17 mp, baie 6 mp, bucatarie(camara) 17 mp
Imobilul a fost renovat in intregime, ferestrele sunt cu geam termopan, incalzirea se face cu centrala termica pe gaz, pardoselile sunt acoperite cu podele sau parchet in camere, si gresie in bai si pe holuri. Din curte accesul in cele doua imobile se face prin usi separate pentru fiecare corp in parte, motiv pentru care imobilul poate fi locuit si de doua familii. Acoperisul a fost renovat in totalitate, tigla, lemnaria, burlanele au fost schimbate. Zidurile exterioare ale casei au o latimea cuprinsa intre 60cm si 100 cm. Pivnita este uscata si aerisita. Accesul in corpul nr. 2 se face trecand printr-o filigorie spatioasa. In gradina este amenajat un loc de joaca pentru copii, iar in spatele curtii mai exista o incapere cu destinatia de magazie/ atelier dar si mai multe anexe pentru depozitare. Portile modelul sasesc au fost renovate si sunt in perfecta stare. Imobilul are un front la strada de aproximativ 17 ml. In imobil sunt aduse toate utilitatile respectiv: apa, canal, gaz, curent, fibra optica. In vecinatatea casei gasim: centre comerciale, scoala, gradinita, statie de autobuz. Imobilul este in stare excelenta si datorita avantajelor oferite intra in categoria de IMOBILE RECOMANDATE.
 • Vanzare 89.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 230796 Agentia: S.C. Inter-Med SRL Nume: Idomir Ioan
Actualizata: acum 1 luna Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 457 ori Manager: Idomir Ioan Oferte în portofoliu: 13
Vizualizata de: 154 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 1 Articole: 2; Comentarii: 1
Listata initial în: 11.02.2020 Oferte în portofoliu: 13 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 03.02.2009 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Etichete imobiliare