Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Sebes Alba. Vanzari case 4 camere. casa 4 camere model deosebit in sebes judetul alba

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 780 m2 teren in Sebes, Alba
May 16, 2018 May 16, 2018 Casa de vanzare cu 4 camere decomandate, in Sebes judetul Alba pe strada Calugareni nr 20, situata intr-o zona linistita la 10 m de colegiul Lucian Blaga, cu o suprafata construita de 300 mp, din care 120 mp este cladire noua ultraluxoasa si 480 mp curte libera. Cladirea noua a fost construita in anul 2015 din caramida Porotherm cu termosistem de 10 cm la exterior, tencuieli decorative, acoperita cu tigla ceramica, curte amenajata cu pavaj si zona verde cu diverse plante ornamentale. Locuinta este compartimentata astfel: in partea noua a cladirii este un living, un dormitor cu dressing, bucatarie complet mobilata si utilata, 2 bai spatioase, o sauna si o baie de serviciu cu acces direct din curte. Corpul nou al cladirii este legat de casa saseasca cu 3 geamuri si obloane la strada, printr-o terasa inchisa a carei destinatie poate fi data dupa bunul plac. Finisajele interioare sunt realizate cu materiale de calitate superioara: usile interioare au fost executate la comanda, ferestrele sunt tip termopan cu tamplarie PVC, pardoselile sunt din parchet masiv de bambus in camere, iar bucataria si baile sunt placate cu gresie si faianta de o calitate deosebita avand incalzire in pardoseala, locuinta este incalzita cu centrala termica proprie pe gaz si calorifere din otel. Casa se vinde complet mobilata si utilata cu televizoare, aragaz cu plita vitroceramica si hota, cuptor electric, frigider, sauna. Aceasta dispune de un teren cu o suprafata de 480 mp imprejmuit cu gard din piatra, spatiu verde cu gazon si plante ornamentale, iar pentru casa veche exista proiect autorizat de reconstructie a acesteia. Proprietatea este de vanzare in exclusivitate a Agentiei Imobiliare Taboo si se poate achizitiona la pretul de 165.000 euro negociabil.

casa 4 camere model deosebit in sebes judetul alba

Casa cu 780 m2 teren in Sebes, Alba

Casa cu 4 camere, suprafata utila 280 m2, teren în suprafata de 780 m2.
Are 3 grupuri sanitare.
ID: 199214 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 165.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Alba
  • Localitate: Sebes
  • Reper: Central
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 280 m2
  • Suprafata construita: 300 m2
  • Suprafata teren: 780 m2
  • Deschidere: 30 m
  • Nr grupuri sanitare: 3
  • An constructie: 1900

Alte informatii:

Casa de vanzare cu 4 camere decomandate, in Sebes judetul Alba pe strada Calugareni nr 20, situata intr-o zona linistita la 10 m de colegiul Lucian Blaga, cu o suprafata construita de 300 mp, din care 120 mp este cladire noua ultraluxoasa si 480 mp curte libera.
Cladirea noua a fost construita in anul 2015 din caramida Porotherm cu termosistem de 10 cm la exterior, tencuieli decorative, acoperita cu tigla ceramica, curte amenajata cu pavaj si zona verde cu diverse plante ornamentale.
Locuinta este compartimentata astfel: in partea noua a cladirii este un living, un dormitor cu dressing, bucatarie complet mobilata si utilata, 2 bai spatioase, o sauna si o baie de serviciu cu acces direct din curte.
Corpul nou al cladirii este legat de casa saseasca cu 3 geamuri si obloane la strada, printr-o terasa inchisa a carei destinatie poate fi data dupa bunul plac.
Finisajele interioare sunt realizate cu materiale de calitate superioara: usile interioare au fost executate la comanda, ferestrele sunt tip termopan cu tamplarie PVC, pardoselile sunt din parchet masiv de bambus in camere, iar bucataria si baile sunt placate cu gresie si faianta de o calitate deosebita avand incalzire in pardoseala, locuinta este incalzita cu centrala termica proprie pe gaz si calorifere din otel.
Casa se vinde complet mobilata si utilata cu televizoare, aragaz cu plita vitroceramica si hota, cuptor electric, frigider, sauna.
Aceasta dispune de un teren cu o suprafata de 480 mp imprejmuit cu gard din piatra, spatiu verde cu gazon si plante ornamentale, iar pentru casa veche exista proiect autorizat de reconstructie a acesteia.
Proprietatea este de vanzare in exclusivitate a Agentiei Imobiliare Taboo si se poate achizitiona la pretul de 165.000 euro negociabil.
  • Vanzare 165.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 199214 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 2237 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2392 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 09.08.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei