Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Sibiu. Vanzari case 4 camere. casa cu doua corpuri si 980 mp teren in zona alba

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 980 m2 teren in Sibiu
May 11, 2018 May 11, 2018 Casa singur in curte cu 2 corpuri de cladire si 980 mp de teren, de vanzare pe strada Alba Iulia din Sibiu. Deschiderea la strada a generosului teren este de15 metri, iar corpurile sunt amplasate paralel fiind separate de curte. Primul corp de cladire a fost construit in 1950 si renovat in 2015. Acesta are o structura a camerelor foarte avantajoasa, cei 108 mp utili fiind foarte bine distribuiti. Astfel intrarea se face intr-un hol generos de 18 mp, iar de aici avem acces in cele 2 dormitoare unul de 26 mp, si celalalt de 18 mp, acesta din urma avand si dressing. Tot din hol intram si in bucataria imensa de 26 mp cu zona de luat masa, mobilata si utilata. Baia are 8 mp, este moderna cu o cada cu vibromasaj si geam de aerisire. Acest corp dispune de pod, ce poate fi folosit ca spatiu pentru depozitare si de o pivnita uscata ce se intinde pe toata suprafata acestuia. Imbunatatirile constau in izolatia termica exterioara, centrala termica cu calorifere din otel, parchet din lemn masiv, gresie, usa de lemn la intrare, usi din lemn la interior. Al doilea corp de cladire este foarte generos avand 400 mp si este separat de primul corp printr-o curte pavata de 450 mp. Acesta dispune de 3 camere amenajate ca birouri, de alte 3 camere generoase amenajate ca si spatii pentru depozitare si de etaj amenajat ca si depozit fiind ideal pentru sediu de firma. Ca si imbunatatiri acest corp dispunde de usi din PVC cu geam termopan, gresie, incalzire centrala cu calorifere din otel, geamuri termopan cu tamplarie PVC. Imobilul este amplasat intr-o zona foarte buna a orasului, avand acces rapid la toate punctele de interes comun cum ar fi: institutii bancare, magazine alimentare, gradinite, statie de taxi si mijloace de transport in comun. Pretul acestei proprietati este de 300000 euro, usor negociabil.

casa cu doua corpuri si 980 mp teren in zona alba

Casa cu 980 m2 teren in Sibiu

Casa cu 4 camere, suprafata utila 108 m2, teren în suprafata de 980 m2.
Are 1 grup sanitar.
ID: 213833 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 300.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Alba iulia
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 108 m2
  • Suprafata construita: 130 m2
  • Suprafata teren: 980 m2
  • Deschidere: 15 m
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1950

Alte informatii:

Casa singur in curte cu 2 corpuri de cladire si 980 mp de teren, de vanzare pe strada Alba Iulia din Sibiu. Deschiderea la strada a generosului teren este de15 metri, iar corpurile sunt amplasate paralel fiind separate de curte.
Primul corp de cladire a fost construit in 1950 si renovat in 2015. Acesta are o structura a camerelor foarte avantajoasa, cei 108 mp utili fiind foarte bine distribuiti. Astfel intrarea se face intr-un hol generos de 18 mp, iar de aici avem acces in cele 2 dormitoare unul de 26 mp, si celalalt de 18 mp, acesta din urma avand si dressing. Tot din hol intram si in bucataria imensa de 26 mp cu zona de luat masa, mobilata si utilata. Baia are 8 mp, este moderna cu o cada cu vibromasaj si geam de aerisire.
Acest corp dispune de pod, ce poate fi folosit ca spatiu pentru depozitare si de o pivnita uscata ce se intinde pe toata suprafata acestuia. Imbunatatirile constau in izolatia termica exterioara, centrala termica cu calorifere din otel, parchet din lemn masiv, gresie, usa de lemn la intrare, usi din lemn la interior.
Al doilea corp de cladire este foarte generos avand 400 mp si este separat de primul corp printr-o curte pavata de 450 mp. Acesta dispune de 3 camere amenajate ca birouri, de alte 3 camere generoase amenajate ca si spatii pentru depozitare si de etaj amenajat ca si depozit fiind ideal pentru sediu de firma.
Ca si imbunatatiri acest corp dispunde de usi din PVC cu geam termopan, gresie, incalzire centrala cu calorifere din otel, geamuri termopan cu tamplarie PVC.
Imobilul este amplasat intr-o zona foarte buna a orasului, avand acces rapid la toate punctele de interes comun cum ar fi: institutii bancare, magazine alimentare, gradinite, statie de taxi si mijloace de transport in comun.
Pretul acestei proprietati este de 300000 euro, usor negociabil.
  • Vanzare 300.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 213833 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 428 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1305 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 16.11.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei