Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Avrig Sibiu. Vanzari case 5 camere. casa de vacanta moderna in sibiu pe valea avrigulu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 1.000 m2 teren in Avrig, Sibiu
Mar 07, 2014 Mar 07, 2014 Va oferim spre vanzare o frumoasa casa de vacanta intr-o zona foarte linistita departe de zgomotul si agitatia orasului unde relaxarea si linistea sunt calitatile supreme. Casa este o constructie noua finalizata in anul 2012 foarte modern construita si cu mult gust si atentie la detalii amenajata. Suprafata de 140 mp utili au fost foarte atent impartit pentru a crea un confort sporit si posibilitatea de a se retrage in liniste daca este nevoie. Casa este structurata pe 2 nivele astfel: parterul este compus din sufragerie cu bucatarie tip open space mobilate si utilate complet cu mobilier si aparatura de foarte buna calitate, camara, baie cu cabina de dus si un mic dressing amenajat sub scara interioara de acces la al doilea nivel, unde intalnim 4 dormitoare complet mobilate si amenajate din care 2 au balcon, un hol de unde se intra in toate camerele si o baie cu cabina de dus si geam de aerisire. De temperatura placuta in zilele reci se ocupa centrala termica combinata care functioneza cu lemne si curent intr-o camera special amenajata iar termoizolatia pastreaza o atmosfera placuta si constanta. Proprietatea mai detine 750 mp teren aferent, iar langa casa este construita din lemn o filigorie foarte frumoasa. Aceasta casa are toate utilitatile si imbunatatirile necesare unui trai la nivel mai ridicat: gresie, faianta, parchet laminat, geamuri termopan pe structura PVC, usi de lemn la interior, usa metalica la intrare, acoperis din tigla, canalizare, fosa septica si fantana proprie pa teren. Proprietatea se vinde complet mobilata si utilata la pretul de 125000 euro negociabil.

casa de vacanta moderna in sibiu pe valea avrigulu

Casa cu 1.000 m2 teren in Avrig, Sibiu

Casa cu 5 camere, suprafata utila 140 m2, teren în suprafata de 1.000 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 155249 | actualizat acum 10 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 125.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Avrig
  • Reper: Valea avrigului
  • Numar camere: 5
  • Suprafata utila: 140 m2
  • Suprafata construita: 155 m2
  • Suprafata teren: 1.000 m2
  • Deschidere: 30 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2012

Alte informatii:

Va oferim spre vanzare o frumoasa casa de vacanta intr-o zona foarte linistita departe de zgomotul si agitatia orasului unde relaxarea si linistea sunt calitatile supreme.
Casa este o constructie noua finalizata in anul 2012 foarte modern construita si cu mult gust si atentie la detalii amenajata.
Suprafata de 140 mp utili au fost foarte atent impartit pentru a crea un confort sporit si posibilitatea de a se retrage in liniste daca este nevoie.
Casa este structurata pe 2 nivele astfel: parterul este compus din sufragerie cu bucatarie tip open space mobilate si utilate complet cu mobilier si aparatura de foarte buna calitate, camara, baie cu cabina de dus si un mic dressing amenajat sub scara interioara de acces la al doilea nivel, unde intalnim 4 dormitoare complet mobilate si amenajate din care 2 au balcon, un hol de unde se intra in toate camerele si o baie cu cabina de dus si geam de aerisire.
De temperatura placuta in zilele reci se ocupa centrala termica combinata care functioneza cu lemne si curent intr-o camera special amenajata iar termoizolatia pastreaza o atmosfera placuta si constanta.
Proprietatea mai detine 750 mp teren aferent, iar langa casa este construita din lemn o filigorie foarte frumoasa.
Aceasta casa are toate utilitatile si imbunatatirile necesare unui trai la nivel mai ridicat: gresie, faianta, parchet laminat, geamuri termopan pe structura PVC, usi de lemn la interior, usa metalica la intrare, acoperis din tigla, canalizare, fosa septica si fantana proprie pa teren.
Proprietatea se vinde complet mobilata si utilata la pretul de 125000 euro negociabil.
  • Vanzare 125.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155249 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 10 ani si 1 luna Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 937 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 630 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 30.05.2013 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei