Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Cristian Sibiu. Vanzari case 5 camere. casa singur in curte cu 5 camere in cristian judet

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 1.300 m2 teren in Cristian, Sibiu
Mar 14, 2017 Mar 14, 2017 Casa cu 5 camere decomandate si 1160 mp curte libera, de vanzare, in Cristian judetul Sibiu, la doar 15 minute de mers cu masina fata de Sibiu, construita in anul 2002, situata intr-o zona linistita, cu deschidere stradala de 10 metri liniari si acces la utilitati precum apa, canalizare, curent electric si gaz. Aceasta casa are regimul de inaltime S+P+M, dispune de garaj acoperit, curte libera de 1160 mp cu o livada de meri, aceasta are o suprafata utila de 250 mp dispusa pe cele doua nivele astfel: la parter se afla un living generos, o bucatarie cu loc pentru camara, baie de serviciu cu geam de aerisire, un dormitor foarte spatios, o camera pentru copii si un hol la intrare unde este amplasata si o scara de beton. La nivelul superior este un hol din care se face intrarea in living si dormitor cu balcon, in cele doua bai utilate complet cu obiecte sanitare si geam de aerisire, bucatarie modern utilata, avand si doua iesiri pe balcon. Acest imobil se vinde cu imbunatatiri si finisaje de cea mai buna calitate cum ar fi: parchet laminat in camere, gresie si faianta in bai si bucatarie, instalatii electrice si sanitare, pereti gletuiti si zugraviti in lavabil, geamuri termopan cu tamplarie PVC, iar la exterior cu izolatie termica, acoperis din tigla. Aceasta proprietate a fost construita din caramida Porotherm, dintre care la subsol se afla trei incaperi amenajate pentru spatiu de depozitare, curte pavata din piatra cubica, intrare intr-un garaj de 20 mp, o fantana, un mic foisor, teren imprejmuit, situata pe o strada principala asfaltata si iluminata public cu acces la numeroase puncte de interes public. Pretul de vanzare pentru aceasta casa este 149.000 euro negociabil complet mobilata si este o oferta in exclusivitate a Agentiei Imobiliare Taboo.

casa singur in curte cu 5 camere in cristian judet

Casa cu 1.300 m2 teren in Cristian, Sibiu

Casa cu 5 camere, suprafata utila 250 m2, teren în suprafata de 1.300 m2.
Are 3 grupuri sanitare.
ID: 201043 | actualizat acum 7 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 149.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Cristian
  • Reper: Sat
  • Numar camere: 5
  • Suprafata utila: 250 m2
  • Suprafata construita: 300 m2
  • Suprafata teren: 1.300 m2
  • Deschidere: 10 m
  • Nr grupuri sanitare: 3
  • An constructie: 2002

Alte informatii:

Casa cu 5 camere decomandate si 1160 mp curte libera, de vanzare, in Cristian judetul Sibiu, la doar 15 minute de mers cu masina fata de Sibiu, construita in anul 2002, situata intr-o zona linistita, cu deschidere stradala de 10 metri liniari si acces la utilitati precum apa, canalizare, curent electric si gaz.
Aceasta casa are regimul de inaltime S+P+M, dispune de garaj acoperit, curte libera de 1160 mp cu o livada de meri, aceasta are o suprafata utila de 250 mp dispusa pe cele doua nivele astfel: la parter se afla un living generos, o bucatarie cu loc pentru camara, baie de serviciu cu geam de aerisire, un dormitor foarte spatios, o camera pentru copii si un hol la intrare unde este amplasata si o scara de beton.
La nivelul superior este un hol din care se face intrarea in living si dormitor cu balcon, in cele doua bai utilate complet cu obiecte sanitare si geam de aerisire, bucatarie modern utilata, avand si doua iesiri pe balcon.
Acest imobil se vinde cu imbunatatiri si finisaje de cea mai buna calitate cum ar fi: parchet laminat in camere, gresie si faianta in bai si bucatarie, instalatii electrice si sanitare, pereti gletuiti si zugraviti in lavabil, geamuri termopan cu tamplarie PVC, iar la exterior cu izolatie termica, acoperis din tigla.
Aceasta proprietate a fost construita din caramida Porotherm, dintre care la subsol se afla trei incaperi amenajate pentru spatiu de depozitare, curte pavata din piatra cubica, intrare intr-un garaj de 20 mp, o fantana, un mic foisor, teren imprejmuit, situata pe o strada principala asfaltata si iluminata public cu acces la numeroase puncte de interes public.
Pretul de vanzare pentru aceasta casa este 149.000 euro negociabil complet mobilata si este o oferta in exclusivitate a Agentiei Imobiliare Taboo.
  • Vanzare 149.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 201043 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 1 luna Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 753 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1538 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 17.01.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei