Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Sura Mica Sibiu. Vanzari case 5 camere. casa la tara in sibiu localitatea rusciori

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 1.370 m2 teren in Sura Mica, Sibiu
Nov 02, 2015 Nov 02, 2015 Casa de vanzare in Sibiu localitatea Rusciori constructie noua cu 5 camere si 1370 mp de teren situata la o distanta de aproximativ 6 km fata de Municipiul Sibiu si la aproximativ 10 km de Ocna Sibiului, untr-un sat predominant sasesc, bine sistematizat, parca nemarcat de trecerea timpului. Aceasta are o suprafata utila de 240 mp, compusa din parter si mansarda, compartimentata in felul urmator: la parter se afla un living foarte spatios, bucatarie generoasa cu debara de aproximativ  6 mp, baie si hol, mansarda nu este compartimentata, dar se poat obtine 4 dormitoare generoase, 2 bai si un hol foarte incapator. Momentan se afla la stadiul de gri, avand montata tamplaria din PVC cu geam termopan, acoperis din tigla Bramac, izolatie termica si fonica exterioara. Propietatea dispune de o suprafata de teren de aproximativ 1370 mp cu o deschidere de 16 m la drumul principal, impartita in curte si gradina ideala pentru amenajarea unei gradinite cu zarzavaturi si chiar a unei livezi. Aceasta este situata pe strada principala, in imediata invecinatate a altor case cu o arhitectura traditional saseasca, fiind ridicata in anul 2013 pe fundatia unei case sasesti, pastrandu-se numai zidurile de caramida foarte solide de aproximativ 60 cm grosime. Casa se poate achizitina la pretul de 39000 euro negociabil.

casa la tara in sibiu localitatea rusciori

Casa cu 1.370 m2 teren in Sura Mica, Sibiu

Casa cu 5 camere, suprafata utila 240 m2, teren în suprafata de 1.370 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 157245 | actualizat acum 8 ani si 5 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 39.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sura Mica
  • Reper: Rusciori
  • Numar camere: 5
  • Suprafata utila: 240 m2
  • Suprafata construita: 350 m2
  • Suprafata teren: 1.370 m2
  • Deschidere: 16 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2013

Alte informatii:

Casa de vanzare in Sibiu localitatea Rusciori constructie noua cu 5 camere si 1370 mp de teren situata la o distanta de aproximativ 6 km fata de Municipiul Sibiu si la aproximativ 10 km de Ocna Sibiului, untr-un sat predominant sasesc, bine sistematizat, parca nemarcat de trecerea timpului.
Aceasta are o suprafata utila de 240 mp, compusa din parter si mansarda, compartimentata in felul urmator: la parter se afla un living foarte spatios, bucatarie generoasa cu debara de aproximativ  6 mp, baie si hol, mansarda nu este compartimentata, dar se poat obtine 4 dormitoare generoase, 2 bai si un hol foarte incapator.
Momentan se afla la stadiul de gri, avand montata tamplaria din PVC cu geam termopan, acoperis din tigla Bramac, izolatie termica si fonica exterioara.
Propietatea dispune de o suprafata de teren de aproximativ 1370 mp cu o deschidere de 16 m la drumul principal, impartita in curte si gradina ideala pentru amenajarea unei gradinite cu zarzavaturi si chiar a unei livezi.
Aceasta este situata pe strada principala, in imediata invecinatate a altor case cu o arhitectura traditional saseasca, fiind ridicata in anul 2013 pe fundatia unei case sasesti, pastrandu-se numai zidurile de caramida foarte solide de aproximativ 60 cm grosime.
Casa se poate achizitina la pretul de 39000 euro negociabil.
  • Vanzare 39.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 157245 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 8 ani si 5 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 22934 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1534 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 21.07.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei