Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Orlat Sibiu. Vanzari case 5 camere. casa pretabila pentru 2 familii 2 apartamente 1500

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 1.500 m2 teren in Orlat, Sibiu
May 02, 2018 May 02, 2018 Casa cu 2 corpuri de cladire si 1500 mp teren total, de vanzare in zona centrala a localitatii Orlat din judetul Sibiu. Deschiderea de 25 metri liniari la strada linistita permite un acces auto generos spre curtea interioara si gradina, imaginea acestei case impresionand ochiul oricarui cunoscator. Apartamentele care compun casa sunt asezate de o parte si de alta a curtii, ambele fiind foarte bine orientate catre soare si avand vedere spre curtea interioara, deosebit de frumoasa. Sinteza dintre rustic si urban este ideala, aceasta fiind realizata printr-o renovare temeinica pastrand sarmul vremurilor de altadata. Imobilul este sanatos si are la baza pivnite boltite intarite cu sine de fier, care confera soliditate si elasticitate. In primul corp de cladire sunt 2 camere decomandate, 1 hol, 1 camara si o magazie cu acces in pivnita. Camerele sunt spatioase si luminoase, cu podele reconditionate si geamuri duble de lemn. In al doilea corp de cladire sunt 3 camere semidecomandate mari ( aproximativ 20 mp fiecare ), un hol, o baie moderna ( cu cabina de dus, gresie si faianta deosebit de frumoase ). Podul este izolat cu zgura si podea, iar tiglele sunt de tip solzi. Imobilul este racordat la curent si la reteaua de apa canal. Proiectul de gaz si racordarea sunt platite, momentan fiind mult mai avantajos ca incalzirea sa fie pe lemne ( sobe de teracota ). Anexele sunt reprezentate de magazii, garaj, suri, cotete si un atelier. Gradina este minunata si are o panorama superba, gazonul, fantana rustica si livada sunt elemente care incanta vizual si justifica o investitie fructuoasa. Gradina are iesire prin spate la un  rau, acest lucru fiind foarte atractiv pentru iubitorii de natura. Zona este foarte buna, centrul Orlatului avand un acces usor la toate punctele de interes, iar distanta este mica fata de Sibiu ( 14 minute cu masina ). Pretul acestei frumoase si cochete proprietati este de 74000 euro. Comision 0% de la cumparator.

casa pretabila pentru 2 familii 2 apartamente 1500

Casa cu 1.500 m2 teren in Orlat, Sibiu

Casa cu 5 camere, suprafata utila 118 m2, teren în suprafata de 1.500 m2.
Are 1 grup sanitar.
ID: 213276 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 74.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Orlat
  • Reper: Sat
  • Numar camere: 5
  • Suprafata utila: 118 m2
  • Suprafata construita: 142 m2
  • Suprafata teren: 1.500 m2
  • Deschidere: 25 m
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1970

Alte informatii:

Casa cu 2 corpuri de cladire si 1500 mp teren total, de vanzare in zona centrala a localitatii Orlat din judetul Sibiu. Deschiderea de 25 metri liniari la strada linistita permite un acces auto generos spre curtea interioara si gradina, imaginea acestei case impresionand ochiul oricarui cunoscator.
Apartamentele care compun casa sunt asezate de o parte si de alta a curtii, ambele fiind foarte bine orientate catre soare si avand vedere spre curtea interioara, deosebit de frumoasa. Sinteza dintre rustic si urban este ideala, aceasta fiind realizata printr-o renovare temeinica pastrand sarmul vremurilor de altadata.
Imobilul este sanatos si are la baza pivnite boltite intarite cu sine de fier, care confera soliditate si elasticitate.
In primul corp de cladire sunt 2 camere decomandate, 1 hol, 1 camara si o magazie cu acces in pivnita. Camerele sunt spatioase si luminoase, cu podele reconditionate si geamuri duble de lemn.
In al doilea corp de cladire sunt 3 camere semidecomandate mari ( aproximativ 20 mp fiecare ), un hol, o baie moderna ( cu cabina de dus, gresie si faianta deosebit de frumoase ). Podul este izolat cu zgura si podea, iar tiglele sunt de tip solzi.
Imobilul este racordat la curent si la reteaua de apa canal. Proiectul de gaz si racordarea sunt platite, momentan fiind mult mai avantajos ca incalzirea sa fie pe lemne ( sobe de teracota ). Anexele sunt reprezentate de magazii, garaj, suri, cotete si un atelier. Gradina este minunata si are o panorama superba, gazonul, fantana rustica si livada sunt elemente care incanta vizual si justifica o investitie fructuoasa. Gradina are iesire prin spate la un  rau, acest lucru fiind foarte atractiv pentru iubitorii de natura.
Zona este foarte buna, centrul Orlatului avand un acces usor la toate punctele de interes, iar distanta este mica fata de Sibiu ( 14 minute cu masina ).
Pretul acestei frumoase si cochete proprietati este de 74000 euro.
Comision 0% de la cumparator.
  • Vanzare 74.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 213276 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 715 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 4231 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 19.10.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei