Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Calea Cisnadiei Sibiu. Vanzari case 5 camere. casa cu 5 camere si gradina de 110 mp zona calea c

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 186 m2 teren in zona Calea Cisnadiei - Sibiu
May 17, 2018 May 17, 2018 Va oferim spre vanzare o casa cu 5 camere decomandate, cu o suprafata totala de 142 mp si gradina de 110 mp cu 2 locuri de parcare in fata casei cu un regim de inaltime P+1, situata in zona Calea Cisnadiei din Sibiu. Casa este structurata pe doua nivele astfel la primul nivel avem: holul de acces, livingul cu iesire pe terasa si in gradina, un birou, bucataria inchisa, baia de serviciu, accesul la al doilea nivel se face pe o scara de beton iar aici se afla cele 3 dormitoare, o baie, iar din hol este acces in podul care poate fi folosit pentru depozitare. Materialele din care este construita casa sunt de cea mai buna calitate astfel pentru zidaria exterioara s-a folosit caramida Porotherm de 30 cm anvelopata cu izolatie din polistiren de 10 cm EPS 80, compartimentarile interioare sunt realizate din caramida de 25 cm pentru o mai buna izolatie fonica intre incaperile imobilului. Ca si imbunatatiri casa se preda la stadiul de cheie interior si exterior astfel avem: usa din pvc la intrare, usi de lemn la interior, incalzire in pardoseala marca Systema, centrala in condesatie marca Buderus, ferestre din pvc cu geam termopan marca Rehau, prize si intrerupatoare Schneider, parchet, gresie si faianta, izolatie termica si fonica la exterior. Pretul de vanzare al acestei case este de 97.000 euro si poate fi achizitionata prin orice tip de creditare.

casa cu 5 camere si gradina de 110 mp zona calea c

Casa cu 186 m2 teren in zona Calea Cisnadiei - Sibiu

Casa cu 5 camere, suprafata utila 119 m2, teren în suprafata de 186 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 215724 | adaugat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 97.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Cisnadiei
  • Numar camere: 5
  • Suprafata utila: 119 m2
  • Suprafata construita: 142 m2
  • Suprafata teren: 186 m2
  • Deschidere: 8 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2018

Alte informatii:

Va oferim spre vanzare o casa cu 5 camere decomandate, cu o suprafata totala de 142 mp si gradina de 110 mp cu 2 locuri de parcare in fata casei cu un regim de inaltime P+1, situata in zona Calea Cisnadiei din Sibiu.
Casa este structurata pe doua nivele astfel la primul nivel avem: holul de acces, livingul cu iesire pe terasa si in gradina, un birou, bucataria inchisa, baia de serviciu, accesul la al doilea nivel se face pe o scara de beton iar aici se afla cele 3 dormitoare, o baie, iar din hol este acces in podul care poate fi folosit pentru depozitare.
Materialele din care este construita casa sunt de cea mai buna calitate astfel pentru zidaria exterioara s-a folosit caramida Porotherm de 30 cm anvelopata cu izolatie din polistiren de 10 cm EPS 80, compartimentarile interioare sunt realizate din caramida de 25 cm pentru o mai buna izolatie fonica intre incaperile imobilului.
Ca si imbunatatiri casa se preda la stadiul de cheie interior si exterior astfel avem: usa din pvc la intrare, usi de lemn la interior, incalzire in pardoseala marca Systema, centrala in condesatie marca Buderus, ferestre din pvc cu geam termopan marca Rehau, prize si intrerupatoare Schneider, parchet, gresie si faianta, izolatie termica si fonica la exterior.
Pretul de vanzare al acestei case este de 97.000 euro si poate fi achizitionata prin orice tip de creditare.
  • Vanzare 97.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 215724 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 871 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 889 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 17.05.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei