Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Calea Cisnadiei Sibiu. Vanzari case 5 camere. casa cu 5 camere decomandate zona calea cisnadiei

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 230 m2 teren in zona Calea Cisnadiei - Sibiu
Apr 03, 2017 Apr 03, 2017 Casa de vanzare singur in curte cu 5 camere decomandate, zona Calea Cisnadiei in Sibiu, cu o suprafata totala de 180 mp si utila de 150 mp, construita in anul 2015, cu regimul de inaltime P + 1 Etaj, situata intr-o zona linistita de case si vile in imediata apropiere de Sibiu. Locuinta este compusa la parter dintr-un living generos si luminos cu vedere la gradina din spatele casei cu acces si din living, un hol, bucatarie open-space, un dormitor spatios cu vedere in partea din fata a casei, o baie cu geam de aerisire si un spatiu pentru depozitare. Etajul este compus din 3 dormitoare spatioase si luminoase, un hol, baie cu geam de aerisire, accesul la etaj se face printr-o scara interioara accesibila. Casa detine si o curte individuala de 250 mp si are o deschidere la strada de 20 metri liniari, in curte se afla si un garaj acoperit cu o suprafata de 22 mp. Imobilul este construit din caramida Porotherm, cu plansee de beton armat, este racordat la gaz, apa, canalizare si curent electric, izolatie termica si fonica la exterior din polistiren, geamuri termopan din PVC, usa metalica antiefractie la intrare. Pretul de vanzare al casei este de 77000 euro negociabil, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau prin programul Prima Casa.

casa cu 5 camere decomandate zona calea cisnadiei

Casa cu 230 m2 teren in zona Calea Cisnadiei - Sibiu

Casa cu 5 camere, suprafata utila 150 m2, teren în suprafata de 230 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 189604 | actualizat acum 7 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 77.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Cisnadiei
  • Numar camere: 5
  • Suprafata utila: 150 m2
  • Suprafata construita: 180 m2
  • Suprafata teren: 230 m2
  • Deschidere: 20 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2015

Alte informatii:

Casa de vanzare singur in curte cu 5 camere decomandate, zona Calea Cisnadiei in Sibiu, cu o suprafata totala de 180 mp si utila de 150 mp, construita in anul 2015, cu regimul de inaltime P + 1 Etaj, situata intr-o zona linistita de case si vile in imediata apropiere de Sibiu.
Locuinta este compusa la parter dintr-un living generos si luminos cu vedere la gradina din spatele casei cu acces si din living, un hol, bucatarie open-space, un dormitor spatios cu vedere in partea din fata a casei, o baie cu geam de aerisire si un spatiu pentru depozitare.
Etajul este compus din 3 dormitoare spatioase si luminoase, un hol, baie cu geam de aerisire, accesul la etaj se face printr-o scara interioara accesibila.
Casa detine si o curte individuala de 250 mp si are o deschidere la strada de 20 metri liniari, in curte se afla si un garaj acoperit cu o suprafata de 22 mp.
Imobilul este construit din caramida Porotherm, cu plansee de beton armat, este racordat la gaz, apa, canalizare si curent electric, izolatie termica si fonica la exterior din polistiren, geamuri termopan din PVC, usa metalica antiefractie la intrare.
Pretul de vanzare al casei este de 77000 euro negociabil, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau prin programul Prima Casa.
  • Vanzare 77.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 189604 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1374 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1436 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 11.05.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei